MALAKSON88 Napisano 18 Kwietnia 2021 Share Napisano 18 Kwietnia 2021 Witam wszystkich. Potrzebuje informacji na temat tego woblera. Jaka firma go produkuje i jaki to model. Ewentualnie gdzie kupić taki wobler. Za wszelkie info z góry dziękuję. Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCIN82 Napisano 18 Kwietnia 2021 Share Napisano 18 Kwietnia 2021 @MALAKSON88 na pierwszy rzut oka wygląda na rapalę x-rap, było ich kilka rodzajów, ale sądząc po tym jak zdolni są Chińczycy może być podróbka z AlliExpress. Kiedyś chyba podobne woblery wypuszczała także marka Cormoran. Jestem bardziej jednak za chińczykiem. Może ktoś jeszcze z kolegów na forum skojarzy bo mógł mieć z takim osobiście do czynienia? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MALAKSON88 Napisano 19 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2021 Rapala to nie jest,bo by coś było napisane...chociaż jest bardzo podobny. Jak na Chinola to dość dobre wykonanie detali. I chyba na to bym stawiał . Chciał bym coś takiego jeszcze dokupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MALAKSON88 Napisano 19 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2021 MARCIN82 ta chińska strona trafiona 👍👍 Tam znalazłem te woblerki. Dziekuje Ci bardzo za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 19 Kwietnia 2021 Share Napisano 19 Kwietnia 2021 Jeżeli to nie jest Rapala, to z pewnością ktoś na kimś się wzorował. Gdzieś na "ali" przeleciał mi kiedyś przed oczami taki wobler. Tak przynajmniej wygląda oryginalny Shadow Rap Deep. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi