MCiatko5 Napisano 21 Lutego 2012 Share Napisano 21 Lutego 2012 Witam szukam wędkarza z okolic wielunia który wędkuje w rzece Warta bądź okolice...Chciałbym nawiązać kontakt często nie mam z kim się wybrać na rybki a samemu to wiadomo jak jest...mam prawko samochód itp...pozdrawiam prosze pisac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Warcianin5 Napisano 27 Lutego 2012 Share Napisano 27 Lutego 2012 Panowie,był już ktoś na roztopowej wodzie połowić? A może chociaż ktoś planuje wypadzik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość tatamarcelka Napisano 28 Lutego 2012 Share Napisano 28 Lutego 2012 witam, ja planuję otworzyć sezon w marcu jak się trochę ociepli. Do maja test bolonki, potem majowy wyjazd nad odrę na spinning i po powrocie bolonka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malygl Napisano 12 Marca 2012 Share Napisano 12 Marca 2012 Ja planuję z kumplem w piątek wyskoczyć w okolicach kochlewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość tatamarcelka Napisano 12 Marca 2012 Share Napisano 12 Marca 2012 Ja planuję z kumplem w piątek wyskoczyć w okolicach kochlewa Witaj kolego, to daj znać jak poszło. Swoją droga zapytam, wybierasz się tu w nasze strony z sentymentu może? Bo z rybkami tutaj krucho w porównaniu z łowiskami w Twoich okolicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malygl Napisano 13 Marca 2012 Share Napisano 13 Marca 2012 Na tą chwilę to chyba z rybek nici bo nie umiem złapać kontaktu z nikim z Wielunia z koła miasto lub Szczupak a u nas w kole skończyły się znaczki na Sieradz. Może ktoś z was ma namiar na skarbnika z jednego bądź drugiego. A co do sentymentu powiem tak po prostu przyjeżdżam tu z rodziną. tereny śliczne więc posiedzieć miło a rybki to zawsze miły dodatek tym bardziej na na pustyni gdzie zawsze bardziej cieszy szklanka wody niż przy strumyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość tatamarcelka Napisano 13 Marca 2012 Share Napisano 13 Marca 2012 Na tą chwilę to chyba z rybek nici bo nie umiem złapać kontaktu z nikim z Wielunia z koła miasto lub Szczupak a u nas w kole skończyły się znaczki na Sieradz. Może ktoś z was ma namiar na skarbnika z jednego bądź drugiego. A co do sentymentu powiem tak po prostu przyjeżdżam tu z rodziną. tereny śliczne więc posiedzieć miło a rybki to zawsze miły dodatek tym bardziej na na pustyni gdzie zawsze bardziej cieszy szklanka wody niż przy strumyku dobrze powiedziane, chyba taki tok myślenia jest najlepszy na naszą dzisiejszą Wartę. Spróbuję to od Ciebie przejąć Ja wybieram się w sobotę na otwarcie sezonu, ma być fajne ciepełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malygl Napisano 13 Marca 2012 Share Napisano 13 Marca 2012 A z jakiego koła jesteś może masz namiar na waszego skarbnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość tatamarcelka Napisano 13 Marca 2012 Share Napisano 13 Marca 2012 A z jakiego koła jesteś może masz namiar na waszego skarbnika ja sieradz miasto, chociaz w tym roku już u nich nie wykupie. na stronie pzw wszystko znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość tatamarcelka Napisano 15 Marca 2012 Share Napisano 15 Marca 2012 Panowie chwalcie się już kto z jakim wynikiem otworzył sezon, nawijajcie coś bo forum przymiera. Ja będę w sobotę to zdam relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość tatamarcelka Napisano 17 Marca 2012 Share Napisano 17 Marca 2012 Obiecałem, że zdam relację z otwarcia sezonu, więc to czynię, choć nie ma za dużo do pisania. Co do nowo nabytej bolonki, spisała się na medal, łowi się wspaniale. Co do ryb, to tylko jedna certa taka ok 26 cm, w sumie 3 branka na czerwonego, prawie cały dzień łowienia, więc słabo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malygl Napisano 20 Marca 2012 Share Napisano 20 Marca 2012 Pogoda extra co można było zaobserwować pod względem ilości kijów. Rybka trochę nie dopisała jak na otwarcie sezonu. Jednak muszę powiedzieć że w ciągu dwóch dni dwie kontrole Straży to miłe zaskoczenie. Szkoda że jak to mili Panowie podsumowali taka aktywność tylko do czasu jak starczy im środków na paliwo!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość tatamarcelka Napisano 20 Marca 2012 Share Napisano 20 Marca 2012 Pogoda extra co można było zaobserwować pod względem ilości kijów. Rybka trochę nie dopisała jak na otwarcie sezonu. Jednak muszę powiedzieć że w ciągu dwóch dni dwie kontrole Straży to miłe zaskoczenie. Szkoda że jak to mili Panowie podsumowali taka aktywność tylko do czasu jak starczy im środków na paliwo!!!! To byłeś w Kochlewie, jak zapowiadałeś? C do kontroli to pocieszająca wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malygl Napisano 20 Marca 2012 Share Napisano 20 Marca 2012 W Kochlewie i jeden dzień w Toporowie ale efekty zbliżone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konopnica Napisano 11 Kwietnia 2012 Share Napisano 11 Kwietnia 2012 W okolicach Konopnicy duża rzeź. Masa jazi i kleni w siatki wędruje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttommekk20 Napisano 23 Kwietnia 2012 Share Napisano 23 Kwietnia 2012 Słyszałem o tym , mam pytanko czy znajduje sie tam jakiś prógl, czy ryba swobodnie wędruje w górny bieg rzeki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość tatamarcelka Napisano 23 Kwietnia 2012 Share Napisano 23 Kwietnia 2012 Słyszałem o tym , mam pytanko czy znajduje sie tam jakiś prógl, czy ryba swobodnie wędruje w górny bieg rzeki? w Konopnicy ryba przez próg nie ma jak przejść z ego co pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttommekk20 Napisano 23 Kwietnia 2012 Share Napisano 23 Kwietnia 2012 To nic dziwnego że łapią na potęgę. a oto fotki z piątku z okolić Krzeczowa http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2ce9f1060336a157.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/bbf9581e92b35281.html bo widzę iż temat umarł po zimie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość tatamarcelka Napisano 23 Kwietnia 2012 Share Napisano 23 Kwietnia 2012 no i widzisz jaka śliczna. To już chyba 50-tkę miała? Jaka metoda i przynęta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttommekk20 Napisano 25 Kwietnia 2012 Share Napisano 25 Kwietnia 2012 Nie było czasu na pomiary, fotka, buziak i papa, bo kolejne spławiały się. Metoda przepływanka, pinka. Wczorajszy wieczór zaszczycił kolejnym jazikiem między płociami które grasowały w nurcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttommekk20 Napisano 25 Kwietnia 2012 Share Napisano 25 Kwietnia 2012 zdjęcie może nie rewelacja ale konieczność była użyć lampy bo pora dnie nie pozwalała na zwykłe zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konopnica Napisano 26 Kwietnia 2012 Share Napisano 26 Kwietnia 2012 zdjęcie może nie rewelacja ale konieczność była użyć lampy bo pora dnie nie pozwalała na zwykłe zdjęcie. Te też buzi i papa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttommekk20 Napisano 27 Kwietnia 2012 Share Napisano 27 Kwietnia 2012 Płocie wróciły do wody a jazik nie miał tyle szczęścia. Z tego co tu obserwuje na forum to zaraz pierwsze pytanie czy wróciły do wody. Moje krótkie zdanie : Kto płaci to chce mieć coś dla siebie, do interesu nie można ciągle dokładać. Wczorajszy wypad pod koniec dnia nad wodę: 47cm 1,35 kg http://img17.imageshack.us/img17/8994/zdjcie3ax.jpg Drugi chyba ładniejszy wygrał w walce i zszedł z haka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość tatamarcelka Napisano 27 Kwietnia 2012 Share Napisano 27 Kwietnia 2012 wcale nie musisz się tłumaczyć bo co to kogo obchodzi... Ładnie łowicie, ja wczoraj niestety sporo krótszego capnąłem, ale czekaj czekaj znalazłem pyszne miejsce, to niedługo też się będę chwalił Najgorsze, że bardzo rzadko jestem nad wodą, a czas to wyniki:) Swoją drogą Wielgos wywalili cię z forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Warcianin5 Napisano 28 Kwietnia 2012 Share Napisano 28 Kwietnia 2012 Ryby ładne,pogratulować Tylko to zdanie: Moje krótkie zdanie : Kto płaci to chce mieć coś dla siebie, do interesu nie można ciągle dokładać Myślę,że porównywanie wędkarstwa do interesu i szukania w nim korzyści w postaci rybiego mięsa doprowadza do tego,że mamy co mamy ...Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi