ASTRONAUTA123 Napisano 18 Lutego 2011 Share Napisano 18 Lutego 2011 Witam kolegów wędkarzy , co myślicie o tym kołowrotku... Mam zamiar używać go na spinning taki do 25g max , na szczupaka takie gumy typu manns predator 3 i obrotówki 3 i 4. Kołowrotkiem będe łowił w rzece i czasami w jeziorze ....rzeka o średnio mocnym uciągu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konanik Napisano 18 Lutego 2011 Share Napisano 18 Lutego 2011 Sam się nad nim zastanawiałem, ale zniechęciła mnie pewna recenzja tego kołowrotka. Autor pisał (i pokazywał zdjęcia), że nierówno układa żyłkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelan Napisano 18 Lutego 2011 Share Napisano 18 Lutego 2011 Wygląda na to, że Cormoran zauważył błędy w tym modelu i na ten rok wypuszcza Red Mastera, wygląd szpuli nieznacznie zmieniony, ale reszta wygląda niemalże tak samo, łącznie z parametrami. Jest normalny uchwyt korbki także może to być niezła propozycja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harfoniusz Napisano 7 Marca 2011 Share Napisano 7 Marca 2011 Black master rzeczywiscie nawijal niezbyt rowno. Na fishing test sa zdjecia gdzie widac jak tworzy sie dolek na srodku szpuli, a na brzegach jest grubiej. W opisie red mastera jest podane, ze nawija bardzo rowno, nalezy jednak pamietac, ze red master jest rzekomo dedykowany do plecionki wiec nie wiadomo jak poradzi sobie z zylka. Poprawili tez ten gruszkowaty uchwyt korby co mi sie akurat podoba bo mam catane z plaskim uchwytem jak w red masterze i to mi bardzo lezy. Przymierzam sie generalnie do zakupu red mastera bo to ciekawa i dosc wywazona oferta cenowa (ok. 150PLN). Chcialbym tylko zobaczyc zdjecie nawinietej szpuli z plecionka...moze ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
byq44 Napisano 9 Lutego 2012 Share Napisano 9 Lutego 2012 http://persiguiendorobalos.blogspot.com/2011/12/nostradamus-390-vega.html tutaj koleś ma nawiniętą plecionke i żyłke na model 4000. słabo widać ale widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wronks Napisano 22 Lutego 2012 Share Napisano 22 Lutego 2012 Mam Red Mastera 8 PiF 4000. Na obydwu szpulach ma żyłkę, jest nawinięta wręcz książkowo. Zakładam że z plecionką poradzi sobie równie dobrze. Ogólnie kołowrotek warty swojej ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
byq44 Napisano 25 Lutego 2012 Share Napisano 25 Lutego 2012 Mam Red Mastera 8 PiF 4000. Na obydwu szpulach ma żyłkę, jest nawinięta wręcz książkowo. Zakładam że z plecionką poradzi sobie równie dobrze. Ogólnie kołowrotek warty swojej ceny. Możesz wkleić jakies foty tego kołowrotka, chodzi mi głównie i o jego wielkość. Czy nie jest za duży i za ciężki do mojego spina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 27 Listopada 2012 Share Napisano 27 Listopada 2012 Tak sobie odświeże Panowie zamierzam z żyłek "przesiąść się" na plecionki i niby Red Master jest pod nie dedykowany, mógłby Ktoś kto posiada ten sprzęt wypowiedzieć się jak jest z żywotnością i pracą tego kołowrotka ? a może polecicie inny kołowrotek (max 250zł) dobry pod pletke ? dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi