Janusszr Napisano 15 Stycznia 2013 Share Napisano 15 Stycznia 2013 Minęły prawie dwa lata od ostatniego wpisu w tym wątku. Zmieniło się coś w obrotówkach ABC? Mam ochotę na zakup kilku sztuk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregorS Napisano 15 Stycznia 2013 Share Napisano 15 Stycznia 2013 Ta, właściciel sklep w necie otworzył, linka nie podam bo to nie "modne" ale bez problemu znajdziesz. Poza tym ma nowe wzory. Ostatnio przerabiałem jedną z ABC, tzn. zmiana drutu na dental, to ją obmierzyłem i obwarzyłem i co się okazało - ano identyko jak Mepss tej samej wielkości. Tylko francyzi nie oszczędzają na drucie i im się interes kręci . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert7791 Napisano 15 Stycznia 2013 Share Napisano 15 Stycznia 2013 nie modne jescze bardziej bo nauka nowego laptopa w toku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gobio Gobio Napisano 16 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2013 Witam, założyłem ten temat i od dwóch lat próbuje bezskutecznie coś złowić na blaszki Abc ...może kilka kleni się skusiło ale ogólnie ochów achów w moim wykonaniu nie będzie. Może to kwestia nastawienia i czasu spędzonego blaszek na angrafce bo nie ukrywam że po słabym poczaątku urzywałem ich coraz rzadziej. Kręcą się nieźle więc być może ja ma do nich pecha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janusszr Napisano 16 Stycznia 2013 Share Napisano 16 Stycznia 2013 Gobio Gobio , a na inne blaszki masz sukcesy, coś łowisz? Mnie interesują duże rozmiary. Od 15g w górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gnat Napisano 30 Sierpnia 2016 Share Napisano 30 Sierpnia 2016 A ja łowię na tą obrotówkę i biją w nią okonie i pstrągi. To moja najłowniejsza błystka w pudełku. Zawsze od niej zaczynam i kończe. Koniecznie kolor miedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Odys80 Napisano 12 Września 2016 Share Napisano 12 Września 2016 Ja łowię ABC już 2 lata i tylko mogę chwalić, dają się nabrać klenie, okonie, szczupaki, bolenie, sum. Cena/jakość najlepsze na rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi