TyBiX Napisano 17 Lipca 2023 Share Napisano 17 Lipca 2023 szukam dobrego wędziska spinningowego, wiem że to pytanie było zadawane tysiąc razy ale co aktualnie było by najlepszym wędziskiem spinningowym do 300-400zł żeby nie skończyło jak jaxon gray steam bo 2 dzień po zakupie połamana została przez krzaki. szukam czegoś bardzo wytrzymałego, żeby wybaczyło błędy ale bym nie musiał kupować lepszego jak będę lepszy. najlepiej żeby dało rady małego-średniego szczupaka wyciągnąć na brzeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 17 Lipca 2023 Share Napisano 17 Lipca 2023 Popatrz na Dragon viper do 30 gr wyrzutu . Mam już kilka lat i nie narzekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elast93 Napisano 18 Lipca 2023 Share Napisano 18 Lipca 2023 Dokładnie, w tej kasie weź coś z dragona. To solidne kije sam posiadam 3 różne z tej marki, polecam ci modele proguide X oraz flash xc40p do 35 g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 18 Lipca 2023 Share Napisano 18 Lipca 2023 20 godzin temu, TyBiX napisał: ...żeby nie skończyło jak jaxon gray steam bo 2 dzień po zakupie połamana została przez krzaki. .... I myślisz że to wina wędki ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TyBiX Napisano 20 Lipca 2023 Autor Share Napisano 20 Lipca 2023 myślę że jest w tym moja wina lecz wędzisko nie powinno się łamać o pierwsze krzaki. pierwszy raz łowiłem na rzece i źle poprowadziłem gumę ale takie rzeczy się zdarzają i kij nie powinien od tak się łamać o krzaki. jest w tym moja wina ale nie chyba wędzisko powinno przetrwać mocniejsze szarpnięcie przy odczepianiu od Krzaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi