Skocz do zawartości
Dragon

Chub Snooper

SQra

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Gdzieś obiło mi się o uszy (oczy), że trzeba zarejestrować się na stronie producenta, a gwarancja obejmuje pierwszego zarejestrowanego właściciela. Niedługo zgłębię temat jak przyjdą ojcu patyki

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Radzę zarejestrować po zakupie na stronie producenta,wieczysta gwarancja obejmuje tylko pierwszego właściciela.Aha,nie zarejestrujecie kija kupionego od kogoś kto nie jest oficjalnym dystrybutorem firmy.

Napisano
SQra, w jakiej postaci dostałeś gwarancje? Bo ja u mnie nie widziałem nic.

Dzwoniłem w tej sprawie i pracownik sklepu superfishing.pl z którego kij był zamawiany powiedział że ta gwarancja jest na podstawie paragonu. Jak koledzy dokładnie to wygląda ? Widze że macie wiedze w temacie

Napisano

Mogę napisać jak to wygląda w USA,mam kilka produktów Greysa,wszystkie zarejestrowane na stronie producenta.Złamałem szczytówkę,zadzwoniłem do sklepu gdzie kupowałem kije (autoryzowany dealer) i po trzech dniach miałem nową sekcje.

Kumpel z którym łowię miał podobne doświadczenie z kijem Chuba,zero problemów więc to nie producent ma kiepski serwis tylko nie ma po prostu samego serwisu w Polsce i stąd te problemy.Dodatkowo sklepy umywają ręce odsyłąjąc klientów do żródła czyli producenta,chociaż w myśl prawa to oni są odpowiedzialni za pierwsze dwa lata gwarancji.

Napisano

No to dałem d..y wczoraj przyszły dwa chuby snooper 12ft2,75 lbs...nic to sprzedam jesienią przyszłego roku tak jak zeszłoroczne kije mitchela , a korciło weż daiwe albo tandem baitsa ,a mnie się chubów zachciało trzeba jednak przyznać ,że wykonane są solidnie nie powalają na kolana ,ale jak mówi mój kumpel ''za te piniondze nima co wybrzydzać!!!''...i kupił na targu teleskop .

Napisano

Jestem zarejestrowany na stronie tylko że przy rejestracji produktu potrzebny jest numer seryjny pewnie z karty gw. a tej nie posiadam, jedynie paragon. Należy też wybrać dealera a jedynym na Polskę jest z tego co widzę Pol Telekom. Ciekawe jak to sie ma do sklepu wq ktorym kupile kij

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.