Skocz do zawartości
Dragon

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 201
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Napisano

połowił mój koleżka trochę w tym ładnego sandacza.... :smile: dzisiaj byliśmy ja słabiutko przyznam się bez bicia :o... coś się działo ale konkretów nie było koleżka miał szczupaka 80 centów.... wrzucę fotkę szczęśliwego łowcy.....w weekend oczywiście będę :mrgreen:

pozdrowienia dla chłopaków..... :wink:

Napisano

Od Piątku w Widuchowie .. Pogoda jak każdy widział, brania tak jak pogoda ... Do d..y , co tam brało ..? Szczupaczki, Sandaczyki, Okonki ... Od czasu do czasu trafił się koledze wymiarek, a to 120cm , a potem 92cm, dzisiaj ledwo jakaś czwórka .. Koledzy z forum tez kiepsko połapali, jakieś takie Szczupaki pod trójki .. Ogólnie kicha ... ;) Pozdrawiam i gratuluję łowcom !! Ps. Prawie wszystkie ryby wróciły do wody, te ledwo wymiarowe ;) wróciły całe i zdrowe !! Pozdrawiam

Napisano

coś tam skubało ale rewelacji nie było.....nasze rybki to szczupaczki 64cm ,66 cm, 69cm małe sandaczyki i to wszystko :-).........pogoda nie najlepsza ale dało się połowic....

pozdrowienia dla chlopakow

Napisano

Chłopaki tez pozdrawiają Was :) Chłopaki połowili :) Nie ja, ale co tam... Ryby nie są najważniejsze :) Przyroda, cudowni ludzie w Widuchowej, bezcenne !! Pozdrawiam Was i cudownych ludzi z Widuchowej za pomoc i zajebistą atmosferę za każdym razem kiedy tam jestem :) Szacun !!

Napisano

Krótka relacja z 3 dni na międzyodrzu

ogromna ilość szczupaka, często niewymiarowego, jest to zasługa ostatnich dwóch zim i wysokiego poziomu wody wiosną

wyprawa na kanały w piątek i sobotę zaowocowała ok 40 szczupakami, z czego jednak 1/2 niewymiary.

Generalnie, niewiarygodna ilość ryby. Wszystkie poza dwoma zamówionymi przez rodzinę na obiadek i okoniami na kolację wróciły w dobrej kondycji do wody. Niestety większość wędkarzy brała wszystko. Nawet nie wiem co można zrobić z taką ilością ryby.

ale co zrobić, taka mentalność.

Piękna przyroda i woda.

Niedziela, zmiana pogody i brak brań, zresztą zmęczenie dało znać o sobie, więc skończyliśmy wcześnie.

pozdrawiam wszystkich.

Napisano

Z łodzi, rzeczywiście inaczej się na kanały nie sposób dostać

i może dzięki temu

oraz ilośc km tychże kanałów wciąż jest tam dużo ryby

z ciekawostek jeszcze,

jesli chodzi o okonie, to brały wyłącznie wdeług zasady, że im większa obrotówka, tym lepiej,

obrotowka nr 5 plus dwa twistery na hakach

dopiero to je uszczęśliwialo...

Napisano

wczorajszy wypadzik udany :smile: chociaz nie było za dużo rybek... ale to co połowiłem w zupełności mi wystarczyło no i przekonałem się do pewnej metody połowu :wink::grin:

pozdrowienia dla chłopaków.......aaaaa i wrzucę fotki tak jak powiedziałem :wink:

Napisano

Witam

Ładny szczupły, moje gratulacje !!

Napiszcie proszę o co chodzi z tą mormyszkę -będę wdzięczny za choć kilka wskazówek odnośnie samej metody połowu. Mormyszka zawsze kojarzyła mi się z wędkarstwem podlodowym a tu okazuje się, ze można na nią również latem ....

Napisano

Nie tylko Latem, nie tylko ..... To metoda wszechstronna, często ignorowana przez wędkarzy w Lecie ... Sam nie wiedziałem, dopóki nie pokazali mi jej miejscowi wędkarze. !! Pozdrawiam