jaceen Napisano 30 Lipca 2023 Share Napisano 30 Lipca 2023 Sprzedam spinningowy travel 4 częściowy ze sztywną tubą transportową. Oryginalnie ma dwie wymienne szczytówki 5-15g i 20-25g. Jest tylko ta delikatniejsza. Wędka niezmiernie udana. Bardzo uniwersalna. Mam drugą z tej serii ( ta praktycznie była dwa razy nad wodą, jeszcze folia jest na rękojeści). Łowiłem tą starszą sporo kleni, okoni i czasami wybierałem się na lekko na sandacze. I na jednej z takich wypraw udało się po raz trzeci przekroczyć barierę 90 cm. Ostatecznie poprawiłem wynik na 96 cm. Sandacz złowiony na kopytko Relaxa z główką 5g. Ogólnie nastawiałem się na okonie i klenie. W dzień używałem plecionki nr 0,8 a w nocy przekładałem na nr 0,10-0,14. Wędkę oddam za powiedzmy 90 zł. Młodemu wędkarzowi dorzucę kilka silikonowych przynęt, a może i woblera/y? Odbiór preferuję osobisty we Wrocławiu. Ze względu, że jest sztywna tuba, to jeszcze przełknę fatygę i za odpłatą prześlę pocztą. Cena wysyłki była ostatnio 22-24 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi