jaceen Napisano 12 Lipca 2023 Share Napisano 12 Lipca 2023 Witam. Krótka mowa, mam do odstąpienia picker PARMA FIUME 300CM/60G + 3 wymienne szczytówki w tubie. Jest to dwuskład. Odstępne 60zł z własnym odbiorem lub jakaś inna forma do uzgodnienia. Wędka użyta kilka razy. Popracowała na kilkunastu rybach. Największe obciążenie pod kleniem +/-45cm. Cena sklepowa 127,73zł. Jedna ze szczytówek uległa uszkodzeniu za pierwszym oczkiem szczytowym około 3cm od przelotki. Mogę ją nasadzić ponownie, albo ktoś zrobi to po swojemu. To kilkadziesiąt sekund roboty z klejem szybko wiążącym. Będę jednak szukał wędki w trzy składzie. Częściej teraz jeżdżę MPK i wieloskład będzie mi poręczniejszy. Jeżeli ktoś jest chętny przygarnąć kijaszek, to czekam na wiadomość. Pzdr., jaceen🎣🇵🇱👊 PS Nieaktualne, wędka sprzedana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi