lukasz1704 Napisano 6 Lutego 2013 Napisano 6 Lutego 2013 Nakierowujesz myszą na te jeziorko, naciskasz prawy, później "Co tu jest?" i pokaże Ci się taka zielona strzałka, naciskasz na nią i masz. Cytuj
baju Napisano 6 Lutego 2013 Napisano 6 Lutego 2013 Nakierowujesz myszą na te jeziorko, naciskasz prawy, później "Co tu jest?" i pokaże Ci się taka zielona strzałka, naciskasz na nią i masz. dzięki Łukasz za lekcję topografii Cytuj
Kamiloski Napisano 28 Lutego 2013 Napisano 28 Lutego 2013 Byłem dzisiaj na tych stawach 53.397193,14.507972 i niestety ale już ich nie ma. Byłem też przy ujściu rzeczki Bukowa przy odrze i jest tam z 30 cm gruntu, w tamtym roku z metr był, nie wiem czemu tak się stało ?! Cytuj
baju Napisano 28 Lutego 2013 Napisano 28 Lutego 2013 Byłem dzisiaj na tych stawach 53.397193,14.507972 i niestety ale już ich nie ma. Byłem też przy ujściu rzeczki Bukowa przy odrze i jest tam z 30 cm gruntu, w tamtym roku z metr był, nie wiem czemu tak się stało ?! a czy spadł może poziom wody w Odrze ? bo jeśli tak to Bukowa z tego właśnie powodu tak bardzo mogła się wypłycić Cytuj
Kamiloski Napisano 28 Lutego 2013 Napisano 28 Lutego 2013 Nad Odra w tamtych rejonach pierwszy raz byłem więc powiem szczerze, ze nie wiem, nad Bukową raz w tamtym roku spacerkiem byłem i było z dwa razy więcej wody. Cytuj
Kamiloski Napisano 31 Marca 2013 Napisano 31 Marca 2013 W Przecławiu są 4 stawy koło siebie. Może ktoś mi na pisać, który to ten prywatny i jakie ryby są na tych pozostałych ? Cytuj
reko Napisano 7 Maja 2013 Napisano 7 Maja 2013 Panowie witam wszystkich serdecznie i odświeżam temat.W ubiegłą niedzielę wybrałem się nad jeziorko należące wcześniej bądź dalej do gospodarstwa agroturystycznego, niestety cały teren został ogrodzony i wszędzie zostały wbite tablice "teren prywatny" więc odpuściłem sobie łapanie w tym miejscu. Kilkaset metrów wcześniej jadąc od strony Stobna po prawej stronie zatrzymałem się przy oczku i spotkało mnie miłe zaskoczenie jeśli chodzi o rybki ( w większości płotki średniej wielkości, jedna niespodzianka 0,4 kg) Nie jestem pewien co do przynależności tego oczka, więc zamieszczam mapkę i liczę że ktoś rozwieje moje wątpliwości. Następna zagadka to oczka między Mierzynem a Stobnem http://goo.gl/maps/4gC6a Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi