Boltimor Napisano 16 Czerwca 2011 Share Napisano 16 Czerwca 2011 Efekty na spinning są z brzegu jesli można wiedzieć??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_S Napisano 16 Czerwca 2011 Share Napisano 16 Czerwca 2011 Niestety nie wiem. Łowię tylko z pożyczonej łódki.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hardyyy Napisano 16 Czerwca 2011 Share Napisano 16 Czerwca 2011 połowił mój koleżka trochę w tym ładnego sandacza.... dzisiaj byliśmy ja słabiutko przyznam się bez bicia ... coś się działo ale konkretów nie było koleżka miał szczupaka 80 centów.... wrzucę fotkę szczęśliwego łowcy.....w weekend oczywiście będę pozdrowienia dla chłopaków..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hardyyy Napisano 16 Czerwca 2011 Share Napisano 16 Czerwca 2011 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c54b673dabd8f1e6.html Krzyś i jego ESOX....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_S Napisano 19 Czerwca 2011 Share Napisano 19 Czerwca 2011 Od Piątku w Widuchowie .. Pogoda jak każdy widział, brania tak jak pogoda ... Do d..y , co tam brało ..? Szczupaczki, Sandaczyki, Okonki ... Od czasu do czasu trafił się koledze wymiarek, a to 120cm , a potem 92cm, dzisiaj ledwo jakaś czwórka .. Koledzy z forum tez kiepsko połapali, jakieś takie Szczupaki pod trójki .. Ogólnie kicha ... Pozdrawiam i gratuluję łowcom !! Ps. Prawie wszystkie ryby wróciły do wody, te ledwo wymiarowe wróciły całe i zdrowe !! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_S Napisano 19 Czerwca 2011 Share Napisano 19 Czerwca 2011 Jeśli ktoś chce kiepskie fotki zobaczyć, umieszczę jutro .. Tylko pytanie, czy warto ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hardyyy Napisano 19 Czerwca 2011 Share Napisano 19 Czerwca 2011 coś tam skubało ale rewelacji nie było.....nasze rybki to szczupaczki 64cm ,66 cm, 69cm małe sandaczyki i to wszystko .........pogoda nie najlepsza ale dało się połowic.... pozdrowienia dla chlopakow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_S Napisano 19 Czerwca 2011 Share Napisano 19 Czerwca 2011 Chłopaki tez pozdrawiają Was Chłopaki połowili Nie ja, ale co tam... Ryby nie są najważniejsze Przyroda, cudowni ludzie w Widuchowej, bezcenne !! Pozdrawiam Was i cudownych ludzi z Widuchowej za pomoc i zajebistą atmosferę za każdym razem kiedy tam jestem Szacun !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaZST Napisano 19 Czerwca 2011 Share Napisano 19 Czerwca 2011 czekam na fotki kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_S Napisano 20 Czerwca 2011 Share Napisano 20 Czerwca 2011 Tak jak obiecałem, umieszczam fotki wymiarków .... Które zostały wypuszczone.Przepraszam za jakość zdjęć, fotki były robione tuż przed wielka nawałnicą która się kilkakrotnie tam przewaliła. Gratulacje dla łowców !! http://www.galerieallegro.pl/zdjecia/wymiarki-/499263/1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaZST Napisano 20 Czerwca 2011 Share Napisano 20 Czerwca 2011 całkiem spoko są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hardyyy Napisano 20 Czerwca 2011 Share Napisano 20 Czerwca 2011 Krzysiek ze swoim sandaczem opisywanym kilka postów wyżej.... zdjęcie może nie najlepszej jakości ale rybki nie da się nie zauważyć no i oczywiście łowcy tez http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e7f9942cd3f7e13b.html pozdrowienia chłopaku...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_S Napisano 20 Czerwca 2011 Share Napisano 20 Czerwca 2011 Gratulacje na Krzyśka, mam nadzieję, że jeszcze upoluje większego Sandacza A takie tam są ... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamnowa Napisano 26 Czerwca 2011 Share Napisano 26 Czerwca 2011 Krótka relacja z 3 dni na międzyodrzu ogromna ilość szczupaka, często niewymiarowego, jest to zasługa ostatnich dwóch zim i wysokiego poziomu wody wiosną wyprawa na kanały w piątek i sobotę zaowocowała ok 40 szczupakami, z czego jednak 1/2 niewymiary. Generalnie, niewiarygodna ilość ryby. Wszystkie poza dwoma zamówionymi przez rodzinę na obiadek i okoniami na kolację wróciły w dobrej kondycji do wody. Niestety większość wędkarzy brała wszystko. Nawet nie wiem co można zrobić z taką ilością ryby. ale co zrobić, taka mentalność. Piękna przyroda i woda. Niedziela, zmiana pogody i brak brań, zresztą zmęczenie dało znać o sobie, więc skończyliśmy wcześnie. pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boltimor Napisano 26 Czerwca 2011 Share Napisano 26 Czerwca 2011 adamnowa łowiłeś z łódki czy z brzegu????jesli mozna wiedzieć??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasko43 Napisano 26 Czerwca 2011 Share Napisano 26 Czerwca 2011 Boltimor w ciemno strzelę, że z łodzi, bo na Międzyodrze to tylko łodzią się da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamnowa Napisano 26 Czerwca 2011 Share Napisano 26 Czerwca 2011 Z łodzi, rzeczywiście inaczej się na kanały nie sposób dostać i może dzięki temu oraz ilośc km tychże kanałów wciąż jest tam dużo ryby z ciekawostek jeszcze, jesli chodzi o okonie, to brały wyłącznie wdeług zasady, że im większa obrotówka, tym lepiej, obrotowka nr 5 plus dwa twistery na hakach dopiero to je uszczęśliwialo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hardyyy Napisano 27 Czerwca 2011 Share Napisano 27 Czerwca 2011 wczorajszy wypadzik udany chociaz nie było za dużo rybek... ale to co połowiłem w zupełności mi wystarczyło no i przekonałem się do pewnej metody połowu pozdrowienia dla chłopaków.......aaaaa i wrzucę fotki tak jak powiedziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_S Napisano 27 Czerwca 2011 Share Napisano 27 Czerwca 2011 Witam. Cieszę się hardyyy, że przekonałeś się do mormyszki ... Pozdrawiam i gratuluję sukcesów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hardyyy Napisano 27 Czerwca 2011 Share Napisano 27 Czerwca 2011 jednak mieliście racje mormyszka to jest to..... następnym razem spróbuje jeszcze raz pozdrawiam.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hardyyy Napisano 27 Czerwca 2011 Share Napisano 27 Czerwca 2011 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7ec824010d93984f.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/05afc59b45aefe85.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/17826d564e4d936c.html pozdrowienia............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baju Napisano 27 Czerwca 2011 Share Napisano 27 Czerwca 2011 Witam Ładny szczupły, moje gratulacje !! Napiszcie proszę o co chodzi z tą mormyszkę -będę wdzięczny za choć kilka wskazówek odnośnie samej metody połowu. Mormyszka zawsze kojarzyła mi się z wędkarstwem podlodowym a tu okazuje się, ze można na nią również latem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_S Napisano 28 Czerwca 2011 Share Napisano 28 Czerwca 2011 Nie tylko Latem, nie tylko ..... To metoda wszechstronna, często ignorowana przez wędkarzy w Lecie ... Sam nie wiedziałem, dopóki nie pokazali mi jej miejscowi wędkarze. !! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hardyyy Napisano 28 Czerwca 2011 Share Napisano 28 Czerwca 2011 Dokładnie Tomek_S tak jak piszesz nie inaczej...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laren7 Napisano 28 Czerwca 2011 Share Napisano 28 Czerwca 2011 również chętnie bym się coś dowiedział o tej murmyszce, jeśli to nie tajemnica:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi