piotreksalek Napisano 5 Marca 2011 Napisano 5 Marca 2011 Witam Szanowne Towarzystwo po kiju! Już mnie dobija ta zima... Gdzie można w okolicy Szczecina znowu coś połowić? Czy na Lubczynie puścił już lód? Gdzie na Odrze można się zasadzić na jakąś konkretną płoć i czy jest wogóle sens...? Pytania... pytania... A może ktoś zna odpowiedzi...? Pozdro Piotrek
Sebol85 Napisano 5 Marca 2011 Napisano 5 Marca 2011 Cierpliwosci ja tez czekam az zima pojdzie a co do lubczyny to nici z szybkiego puszczenia lodu 30cm grubosci tak szybko sie niepodda . Jak chcesz to podjedz na lod na stary Elewator do dabia tam lapali tydzien temu garbusy od 30 cm w w zwyż ja tylko podpatrywalem i uwierz mi bylo na co popatrzec pozdrawiam
rafaZST Napisano 5 Marca 2011 Napisano 5 Marca 2011 dzisiaj trafiłem na lud 40cm+ masakra zeby sie przebic
piotreksalek Napisano 6 Marca 2011 Autor Napisano 6 Marca 2011 Dzięki za odpowiedzi! Jako że nie łowię spod lodu, przyjdzie na Lubczynę i Dąbie poczekać do wiosny... A co tam na Odrze słychać? Jakiś okonek czy płotka...?
kostek_88 Napisano 6 Marca 2011 Napisano 6 Marca 2011 dzisiaj trafiłem na lud 40cm+ masakra zeby sie przebic gdzie takie lodzisko ??
rafaZST Napisano 7 Marca 2011 Napisano 7 Marca 2011 parlino, w takiej zatoczce bo dalej juz normalnie z 20-25cm. pól świdra weszlo zanim woda sie pokazała
piotreksalek Napisano 19 Marca 2011 Autor Napisano 19 Marca 2011 Jak tam Panowie? Jakieś wiadomośći okonkowo-płociowe może...? Nikt do tej pory nie odpisał, co na Lubczynie słychać...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.