xBOSYx Napisano 14 Lutego 2021 Napisano 14 Lutego 2021 Witam wszystkich Forumowiczów :) Kochani zwracam się do Was z gorąca prośba o udzielenie pomocy w identyfikacji sprzętu i poleceniu serwisu który podejmie się odrestaurowania i naprawy multiplikatora. Sprzęt dostałem od dziadka w sumie mówił że ma około 20 lat jak nie więcej, ale nazwy marki nie pamieta. Jedyne napisy to te wytarte na ramieniu. Jako, że mam sentyment do tego prezentu to zależy mi na odrestaurowaniu. Cytuj
Marienty Napisano 14 Lutego 2021 Napisano 14 Lutego 2021 Odezwij się do @piotr chorzów Nie wiem jak z multikami ale wysłałem kilka kołowrotków na serwis. Nie jest to usługa za "pół darmo" ale z jakości i szybkości wykonania jestem bardzo zadowolony. Co ciekawe (chyba, że coś się zmieniło) w ramach serwisu dostajesz dokumentację fotograficzną z przebiegu serwisu. Cytuj
ESSOX Napisano 15 Lutego 2021 Napisano 15 Lutego 2021 Najprawdopodobniej jest to Shakespear Varberg, modell model Fladen 1000 stara aukcja na allegro https://archiwum.allegro.pl/oferta/multiplikator-vintage-havsfiskerulle-fladen-1000-i6992641697.html Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi