wasyl1968 Napisano 18 Lutego 2023 Share Napisano 18 Lutego 2023 Witam towarzystwo , upatrzyłem sobie kołowrotek Fladen Maximus AluPro 560 , jedna firma sprzedaje w Polsce ten młynek , może ktoś użytkuje i podzielił by się wrażeniami 🤔 mimo tego że to duży kołowrotek to jest lekki ( spining pod suma taki mam plan ) cena też jest ważna , druga opcja to Royobi arcktica 500 ? , chyba że może coś podpowiecie ? młynek na spining sumowy z brzegu ( tylko żebym nie musiał nerki sprzedawać 😜 która i tak jest mocno nadwyrężona) pozdrawiam Wasyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elast93 Napisano 18 Lutego 2023 Share Napisano 18 Lutego 2023 42 minuty temu, wasyl1968 napisał: Witam towarzystwo , upatrzyłem sobie kołowrotek Fladen Maximus AluPro 560 , jedna firma sprzedaje w Polsce ten młynek , może ktoś użytkuje i podzielił by się wrażeniami 🤔 mimo tego że to duży kołowrotek to jest lekki ( spining pod suma taki mam plan ) cena też jest ważna , druga opcja to Royobi arcktica 500 ? , chyba że może coś podpowiecie ? młynek na spining sumowy z brzegu ( tylko żebym nie musiał nerki sprzedawać 😜 która i tak jest mocno nadwyrężona) pozdrawiam Wasyl Szczerze? Nie wybrałbym żadnego z tych dwóch do łowienia sumów na spining z brzegu. Celowałbym raczej w np. Penn Spinfisher 4500 lub 5500. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi