Grzybu89 Napisano 30 Lipca 2012 Share Napisano 30 Lipca 2012 Zlowione z gruntu a przyneta jest bardzo tajemnicza 130 i 160 pochodza z tamtego roku a metrowka jest tego roczna Fajnie musial walczyc jak byl zapiety za grzbiet ali1986 Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali1986 Napisano 31 Lipca 2012 Share Napisano 31 Lipca 2012 Grzybu to nie ja zlapalem tylko kolega naszego Prezesa Pana B. Sam osobiscie widzialem jak go w 3 osoby wyciagali z wody. Zapraszam w sobote na staw nr:2 wejscie od schodow 7-8-9 stanowisko ustawiamy sie w trojke na wasatego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szpalis Napisano 20 Maja 2014 Share Napisano 20 Maja 2014 Jak tam na białym panowie miejscowi skubie cus? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barylax Napisano 9 Czerwca 2014 Share Napisano 9 Czerwca 2014 panowie jak tam na kościele dzieje się coś?? ostatni raz byłem tam ze 20 lat temu z ojcem, a na jakiś weekend bym wyskoczy,tylko czy jest możliwości dojechania do wody albo w jej pobliże bo na rybki jeżdżę z żoną a on 36 tygodniowy brzuch już dźwiga.a z wędkarskiego punktu widzenia na co się tam nastawiać i w jakich miejscach co by o kiju nie wracać głównie biało ryb by mnie interesował no może jakąś gruntówkę na żywca za węgorzem albo sumem bym rzucił a nuż widelec coś wejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martini Napisano 18 Sierpnia 2014 Share Napisano 18 Sierpnia 2014 Witam, w zeszłym tygodniu udało mi się 3 razy odwiedzić Biały Kościół. Łowiłem na górnym stawie (tam gdzie nie ma zakazu połowu w dzień). Efekt połowu ten co zawsze - masa krąpi i leszczyków na koszyk i bata - pinka, biały. Planowałem przez 3-4 dni ponęcić łowisko i wkońcu konkretnie połowić na Białym Kościele, jednak presja i ilość wędkarzy mimo nienajlepszej pogody pokrzyżowała plany, codziennie miałem zajęte łowisko a wydawało mi się, że wybrałem mało atrakcyjne miejsce Takie uroki wędkarstwa - nie wrzystko przewidzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szpalis Napisano 22 Października 2014 Share Napisano 22 Października 2014 dziś krótki rekonesans z żywczykiem i efekt to zero ale na plaży widziałem, jak się nie mylę, dwie rybki wyholowane jakoś w okolicach 20 wiec zakładam ze sandacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mouath Napisano 22 Września 2015 Share Napisano 22 Września 2015 Witam. Chciałbym się dowiedzie co słychać w Białym Kościele. Na co ryba bierze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeChifre Napisano 25 Września 2015 Share Napisano 25 Września 2015 Koledzy z pewnego info wiem ze na początku listopada odbędzie się odłów ryb na ww stawach głównie suma i tołpygi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krznow Napisano 17 Sierpnia 2019 Share Napisano 17 Sierpnia 2019 Odświeżam temat, jakieś sukcesy wędkarskie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeChifre Napisano 17 Sierpnia 2019 Share Napisano 17 Sierpnia 2019 Pełno małych karpi i leszczyków większa sztuki po wywozie zestawu na pół stawu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tripad Napisano 17 Sierpnia 2019 Share Napisano 17 Sierpnia 2019 i Cyganie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krznow Napisano 17 Sierpnia 2019 Share Napisano 17 Sierpnia 2019 9 godzin temu, LeChifre napisał: Pełno małych karpi i leszczyków większa sztuki po wywozie zestawu na pół stawu Można wędkować z pontonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeChifre Napisano 17 Sierpnia 2019 Share Napisano 17 Sierpnia 2019 Nie łódeczką wywoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi