morghul Napisano 6 Grudnia 2012 Share Napisano 6 Grudnia 2012 A pisząc te rejony co masz na myśli? Nie bardzo kojarzę w tej okolicy inne miejsca z dostępem do wody z brzegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 6 Grudnia 2012 Share Napisano 6 Grudnia 2012 Sprawdź na google map obok jest blizniaczy kanał podobny do tego jak na elewatorze,dalej jest brzeg dąbskiego i kanały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morghul Napisano 7 Grudnia 2012 Share Napisano 7 Grudnia 2012 No fakt, ale wydawało mi się zawsze że od elewatora w prawo nie ma dostępu do brzegu. Słyszałem coś że tylko w rejonie ujścia płoni idzie się dostać do brzegu ale tylko słyszałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 21 Kwietnia 2013 Share Napisano 21 Kwietnia 2013 Byłem dzisiaj 1,5 godz po 16ej,wynik 4 płotki 15cm,1 okoń 15cm i ciernik,płotka się ruszyła,ludzi dużo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 25 Kwietnia 2013 Share Napisano 25 Kwietnia 2013 Dzisiaj 1 godz na trok 3 okonie,potem 1,5 godz na twistery-opad,koguty i nic.Zerwałem świetną gumę i zajeb...tego koguta. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaloo Napisano 22 Maja 2014 Share Napisano 22 Maja 2014 temat umarł? szukam miejscówki na Dąbiu zaraz jade zrobic rozeznanie elewator/czrne łaki/lubczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maydan Napisano 23 Maja 2014 Share Napisano 23 Maja 2014 rafaloo, kolego opowiedz jak było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czester78 Napisano 23 Maja 2014 Autor Share Napisano 23 Maja 2014 Jak by co mieszkam w Dąbiu, może jakiś wspólny wypad? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi