suhhar Napisano 29 Września 2014 Share Napisano 29 Września 2014 Woda jeszcze ciepła trzeba czekać. Albo druga kwestia mętnookiego tam nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szpalis Napisano 29 Września 2014 Share Napisano 29 Września 2014 Za to jakie krzaczory pod wodą ) Pierwszy raz płynąłem po tym zbiorniku, ale wydaje się że coś tam pływa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 30 Września 2014 Share Napisano 30 Września 2014 no na echo jest ryba i tylko nad korzeniami i gałęziami no i wez sie do niej dobierz, pudło gum moze byc za mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 12 Października 2014 Share Napisano 12 Października 2014 Cały dzień pływania i tylko jeden okon ok 20 cm z samego rana, pozniej to juz tylko opalanie czas duzych ryb jeszcze nie nadszedł. Inni chyba podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Józef Wyspiańsk Napisano 12 Listopada 2014 Share Napisano 12 Listopada 2014 Mam wspaniałą informację dla wędkarzy Okręgu Wałbrzyskiego, otóż dzisiaj na zebraniu w okręgu na mój wniosek Zarząd Okręgu na naszych zbiornikach zaporowych Topola i Kozielno wprowadził jedno głośnie "ZAKAZ POŁOWU RYB Z ŚRODKÓW PŁYWAJĄCYCH OD 1 STYCZNIA DO 1 CZERWCA" W końcu sandacze i szczupaki będą spokojnie odbyć tarło bo do tego roku pod pretekstem połowu okoni były systematycznie odławiane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebor123 Napisano 25 Lutego 2015 Share Napisano 25 Lutego 2015 Zapraszamy na zawody karpiowe Frankenstein Carp Meeting Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 15 Kwietnia 2015 Share Napisano 15 Kwietnia 2015 siemka ruszyła sie jakaś rybka na kozielnie czy nie bardzo ? ktoś ma jakies info to proszę napisać. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebor123 Napisano 10 Maja 2015 Share Napisano 10 Maja 2015 W dniu 09.05.2015 zarząd koła Pzw w Ząbkowicach Śląskich wraz z kolegami wędkarzami naprawili drogę wjazdową na Zbiornik Kozielno od strony betonowej. Wszystkim przybyłym bardzo dziękujemy za pomoc w odbudowie drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 10 Maja 2015 Share Napisano 10 Maja 2015 trebor123, fajnie że ktoś dba o te zbiorniki topola i kozielno, szkoda tylko ze jak coś planujecie to nigdzie nie ma informacji ze takie cos bedzie. Jesli w przyszłosci bedziecie planowac remont parkingu na topoli tam gdzie sie woduje łódki to się pisze bo tam dziury masakryczne i nie ma gdzie auta zaparkować. Mam nadzieje ze w przyszlosci na kozielnie znak zakazu wjazdu bedzie postawiony dalej tak zeby mozna bylo dojechac do dalszej czesci zbiornika bo tam fajna woda jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 15 Maja 2015 Share Napisano 15 Maja 2015 Siemka byłem w tygodniu na Kozielnie od betonówki i fakt droga rewelka tylko ten początek kilka niezasypanych dziur kurde gdybym miał wiadro bym je zasypał bo widze materiał został. I tak duzo zrobione. Leszcze tarły się niemiłosiernie oczywiscie brania miałem ale tarłowe. Ważne że pogoda dopisała i się opaliłem no i nacieszyłem oczy rybami od 40cm wzyw. Niech się dobrze wytrze co by na przyszłe lata dobrze wrózyło. Pozdro. Trebor czy planujecie naprawe drogi dojazdowej do slipu na Topoli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebor123 Napisano 15 Maja 2015 Share Napisano 15 Maja 2015 Zbiornik Topola należy do koła Kamieniec Ząb.nie wiem czy będą naprawiać ten odcinek. A przydałoby się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 19 Maja 2015 Share Napisano 19 Maja 2015 Dzisiaj 4 godziny na kozielnie i ani brania to samo na topoli ryba poprostu nic nie brała i nie było jej widać. Lipa straszna. Nie było sensu siedziec cały dzień i tak burza przyszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebor123 Napisano 27 Maja 2015 Share Napisano 27 Maja 2015 Rezerwacja linii brzegowej zbiornika Kozielno http://www.pzw.org.pl/walbrzych/wiadomosci/114634/60/rezerwacja_linii_brzegowej_zbiornika_kozielno__0407062015_r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 28 Maja 2015 Share Napisano 28 Maja 2015 http://www.pzw.org.pl/walbrzych/wiadomosci/114492/60/klusownictwo_na_zbiorniku_kozielno ostatnio jak byłem to widziałem miejscaka kręcącego sie przy duzej wyspie na łódce ale info czy kogos złapali to już nie podali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebor123 Napisano 4 Czerwca 2015 Share Napisano 4 Czerwca 2015 Do niedzieli na Mistrzostwach Świata Gruubo!!!!!! - 24 drużyny z całej Polski , 1,5 km linii brzegowej, 4 dni łowienia na Frankenstein Carp Meeting Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radekp Napisano 4 Czerwca 2015 Share Napisano 4 Czerwca 2015 Do niedzieli na Mistrzostwach Świata Gruubo!!!!!! - 24 drużyny z całej Polski , 1,5 km linii brzegowej, 4 dni łowienia na Frankenstein Carp Meeting No to się zaczęło ,powodzenia chłopaki a szczególnie dla mieszanej drużyny Kudowa-Lublin,wygramy-wygramy hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 8 Czerwca 2015 Share Napisano 8 Czerwca 2015 no i jak tam po zawodach ? Ile karpi padło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radekp Napisano 8 Czerwca 2015 Share Napisano 8 Czerwca 2015 Zawody wygrał jedyny karpik o wadze bodaj że 2.3kg ,a miało być tak pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Póstynny łofca Napisano 9 Czerwca 2015 Share Napisano 9 Czerwca 2015 Jakie pięknie? Wszystkie warunki do niebrania zostały spełnione(aha śniegu brakowało)...wiedzą kiedy zrobić zawody żeby za dużo ryby nie wyciągnąć. Hehe ale ok spoko od teraz się zacznie dobra passa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom92 Napisano 10 Czerwca 2015 Share Napisano 10 Czerwca 2015 a brało cokolwiek czy to jedyna złowiona ryba ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radekp Napisano 11 Czerwca 2015 Share Napisano 11 Czerwca 2015 Było jeszcze sporo leszcza i jazia,ale karpiszonek tylko jeden. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 11 Czerwca 2015 Share Napisano 11 Czerwca 2015 a leszcze na jaki smak kuleczki ? czy na każdy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 14 Czerwca 2015 Share Napisano 14 Czerwca 2015 kilka godzin wczoraj ze spinem i ani brania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 23 Sierpnia 2015 Share Napisano 23 Sierpnia 2015 panowie jaka woda na kozielnie ? spuscili coś czy się trzyma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebor123 Napisano 21 Września 2015 Share Napisano 21 Września 2015 Wałbrzych dn. 2l .09.201 5 r. Zarządzenie nr 1l2015 W związku z niekorzystnymi warunkami hydrologicznymi utrzymującymi się od początku miesiąca lipca b.r. oraz znacznym zrzutem wody ze zbiornika Zaporowego Kozielno, Zarząd Okręgu PZW w Wałbrzychu wprowadza na zbiornikach zaporowych Topola i Kozielno wchodzących w skład obwodu rybackiego rzeki Nysa Kłodzka nr 2 zakaz połowu ryb ze środków pływających. Zakaz powyższy obowiązuje od dnia 21.09.2015 r. aż do odwołania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi