wasyl1968 Napisano 18 Lutego 2023 Napisano 18 Lutego 2023 Witam towarzystwo , upatrzyłem sobie kołowrotek Fladen Maximus AluPro 560 , jedna firma sprzedaje w Polsce ten młynek , może ktoś użytkuje i podzielił by się wrażeniami 🤔 mimo tego że to duży kołowrotek to jest lekki ( spining pod suma taki mam plan ) cena też jest ważna , druga opcja to Royobi arcktica 500 ? , chyba że może coś podpowiecie ? młynek na spining sumowy z brzegu ( tylko żebym nie musiał nerki sprzedawać 😜 która i tak jest mocno nadwyrężona) pozdrawiam Wasyl Cytuj
Elast93 Napisano 18 Lutego 2023 Napisano 18 Lutego 2023 42 minuty temu, wasyl1968 napisał: Witam towarzystwo , upatrzyłem sobie kołowrotek Fladen Maximus AluPro 560 , jedna firma sprzedaje w Polsce ten młynek , może ktoś użytkuje i podzielił by się wrażeniami 🤔 mimo tego że to duży kołowrotek to jest lekki ( spining pod suma taki mam plan ) cena też jest ważna , druga opcja to Royobi arcktica 500 ? , chyba że może coś podpowiecie ? młynek na spining sumowy z brzegu ( tylko żebym nie musiał nerki sprzedawać 😜 która i tak jest mocno nadwyrężona) pozdrawiam Wasyl Szczerze? Nie wybrałbym żadnego z tych dwóch do łowienia sumów na spining z brzegu. Celowałbym raczej w np. Penn Spinfisher 4500 lub 5500. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi