ESSOX Napisano 4 Stycznia Share Napisano 4 Stycznia Okręg rzeszowski składka 170 + 500 zł jako opłata za wędkowanie Opłata roczna za wędkowanie dla osoby niezrzeszonej to 570 zł Czy ktoś na forum funkcjonuje jako osoba niezrzeszona ? Stówa zostaje w kieszeni , dobrze to rozkminiam , czy są jakieś haczyki dotyczące tych określeń ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebaZG Napisano 4 Stycznia Share Napisano 4 Stycznia Wydaje się to być głupie, więc zajrzałem w tebele opłat. Porownales różne zezwolenia. 170+500 jest z trolingiem dla zrzeszonych 170+330 jest bez trolingu dla niezrzeszonych. Dla niezrzeszonych z trolingiem jest 860. 570 dla niezrzeszonych jest bez trolingu. Źródło: https://zezwolenia.pzw.rzeszow.pl/dane/2024/2024wysokosc_skladek_czl_pzw_rzeszow.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 4 Stycznia Autor Share Napisano 4 Stycznia Tak już wyjaśnione, te 500 zł to już jest końcowa kwota składka +opłata 24 minuty temu, SebaZG napisał: 170+330 jest bez trolingu dla niezrzeszonych. .....dla zrzeszonych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrutone Napisano 4 Stycznia Share Napisano 4 Stycznia A wydawało mi się, że Wrocław jest drogi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 5 Stycznia Autor Share Napisano 5 Stycznia We Wrocławiu ile macie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrutone Napisano 5 Stycznia Share Napisano 5 Stycznia Pełna 270 zł. Zapewne plus 10zł za zakup przez internet, co jest jedyną możliwością dla wędkarzy z innych okręgów (a mój macierzysty okręg to Jelenia Góra). I chyba znowu nie ma żadnych porozumień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrutone Napisano 5 Stycznia Share Napisano 5 Stycznia W Jeleniej Górze pełna składka to 200 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi