Gość feeder Napisano 6 Lipca 2010 Share Napisano 6 Lipca 2010 Wiecie może co teraz słychać na Odrze ?? bierze teraz okoń i sandacz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość grzechuce Napisano 7 Lipca 2010 Share Napisano 7 Lipca 2010 sandacz grzyzie niezle ale nie wiem czy tam kolo dworca. w ten weekend sie tam przejde. okonie troche skubia trafia sie czasme jakis patelniak. ostatnio ladnie bolen chodzi. od piatku 16ej do niedzieli 24 bede sie gdzies tam przemieszczal wczoraj nic moze dlatego ze zmienilem miejscowke, pogoda tez nie w kreski dymalo nad woda rowno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość grzechuce Napisano 19 Lipca 2010 Share Napisano 19 Lipca 2010 bylem tam w ten weekend z sandaczem slabo. jakies male pierdy chodza przy brzegu. tam glebiej lipa z sandalem za to na suma mozna liczyc. jak bylem na odcinku kolo dworca to kolo eskakady gosc 15 kilowego suma wytargal. nie bardzo wiem co sadzic o tym moscie kolo dworca niektorzy twierdza ze na echo widac ryby. tyle tylko ze jak przez pare godzin stoi kilkunastu chlopa ze spiningami i nikt nic nie lowi to cos jest nie teges. a z okoniem to nie wiem. nie szukam tej ryby, nie lowie jej. czasem jako przylow wpadanie. w zeszlym tygodniu sporo wypierdkow okoniowych przy moscie kolejowym na parnicy sie pojawilo. nie wiem jak jest tam teraz byl przy moscie bolen teraz ani widu ani slychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jorginto Napisano 22 Lipca 2010 Share Napisano 22 Lipca 2010 Na parnicy przy moście kolejowym byłem w środę 21-07 i powiem tak...jeszcze mi się zdarzyło, żebym w tym miejscu na boczny trok nawet jednego okonia nie złowił. Kolega na dropa też bez efektów. Pózniej ruszył się boleń, ale naszymi przynętami nie był zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość feeder Napisano 22 Lipca 2010 Share Napisano 22 Lipca 2010 byłeś na odcinku SUMoskim czy PZW ?? ogólnie powiem że od dobrych dwóch lat ciężko z okoniem (może i więcej) .. zauważyłem że odkąd powstał skład złomu i zrobili nabrzeże to ciężko z okoniem ... ostatnio byłem na parnicy przy moście kolejowym na odcinku PZW to okoń odprowadził mi alge 1 do powierzchni .... ryba była bardzo duża .. miał lekko 40 cm ... wnerwiłem się że nie zaatakowała ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość grzechuce Napisano 22 Lipca 2010 Share Napisano 22 Lipca 2010 byłeś na odcinku SUMoskim czy PZW tylko po wodach PZW sie przemieszczam tam kolo kolejowego okon jest ladny z tego co slyszalem sandacz tez niby jest ale bylem tam 2 dni z rzedu po pare godzin i nawet pstrykniecia. bolen tez gdzies sie schowal juz od jakiegos czasu go nie widac. moze teraz w sobote tam troche posiedze. w sumie to teraz mnie zapraszaja nad Regę ale nie wiem czy cos o tej porze roku tam mozna trafic. totalnie nie zam tego lowiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bambus Napisano 15 Września 2010 Share Napisano 15 Września 2010 Byłem 11.09. na betonach za dworcem PKP w dół rzeki. Bierze głównie duży krąp, trafiły się leszcze i ładne płocie z rana. Około godz. 10.00 wędkarz dostał ładnego sandacza ok. 65 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bambus Napisano 30 Stycznia 2011 Share Napisano 30 Stycznia 2011 Czy ktoś ma wiedzę co słychać na betonach w okolicach dworca PKP? Czy można tam już łowić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 31 Stycznia 2011 Share Napisano 31 Stycznia 2011 Z tego co mi wiadomo nie wolno tam łowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luk1234 Napisano 31 Stycznia 2011 Share Napisano 31 Stycznia 2011 A z tego co mi wiadomo to nie wolno spiningować tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 31 Stycznia 2011 Share Napisano 31 Stycznia 2011 ano racja przecież nie ma tam obrębu ochronnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bambus Napisano 15 Marca 2011 Share Napisano 15 Marca 2011 Panowie czy coś się już ruszyło w tym miejscu? Zastanawiam się, czy warto już się wybrać. Mam 170 km, więc nie jestem na bieżąco. Proszę was o wypowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotreksalek Napisano 15 Marca 2011 Share Napisano 15 Marca 2011 Byłem w niedziele na Siadle Dolnym, Wyspie Puckiej, Dziewokliczu i Parnicy... Bialy, czerwony robak i kuku... Calkowita studnia... Oprocz 2 jazgarzy, ktore ktos podobno tego dnia zlowil na Dolnym, totalne zero... Jesli ktos wie, gdzie sie cos ruszylo, tez bede wdzieczny za rade... A na Lubczynie lod juz puscil? Jak okonki? Pozd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian4891 Napisano 21 Marca 2011 Share Napisano 21 Marca 2011 witam wszystkich, mam pytanie odnośnie odcinka most długi-- most kolejowy w stronę pkp stawiają tam teraz wzmocnienie nabrzeża z tego co widziałem ok dwa metry od brzegu co zaprzepaszcza już szanse na wygodne wędkowanie , a teraz wracam do tematu chodzi mi o to czy ktos sie orientuje czy tak będzie na całej długości czy tylko jakiś kawałek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luk1234 Napisano 21 Marca 2011 Share Napisano 21 Marca 2011 Raczej na większej długości bo modernizują cały bulwar ale mysle ze to niewielka strata jest wiele bardziej urokliwych miejsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian4891 Napisano 21 Marca 2011 Share Napisano 21 Marca 2011 no zapewne, nieprzyjemne zapachy i kosiarze to element stały w tych rejonach ale po pracy pod dworzec mam 5 minut a wiec często korzystałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bambus Napisano 22 Marca 2011 Share Napisano 22 Marca 2011 Hmm to można tam połowić w tej chwili czy nie? Jeśli tak to co bierze? A może polecacie inne miejsce? Jakaś dobra miejscówka na teraz, na feedera i bata. Co możecie polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian4891 Napisano 22 Marca 2011 Share Napisano 22 Marca 2011 teren jest ogrodzony wiec raczej się nie połapie . Dziś bylem na dwie godzinki na wałach chrobrego i z tego co widziałem sporo płoci ciągna , jeśli chodzi o drapieżniki nie miałem ani puknięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luk1234 Napisano 23 Marca 2011 Share Napisano 23 Marca 2011 Polecam zapoznać się z ograniczeniami wprowadzonymi przez pzw szczecin -> na tym obszarze jest zakaz spiningowania do 30 kwietnia bodajże. Chyba że byłeś juz na wodach sumowskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian4891 Napisano 23 Marca 2011 Share Napisano 23 Marca 2011 oczywiście że na sumowskich wiem ze jest zakaz, choć jesli chodzi o moje zdanie powinni go znieść i zrobić całkowity zakaz zabierania ryb przez ten okres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotreksalek Napisano 9 Września 2011 Share Napisano 9 Września 2011 Dzis z samego rana przejezdzajac kolo dworca PKP widzialem, jak wedkarze siedzieli tam co kilka metrow... Cos sie ruszylo? Kto tam w ostatnich dniach byl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bambus Napisano 4 Października 2011 Share Napisano 4 Października 2011 Co słychać koło dworca? Był tam remont. Czy już się skończył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damianeq94 Napisano 4 Października 2011 Share Napisano 4 Października 2011 Co słychać koło dworca? Był tam remont. Czy już się skończył? Remont dalej jest. Sandacz bierze ale straszna malizna. Także ogólnie są lepsze miejsca na sandacza niż to. Chociaż sumy ładne się tam kręcą. Ostatnio zerwał mi się tam taki lekko 15kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mpruszek Napisano 4 Października 2011 Share Napisano 4 Października 2011 Damianeq94 ciągnołeś tego suma na spina ? główki o jakim ciężarze tam stosujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 4 Października 2011 Share Napisano 4 Października 2011 Tam 21-30g i kopyto pomiędzy 8-12cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi