erni27 Napisano 4 Lipca 2010 Share Napisano 4 Lipca 2010 cześć. czy ktoś z kolegów jeździ na Wisłę w okolicach ? chodzi mi o to miejsce 50.052045, 19.251713 mapa google chętnie bym z kimś tam powędkował. bylem tam ostatnio i miałem piękne leszcze 72 cm i 4.5 kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malyhary Napisano 5 Lipca 2010 Share Napisano 5 Lipca 2010 hej jeżeli chodzi o wisłe w oświęcimiu to znam tylko kanał można by się ustawić na rybki jutro pojade na dwory i zobacze jak sytuacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erni27 Napisano 12 Lipca 2010 Autor Share Napisano 12 Lipca 2010 no pewnie że można się wybrać na kanał dawno tam nie łowiłem... i zapraszam na Wisłę. tam jest znacznie większa rybka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robson.b Napisano 12 Lipca 2010 Share Napisano 12 Lipca 2010 no pewnie że można się wybrać na kanał dawno tam nie łowiłem... i zapraszam na Wisłę. tam jest znacznie większa rybka... No leszcz jak marzenie. Piękny gratuluję... Ile miał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erni27 Napisano 12 Lipca 2010 Autor Share Napisano 12 Lipca 2010 dokładnie 72cm oraz 4.20kg. łącznie miałem 3 podobne rybki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robson.b Napisano 12 Lipca 2010 Share Napisano 12 Lipca 2010 cześć. czy ktoś z kolegów jeździ na Wisłę w okolicach ? chodzi mi o to miejsce50.052045, 19.251713 mapa google chętnie bym z kimś tam powędkował. bylem tam ostatnio i miałem piękne leszcze 72 cm i 4.5 kg. Teraz dopiero zobaczyłem współrzędne w pierwszym poście. Łowisz dokładnie w tym miejscu, które zaznaczyłes? Ja nie miałbym nic przeciwko wspólnej zasiadce. I tak miałem wybrać sie gdzies nad Wisłę jak tylko troche więcej czasu będe miał. Szkoda, że nie zerknąłem tu wczesniej, przed ostatnią dwudniową zasiadką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 12 Lipca 2010 Share Napisano 12 Lipca 2010 piękny leszcz, gratki ... a powiedz mi jak głęboka jest rzeka w tym rejonie i jak szeroka ?? czy czesto podchodzą takie okazy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erni27 Napisano 13 Lipca 2010 Autor Share Napisano 13 Lipca 2010 to zależy gdzie siedzisz z tą głębokością.. 2-5 m. ja łowie gdzieś na 3-4 metrach. to zależy czy często. chyba trzeba trafić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatiQ Napisano 13 Lipca 2010 Share Napisano 13 Lipca 2010 Witam Cie erni27 Powiedz w jakiej dokładnie łowisz na Wiśle w okolicy Oświęcimia czy na początku kanały Dwory czy na ujściu jego czy może ujściu Soły?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siri34 Napisano 4 Sierpnia 2010 Share Napisano 4 Sierpnia 2010 erni27, hej jakbys jechał na wisłe daj znać , przejade sie z toba chetnie jestem z jaworzna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymon398 Napisano 10 Sierpnia 2010 Share Napisano 10 Sierpnia 2010 Witam orientuje sie ktoś jaki stan wody na wiśle w okolicy jankowic? wybieramy sie jutro rano do czwartku i chce wiedziec czy warto bo ostatnio jak bylismy to był bardzo duzy uciąg i nie szło łapać. 100km w dwie strony poszlo na marne:) jak ktoś coś wie to prosze o informacje pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 10 Sierpnia 2010 Share Napisano 10 Sierpnia 2010 Stan wody jest wysoki, uciąg i płynące wodą śmieci eliminują spokojne łowienie. Proponuje więc zrezygnować z wód bieżących na jakiś czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zadym73 Napisano 6 Października 2010 Share Napisano 6 Października 2010 jaka na wiśle bierze ryba dajcie znac narka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomi78 Napisano 6 Października 2010 Share Napisano 6 Października 2010 Sandacz do 95,sum do 180 leszcze do75 i karasie po dwa kilo .przyjeżdzaj jak najszybciej bo my już nie nadążamy mielić tych ryb . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zadym73 Napisano 7 Października 2010 Share Napisano 7 Października 2010 no dobra to do jutra narka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Multispect Napisano 5 Maja 2011 Share Napisano 5 Maja 2011 Witam. Jak tam warunki na wysokości Oświęcimia. Warto wybrać się na weekend? Duży uciąg i czy w wodzie płyną jakieś śmieci? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOBO Napisano 15 Lipca 2011 Share Napisano 15 Lipca 2011 Witam!Czy ktos z kolegów ma rozeznanie co tam w Wisle piszczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laki Napisano 23 Lipca 2011 Share Napisano 23 Lipca 2011 Witam byłem w niedziele na ujściu Soły złowiłem 1 krąpika czasem ktoś trafił leszcza,ogólnie cienko i w sobotę coś połowili podobno ale ile w tym prawdy to kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wedel Napisano 10 Stycznia 2012 Share Napisano 10 Stycznia 2012 Witam, orientuje się ktoś czy na Wiśle pojawili się już jacyś wędkarze? warto się wybrać, czy wszędzie cisza? dzięki za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katystopej Napisano 18 Marca 2012 Share Napisano 18 Marca 2012 byłem dziś od 6, zero kontaktu z rybą, ale posiedzenie nad wodą gdy słońce wstaje przy śpiewie ptaków bezcenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laki Napisano 8 Kwietnia 2012 Share Napisano 8 Kwietnia 2012 Dziś za progiem w Gromcu ok 2h na spina z myślą za jakim kleniem,jaziem ale niestety bez brań woda trochę podwyższona al e w miarę czysta,trzeba czekać do maja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MattZ Napisano 11 Kwietnia 2012 Share Napisano 11 Kwietnia 2012 Który numer w rejestrze odpowiada odcinkowi Wisły na wysokości Oświęcimia? Sorki za błache pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sasza Napisano 11 Kwietnia 2012 Share Napisano 11 Kwietnia 2012 029- rzeka wisła od ujścia rzeki przemszy do ujścia rzeki skawy(z kanałem dwory i jankowice) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laki Napisano 12 Maja 2012 Share Napisano 12 Maja 2012 Witam był ktoś ostatnio na naszej Wisełce dzieje się już coś? bierze leszcz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laki Napisano 12 Maja 2012 Share Napisano 12 Maja 2012 Witam był ktoś ostatnio na naszej Wisełce dzieje się już coś? bierze leszcz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi