wasyl1968 Napisano 25 Września 2022 Share Napisano 25 Września 2022 Jeszcze nie było tego tematu , więc jestem pierwszy , wczoraj umawiamy się z kolegą forumowym Fido angelus o 7mej na miejscu , meldujemy się o czasie i zonk 👿 zamknięte ? czekamy trochę bajery , pada propozycja a może ujście widawy ? po 20 min. otwierają bajzel , 25 zł opłaty i do boju , teren fajny trawka pszyszczyzona jak do golfa , dużo stanowisk do rzucania , ja wiąże zestawy a kolega melduje że ma ! ( niech się sam pochwali co złapał 😜) ja próbowałem drop szota ale bez sensu , co rzut na ciężarku pełno glonów , myślałem że może byczki ? miałem dendrobene i Carolina ring , zero 😭 pogoda ładna ciepło tak że ranek miło spędzony , ps . Fido pojechał jesze na ujście widawy , może coś dołowi i pochwali się , pozdrawiam Wasyl 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fido Angellus Napisano 25 Września 2022 Share Napisano 25 Września 2022 Pojechaliśmy z @wasyl1968 z zamiarem łowienia byczków na spina, ambitny plan bo łowienie byczków to ciężka, specyficzna, zabawa. Warunki nie pozwoliły na kontakt z tą rybką, za dużo roślinności przy dnie żeby poprowadzić lekką przynętę. Ale założenia to założenia, dłubałem lekkimi gumkami na 1,5g główce. Czasami zakładałem coś ciężej i stalkę żeby skusić szczupaka który jest dominującym drapieżnikiem na łowisku. Ciężej na tyle ile pozwalała wklejka do 5g Długo nie czekałem na jedyne zresztą branie, ładne bum i troszkę powoziliśmy się, ryba bardzo gruba i silna a do tego, co widać na fotkach taka strasznie "zła" Koło południa zwinęliśmy się bo nic się nie działo, ja na ujście Widawy. Tam połowiłem okoni ale same drobne, jeden taki bardziej zdjęciowy ale fotki nie zrobiłem. Dzięki @wasyl1968za pomysł na łowisko i towarzystwo. Pozdrówki. 1 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi