bykyb Napisano 20 Września 2010 Share Napisano 20 Września 2010 Słyszał ktos cos?Kolega przekazał ze występują podobno duże karpie (do 15kg). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macko Napisano 21 Września 2010 Share Napisano 21 Września 2010 byłem tam 2 razy ostatnio, rybki są i to ładne niestety największego karpia złowiłem na 2 kg, reszta mniejsze, w nocy momo późnej pory roku jak na karpia można złowić takie do 15 kg, największy karp złowiony 2 miesiące tamu miał 25 kg !! sum 17kg, co do max wielkości ryb są podobno karpie nawet na 30 kg, i sum mający 50 kg !!! w następnym roku napewno na pare weekendów się tam zasadze na karpia. Ponadto można spiningować : jest ładny szczupak, sandacz. Ponadto sporo ładnego leszcza, karasia, jakiś okoń, lin. Są też amury jednak nikt do tej pory nie złowił żadnego dzień łowienia - 10 zł, łowisko otwarte w srody od 15 do czw rano,,, oraz weekendny od 15 w piątek do pon rano, cena za 1 kg karpia - 10 zł, leszcz- 3 zł jeśli ktoś ma jeszcze jakieś pytania to pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R23 Napisano 7 Sierpnia 2011 Share Napisano 7 Sierpnia 2011 macko, a masz może jakieś namiary na ten staw ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mefisto Napisano 14 Czerwca 2012 Share Napisano 14 Czerwca 2012 Zaglądał ktoś tam w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietruh Napisano 25 Czerwca 2012 Share Napisano 25 Czerwca 2012 Zaglądał ktoś tam w tym roku? Zaglądał - byłem dwa razy z kumplem. Karpie do 4 kg. W sobotę pojechał beze mnie i oto efekt : Super łowisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macko Napisano 25 Czerwca 2012 Share Napisano 25 Czerwca 2012 ładny karpik, tutaj macie profil łowiska na facebooku:: http://www.facebook.com/LowiskoDrwinia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadi Napisano 25 Czerwca 2012 Share Napisano 25 Czerwca 2012 wyglada ciekawie, szkoda ze tak daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macko Napisano 26 Czerwca 2012 Share Napisano 26 Czerwca 2012 z centrum NH masz 25 km jak masz zamiar jechać rowerem to przyznaje, jest daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mefisto Napisano 26 Czerwca 2012 Share Napisano 26 Czerwca 2012 Ja mam 10km a jeszcze tam nie byłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadi Napisano 26 Czerwca 2012 Share Napisano 26 Czerwca 2012 a, 25 km to faktycznie tragedii nie ma, myslalem ze dalej xD, no to trzeba sie bedzie wybrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadi Napisano 23 Czerwca 2013 Share Napisano 23 Czerwca 2013 Po prawie równym roku od ostatniego postu w końcu odwiedziłem to łowisko xD Byliśmy we 2 tylko ze spinningami, niestety przez 3h zero kontaktu z rybą co martwi, widocznie nie ten dzień bo łowisko ma spory potencjał. Niestety nie wytrzymaliśmy więcej ze względu na potężne chmary komarów, które potrafiły dokuczać nawet w środku dnia (byliśmy między 14 a 17) na słońcu. Myślę, że jeszcze spróbuję tam powalczyć, jednak najwcześniej jak komary dadzą sobie spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salto Napisano 12 Lipca 2019 Share Napisano 12 Lipca 2019 Witam. W środę odwiedziłem łowisko w Drwini. Udało się złowić 3 karpiki 50-60cm. Niestety w nocy załamała się pogoda, wiało i przelotnie padało co negatywnie wpłynęło na brania. Teraz o samym łowisku. Jestem miło zaskoczony, łowisko czyste i zadbane, jest gdzie postawić samochód czy rozbić namiot podczas dłuższej zasiadki,populacja ryb duża, co jakiś czas spławiały się karpie które spokojnie przekraczały 10kg. Myślę że w tym roku jeszcze odwiedzę to łowisko. Woda idealnie nadaje się na zloty czy spotkania typowo wędkarskie. Wymagana jest mata, podbierak i przyrząd do wyjmowania haczyków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elast93 Napisano 12 Lipca 2019 Share Napisano 12 Lipca 2019 @Salto również tam byłem jakoś miesiąc temu z początku czerwca.. ilość komarów praktycznie uniemożliwiała łowienie Łowisko ciekawe zróżnicowane dno od wypłyceń do 1 m po głębiny do 8 m, my wtedy trafiliśmy tylko kilka karasi i karpi wielkości wigilijnej.. Również mam zamiar zajrzeć tam jeszcze jakoś w sierpniu lub wrześniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salto Napisano 13 Lipca 2019 Share Napisano 13 Lipca 2019 Też planuję zrobić tam zasiadkę, prawdopodobnie w drugiej połowie sierpnia. Ja łowiłem na cyplu zaraz przy wjeżdzie i rzucałem w stronę tzw.plaży. Komary też były ale szło wytrzymać😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi