Zibi81 Napisano 15 Stycznia 2021 Share Napisano 15 Stycznia 2021 Zakupilem kolowrotek spro dsx 4000 bardzo cieszko pracuje na mrozie czuć dyskomfort zylka 0.20 czy to ustąpi jak się wyrobi czy to wada fabryczna kreciol za 200pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ras al Ghul Napisano 15 Stycznia 2021 Share Napisano 15 Stycznia 2021 Pewnie wina smaru. Miałem to w Zauberze. W zimie ciężko chodził( w lecie bez zarzutu), poszedł do serwisu, wymiana smaru i śmiga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zibi81 Napisano 15 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2021 Kreciolek ma dwa dni nowy w opisie na allegro też ktoś pisal ze ciezko chodził i wyslal na serwis dzieki za podpowiedz z tym serwisem ogólnie mialem kupic ryobi zauber lub ecusima ale kupilem spro tera troszkę żałuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zibi81 Napisano 15 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2021 Juz nad nim popracowalem kuchnia weglowa czerwona od gorąca blacha 30cm i krecanie skur...yn aż goracy byl i juz lekko chodzi smar musi sie rozejsc 😃😃😃 zobacze jak ostygnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ras al Ghul Napisano 15 Stycznia 2021 Share Napisano 15 Stycznia 2021 obawiam się że na mrozie znów zamuli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 29 Lipca Share Napisano 29 Lipca jakiś czas temu wędkując w nocy na mokrej trawie zjechałem na dupie prawie do wody 🤬 , przy okazji pogiąłem korbę kołowrotka Daiwa ninja lt 6000 🤬 na necie nic nie znalazłem , byłem dzisiaj na pl. Św. Macieja ( Wrocław ) zamknięte , macie jakiś pomysł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 29 Lipca Share Napisano 29 Lipca 6 godzin temu, wasyl1968 napisał: jakiś czas temu wędkując w nocy na mokrej trawie zjechałem na dupie prawie do wody 🤬 , przy okazji pogiąłem korbę kołowrotka Daiwa ninja lt 6000 🤬 na necie nic nie znalazłem , byłem dzisiaj na pl. Św. Macieja ( Wrocław ) zamknięte , macie jakiś pomysł ? Witam , poszukaj na forum kolegę Piotr Chorzów , zajmuje się naprawianiem kręciołków , może on pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 1 Sierpnia Share Napisano 1 Sierpnia A z innego kołowrotka nie podejdzie ? Tam jest chyba na 100% standardowy otwór. Na Ali....jest tego multum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 1 Sierpnia Share Napisano 1 Sierpnia Trochę kołowrotków mam , niestety nic nie pasuje , wziolem sprawy w swoje ręce i przy pomocy imadła udało się w miarę naprostować, a propos serwisu Daiwa, wszystkie młynki wysyłają do Niemiec , w Polsce nie ma serwisu 🤬 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi