Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Tomek_S ma racje uważajcie za każdym razem czy woda jest niska czy wysoka to nie są żarty... jak ja przepływam Jaz to za każdym razem czuje respekt do tego wynalazku :/ :mad: wróćmy do rybek :-).......54 cm i ładnego poczułem na kiju ale tym razem rybka wygrała....ogólnie weekendowy wypad udany tym bardziej ze w dobrym towarzystwie

pozdrowienia dla chłopaków i łowcy tego pięknego smoka 85 cm... piękna rybka

wkrótce wrzucę fotkę łowcy ze smokiem :wink:

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 201
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Napisano

Pierwszy wymiarowy Sum zaliczony :) 85cm. Do tego dwa Sandacze, dwa Szczupaki plus 3 Okonie, największy 39cm, dwa pozostałe niewiele mniejsze :). Pływałem z kumplem, na łódce pożyczonej od kumpla z Widuchowej.1 Szczupak i 1 Sandacz to zdobycz kumpla, a podobno nic nie brało w tym dniu ..... :). Łowiłem w okolicach Widuchowej, Jeśli jest taka potrzeba z Waszej strony, mogę zamieścić kilka fotek .. Pozdrawiam i polecam !!

Napisano

pokaż te zdjęcia Tomas :wink: .... albo może i nie bo wkurzony jestem do tej pory ze nie moglem być.... :o po co mi ma gól skoczyć... :smile: dawaj dawaj te zdjęcia żartuje :grin:

Napisano

Wiem !! Po tylu, po ilu kończy się płycizna .. Sorry za żart :) Niestety nie posiadam echosondy :( .. Jeszcze .. ;) Tam gdzie łowię, jest cholernie głęboko, 6-10m. Może dlatego biorą, uciekają od Słońca?? Czort wie ..

Napisano

W Sobotę będę miał gumę,Killera, którą mi coś potwornego, ucięło razem ze stalką ... Znajdę, złowię, zrobię fotkę i z zemsty wypuszczę !! A niech też tnie stalki innym wędkarzom. Taki mściwy jestem ... ;)

Napisano

Nie na Marwicę, tylko do Marwic !! Parę kilometrów za Gryfinem, jest drogowskaz w prawo, Marwice 2 km. O miejscówki pytaj miejscowych znawców tamtejszych łowisk, to są bardzo sympatyczni ludzie i pewnie będą Tobie służyli dobrą radą. Pozdrawiam i życzę połamania kija ....

Napisano

Ponoć prawda ... Co tam Leszcz ... Jakie Jazgarze !!!!! Wybacz mi moje żarty, ale skoro nie pojedziesz, i nie zamoczysz ... ;) Nie dowiesz się .. Pojedź, na nockę, o ile znajdziesz miejsce .. A warto wstać rano, lub raczej nie spać wcale ... To wtedy popiszemy. Byłem tak kiedyś, połowiłem ... O tych miejscach śpiewają już przy ogniskach ..... ;)

Napisano

Byłem dzisiaj z kumplem, wyniki : 12 Szczupaków, z tego 6 troszkę ponad wymiar, wszystkie do wody, 5 Jazi ok 1 kg, wszystkie do wody, 16 okoni wszystkie ponad 25 cm, wszystkie do wody, 1 Boleń, ok 2 kg, i tez do wody. Dzień udany, zabawa przednia, ręce czyste :) . Pozdrawiam . Ps. Byłem od 15 do 20, Sandacze i Sumy brały od rana, wiem, ponieważ rozmawiałem z łowcą Sandacza 3,70kg, kolegą z forum zresztą, jest tam drugi dzień i nie narzeka :) . Pozdrawiam. Ps 2. W Piątek wyruszam znów, na weekend :)