hardyyy Napisano 6 Czerwca 2011 Share Napisano 6 Czerwca 2011 Tomek_S ma racje uważajcie za każdym razem czy woda jest niska czy wysoka to nie są żarty... jak ja przepływam Jaz to za każdym razem czuje respekt do tego wynalazku :/ wróćmy do rybek .......54 cm i ładnego poczułem na kiju ale tym razem rybka wygrała....ogólnie weekendowy wypad udany tym bardziej ze w dobrym towarzystwie pozdrowienia dla chłopaków i łowcy tego pięknego smoka 85 cm... piękna rybka wkrótce wrzucę fotkę łowcy ze smokiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hardyyy Napisano 6 Czerwca 2011 Share Napisano 6 Czerwca 2011 obiecana fotka łowcy i sandaczyka..... :win k: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/57ef6a53ad865729.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_S Napisano 9 Czerwca 2011 Share Napisano 9 Czerwca 2011 Fotka prawdziwa, sam widziałem, podbierałem, gratulowałem , kilka dni później ... większego złapałem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_S Napisano 13 Czerwca 2011 Share Napisano 13 Czerwca 2011 Pierwszy wymiarowy Sum zaliczony 85cm. Do tego dwa Sandacze, dwa Szczupaki plus 3 Okonie, największy 39cm, dwa pozostałe niewiele mniejsze . Pływałem z kumplem, na łódce pożyczonej od kumpla z Widuchowej.1 Szczupak i 1 Sandacz to zdobycz kumpla, a podobno nic nie brało w tym dniu ..... . Łowiłem w okolicach Widuchowej, Jeśli jest taka potrzeba z Waszej strony, mogę zamieścić kilka fotek .. Pozdrawiam i polecam !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 14 Czerwca 2011 Share Napisano 14 Czerwca 2011 Ja chętnie nacieszyłbym oko i obejrzał fotki, jeżeli to nie problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 14 Czerwca 2011 Share Napisano 14 Czerwca 2011 No też chętnie zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hardyyy Napisano 14 Czerwca 2011 Share Napisano 14 Czerwca 2011 pokaż te zdjęcia Tomas .... albo może i nie bo wkurzony jestem do tej pory ze nie moglem być.... po co mi ma gól skoczyć... dawaj dawaj te zdjęcia żartuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniello2010 Napisano 14 Czerwca 2011 Share Napisano 14 Czerwca 2011 No mógłbyś się pochwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_S Napisano 14 Czerwca 2011 Share Napisano 14 Czerwca 2011 Tak jak obiecałem, zamieszczam fotki. Na pierwszej ja,na drugiej syn kolegi z forum, który również skorzystał z łódki Gratulacje dla łowców Sandaczy !! Pozdrawiam forumowiczów. http://allefree.pl/galeria/295695/1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_S Napisano 14 Czerwca 2011 Share Napisano 14 Czerwca 2011 Podobno w tym dniu nie brało ... No cóż .. Nie ma to jak dobra rada, znawcy tych wód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hardyyy Napisano 14 Czerwca 2011 Share Napisano 14 Czerwca 2011 ładne rybki ....gratki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hardyyy Napisano 14 Czerwca 2011 Share Napisano 14 Czerwca 2011 heheh spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasko43 Napisano 14 Czerwca 2011 Share Napisano 14 Czerwca 2011 Tomku, te wszystkie ryby to twoje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_S Napisano 14 Czerwca 2011 Share Napisano 14 Czerwca 2011 Nie wszystkie, jak pisałem wyżej, jeden Szczupak i Sandacz są mojego kolegi z łódki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasko43 Napisano 14 Czerwca 2011 Share Napisano 14 Czerwca 2011 Wiesz może jak układa się dno w Marwicach? Po ilu metrach od brzegu jest głębia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_S Napisano 14 Czerwca 2011 Share Napisano 14 Czerwca 2011 Wiem !! Po tylu, po ilu kończy się płycizna .. Sorry za żart Niestety nie posiadam echosondy .. Jeszcze .. Tam gdzie łowię, jest cholernie głęboko, 6-10m. Może dlatego biorą, uciekają od Słońca?? Czort wie .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hardyyy Napisano 14 Czerwca 2011 Share Napisano 14 Czerwca 2011 Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_S Napisano 14 Czerwca 2011 Share Napisano 14 Czerwca 2011 Przeprosiłem przecież !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hardyyy Napisano 14 Czerwca 2011 Share Napisano 14 Czerwca 2011 wiem wiem ze przeprosiłeś..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_S Napisano 14 Czerwca 2011 Share Napisano 14 Czerwca 2011 W Sobotę będę miał gumę,Killera, którą mi coś potwornego, ucięło razem ze stalką ... Znajdę, złowię, zrobię fotkę i z zemsty wypuszczę !! A niech też tnie stalki innym wędkarzom. Taki mściwy jestem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniello2010 Napisano 14 Czerwca 2011 Share Napisano 14 Czerwca 2011 Panowie chcę jechać na Marwicę połowić na feeder..Jak tam dojechać gdzieś na miejscówkę jakaś?Bym jechał z Gryfina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_S Napisano 14 Czerwca 2011 Share Napisano 14 Czerwca 2011 Nie na Marwicę, tylko do Marwic !! Parę kilometrów za Gryfinem, jest drogowskaz w prawo, Marwice 2 km. O miejscówki pytaj miejscowych znawców tamtejszych łowisk, to są bardzo sympatyczni ludzie i pewnie będą Tobie służyli dobrą radą. Pozdrawiam i życzę połamania kija .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniello2010 Napisano 14 Czerwca 2011 Share Napisano 14 Czerwca 2011 A to prawda że dobrze Leszcz tam bierze ostatnio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_S Napisano 14 Czerwca 2011 Share Napisano 14 Czerwca 2011 Ponoć prawda ... Co tam Leszcz ... Jakie Jazgarze !!!!! Wybacz mi moje żarty, ale skoro nie pojedziesz, i nie zamoczysz ... Nie dowiesz się .. Pojedź, na nockę, o ile znajdziesz miejsce .. A warto wstać rano, lub raczej nie spać wcale ... To wtedy popiszemy. Byłem tak kiedyś, połowiłem ... O tych miejscach śpiewają już przy ogniskach ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_S Napisano 15 Czerwca 2011 Share Napisano 15 Czerwca 2011 Byłem dzisiaj z kumplem, wyniki : 12 Szczupaków, z tego 6 troszkę ponad wymiar, wszystkie do wody, 5 Jazi ok 1 kg, wszystkie do wody, 16 okoni wszystkie ponad 25 cm, wszystkie do wody, 1 Boleń, ok 2 kg, i tez do wody. Dzień udany, zabawa przednia, ręce czyste . Pozdrawiam . Ps. Byłem od 15 do 20, Sandacze i Sumy brały od rana, wiem, ponieważ rozmawiałem z łowcą Sandacza 3,70kg, kolegą z forum zresztą, jest tam drugi dzień i nie narzeka . Pozdrawiam. Ps 2. W Piątek wyruszam znów, na weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi