smogu Napisano 25 Października 2010 Napisano 25 Października 2010 Witam, Znalazłem ostatnio w piwnicy starą wędkę, moglibyscie pomóc w rozszyfrowaniu firmy? Jedyne co znalazlem na kijaszku to te 2 naklejki. Ogolnie wędka jest wg mnie w bdb stanie, przy jedynie 155cm długości Myślałem, że to jakby Fisva czy coś takiego, ale google nie znalazło Zdjęcia wędki:
zenobiuszek101 Napisano 25 Października 2010 Napisano 25 Października 2010 Witam, Znalazłem ostatnio w piwnicy starą wędkę, moglibyscie pomóc w rozszyfrowaniu firmy? Jedyne co znalazlem na kijaszku to te 2 naklejki. Ogolnie wędka jest wg mnie w bdb stanie, przy jedynie 155cm długości Myślałem, że to jakby Fisva czy coś takiego, ale google nie znalazło Zdjęcia wędki: Obrazek Obrazek Wedlug mnie jest to spinning niemiecki fiva jest kilka informacji na temat tych wedek ogolnie gdy wyszla w swoich czasach byla bardzo dobra a teraz kazdy sredniak bedzie od niej lepszy , pisze na podstawie opinni osob z netu Pozdrawiam
smogu Napisano 25 Października 2010 Autor Napisano 25 Października 2010 dziekuje za pomoc;) daje pomógł, pozdrawiam
rybka 2 Napisano 1 Kwietnia 2011 Napisano 1 Kwietnia 2011 Witam jestem tutaj nowy mam prośbę, czy możecie mi podać nazwę tej wędki??? Wędkę dostałem po wujku "starym zapalonym Wędkarzu", i chce ją sprzedać bo leży w garażu niepotrzebna, tylko nie wiem ile jest warta i do jakiego łowienia służy. Jest dosyć ciężka ma 2,7 wysokości nie wiem jakie to tworzywo z jakiego jest zrobiona cała jest pełna w środku, i jest bardzo wytrzymała. Na wędce jest tylko jedna naklejka i już trochę zdarta ale widać rybę czarną i napis KOZ, oraz ...- CHOSLOVAK, a na kołowrotku pisze GERMINA DDR . Chciałbym żebyście mi powiedzieli jej nazwę i za ile mogę ją sprzedać razem z tym kołowrotkiem widocznym na zdjęciach. Z góry dzieki za odpowiedzi.
Unises Napisano 1 Kwietnia 2011 Napisano 1 Kwietnia 2011 Patyk to prawdopodobnie Czechosłowacki Tokoz dwuczęściowy spining z włókna szklanego z drucianymi przelotkami, kręcioł jak sam widzisz Germina wyrób Rexopodobny nr 64 ?, Nie wiele jest to warte , o ile w ogolę znajdzie nabywcę
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.