suhhar Napisano 22 Września 2015 Share Napisano 22 Września 2015 Właśnie to dzisiaj przeczytałem na tablicy Topoli szkoda że PZW Wałbrzych na swojej stronie nie raczył dać takiej informacji wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebor123 Napisano 23 Września 2015 Share Napisano 23 Września 2015 Od kilku dni jest informacja na stronie okręgu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 24 Września 2015 Share Napisano 24 Września 2015 trebor123, tak ale wiadomość o zakazie pływania ukazała się 21.09 na stronie PZW i w tym samym dniu zostały poprzyklejane kartki z tą informacją na tablicach. Pzw Opole podaje wiadomości o jakims zakazie conajmniej z 2 tygodniowym wyprzedzeniem żeby później nie było problemów w razie kontroli. A wracając do tematu to słyszałem od robotników ze jeszcze 2m spuszczą z jezior więc będzie nieciekawie i chyba by się przydał całkowity zakaz połowu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Józef Wyspiańsk Napisano 20 Listopada 2015 Share Napisano 20 Listopada 2015 Kolego Trebor123 czy Straż Rybacka z naszego Okręgu Wałbrzyskiego ma też taką stronę internetową jak Straż z Okręgu Opole? bo nie mogę znaleźć w Internecie. Super by było śledzić wasze osiągnięcia w walce z kłusownictwem. http://www.psropole.pl/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebor123 Napisano 21 Listopada 2015 Share Napisano 21 Listopada 2015 Proszę bardzo taką stronę polecam. http://www.psrwroclaw.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Józef Wyspiańsk Napisano 24 Listopada 2015 Share Napisano 24 Listopada 2015 Sądziłem że nasza Wałbrzyska Straż Rybacka ma swoją stronkę, a wy macie wspólną z Strażą Wrocławską. A mam jeszcze jedno pytanko kolego Trebor czy mimo tego że od 2016r nie będziemy mieli porozumienia z Okręgiem Wrocławskim to nasza straż będzie dalej należeć pod Wrocław? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebor123 Napisano 24 Listopada 2015 Share Napisano 24 Listopada 2015 To jest strona Państwowej Straży Rybackiej Wrocław to po pierwsze.Po drugie nie ma takiej straży jak " Wałbrzyska Straż Rybacka " Skąd taki pomysł. Następny pana wymysł? A po trzecie Społeczna Straż Rybacka Powiatu Ząbkowickiego nie ma swojej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Józef Wyspiańsk Napisano 25 Listopada 2015 Share Napisano 25 Listopada 2015 Skoro jest Opolska Straż i Wrocławska to czemu nie ma Wałbrzyskiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 25 Listopada 2015 Share Napisano 25 Listopada 2015 bo w okręgu wałbrzyskim nikt nie kłusuje i taka straż nie ma racji bytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Józef Wyspiańsk Napisano 26 Listopada 2015 Share Napisano 26 Listopada 2015 A jednak jest Państwowa Straż Rybacka oddział Wałbrzych http://www.pzw.org.pl/walbrzych/cms/1067/telefony_straz_rybacka_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebor123 Napisano 26 Listopada 2015 Share Napisano 26 Listopada 2015 Panie Józefie niech pan zadzwoni do Państwowej Straży Rybackiej i tam panu wszystko wyjaśnią . Link wstawiony przez pana to nr tel. do funkcjonariuszy PSR na poszczególnych posterunkach czyli Jelenia Góra , Wałbrzych, Doboszowice a także do komendantów SSR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebor123 Napisano 15 Lutego 2016 Share Napisano 15 Lutego 2016 Siódma edycja Frankenstein Carp Meeting Zapraszamy http://forum-karpiowe.pl/viewtopic.php?t=12615 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom92 Napisano 15 Lutego 2016 Share Napisano 15 Lutego 2016 45 minut temu, trebor123 napisał: Siódma edycja Frankenstein Carp Meeting Zapraszamy http://forum-karpiowe.pl/viewtopic.php?t=12615 Przecież znowu nic nie złapiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebor123 Napisano 15 Lutego 2016 Share Napisano 15 Lutego 2016 Jeszcze się tak nie zdarzyło żebyśmy nic nie złowili. Więc zapraszamy venom92 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
axelgx Napisano 17 Lutego 2016 Share Napisano 17 Lutego 2016 Nieważne co się złapie,z tym bywa różnie.Liczy się czas spędzony nad wodą i ta nuta niepewności,dreszcz emocji,jak będzie tym razemPołamania wędek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 15 Marca 2016 Share Napisano 15 Marca 2016 Ja z kolesiem,czyli Team Miro&Tom już zapisani. Pozostało tylko czekać i pomału robić zapasy. A już ponad 30 kg pelletu zakupiłem,tak że nastawieni jesteśmy bojowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 17 Marca 2016 Share Napisano 17 Marca 2016 Miro a co tylko pellet wchodzi w gre ? słyszałem że na Kozielnie karpie strasznie wybredne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 17 Marca 2016 Share Napisano 17 Marca 2016 Będzie wszystko,konopie,kuku,zalewy,no i przede wszystkim dużo kulek i pelletu hakowego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebor123 Napisano 18 Maja 2016 Share Napisano 18 Maja 2016 Od 1 do 5 czerwca 2016 r. będzie trwał VII Frankenstein Carp Meeting, czyli Dolnośląsko-Opolski Meeting Karpiowy. W tym czasie Kozielno opanują karpiarze z całej Polski a nawet z zagranicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 27 Maja 2016 Share Napisano 27 Maja 2016 Siema jak tam na Kozielnie od strony betonówki można coś posiedzieć ? Jaka woda ktoś coś wie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebor123 Napisano 9 Czerwca 2016 Share Napisano 9 Czerwca 2016 Witam. Gdyby ktoś chciał zobaczyć co działo się na VII Frankenstein Carp Meeting, czyli Dolnośląsko-Opolski Meeting Karpiowy to zapraszam tutaj http://dza.doba.pl/artykul/31-druzyn-na-frankenstein-carp-meeting-wideo-foto-/6964/15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 19 Czerwca 2016 Share Napisano 19 Czerwca 2016 Dzisiaj kilka godzinek ze spinem z lodki i ani brania. Nie widac ryby za to drobnicy od groma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
speedo Napisano 17 Lipca 2016 Share Napisano 17 Lipca 2016 suhhar nie potrzebujesz kompana na łódce☺? Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 24 Lipca 2016 Share Napisano 24 Lipca 2016 speedo narazie nie jeżdze bo nie mam czasu zbytnio. Jak już to na Topole jade ale popływać bo nigdy nic nie moge wyhaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 8 Sierpnia 2016 Share Napisano 8 Sierpnia 2016 Siema byłem dzisiaj od betonówki woda mniejsza o 1 metr nikogo nad woda nie bylo tylko ja. Posiedzialem 2 godz bez perspektyw na branie i sie zawinolem na topole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi