jacax87 Napisano 28 Kwietnia 2009 Share Napisano 28 Kwietnia 2009 Witam , mam na imie Jacek, jestem z katowic, studiuje rybactwo śródlądowe i ochrone srodowiska wodnego w krakowie, łowię głownie na muche ale lubie tez pojechac na dzieckowice i połowic węgorze na ktory mam super sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 29 Kwietnia 2009 Share Napisano 29 Kwietnia 2009 Wiatam Jacax87 Kolejny z regionu Możesz zdracić tajemnice z węgorkiem na Dziećkach Może być na pivat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolamilan Napisano 29 Kwietnia 2009 Share Napisano 29 Kwietnia 2009 heh każdy chyba z okolić chciałby wiedzieć tą tajemnice heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harbuz1989 Napisano 29 Kwietnia 2009 Share Napisano 29 Kwietnia 2009 Kamil 20 lat , Koło Murcki 118 w Katowicach wędkuje od 12 lat, w zasadzie to całe moje życie! Witam wszystkich bardzo gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darecki_EB Napisano 1 Maja 2009 Share Napisano 1 Maja 2009 Darek, 35 właśnie minęło kilka dni temu. Aktualnie Elbląg (od 12 lat), wcześniej okolice Mrągowa. Z powodów czysto hobbystycznych muszę stwierdzić, że to moja najgorsza przeprowadzka W zasadzie spławiczek. Łowię odkąd pamiętam - więc w pamięci mam jeszcze koniec lat 70, starą WSK-ę taty i rodzinne wyprawy nowiutką Syreną na jeziora w okolicach Mrągowa i Piecek... Złote czasy były. Aktualnie po 4 latach przerwy (przygotowywałem mentalnie synka na nowe hobby ) zamierzam ostro odrabiać stracowny czas z przyrodą, oczywiście w gronie rodzinnym. Może uda się zarazić juniora, trzeba mieć przecież w życiu pożyteczne hobby. Właśnie dzisiaj mykamy na majówke na 3-dniowy wypad nad jeziora... Zobaczymy, jak to będzie. Witam ciepło i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kristo Napisano 1 Maja 2009 Share Napisano 1 Maja 2009 Krzysztof, lat 29 dotychczas 20 lat upłyneło mi na łowieniu na Wiśle w okolicach Grudziądza, od tego roku podbijam okolice Torunia.; pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drd1812 Napisano 4 Maja 2009 Share Napisano 4 Maja 2009 Witam serdecznie, Mam na imię Radek (Radosław Wojciech 36l.) jestem mieszkańcem Lubina jestem typowym "świeżakiem" w wędkarskim świecie jak i na forum. Moje zamierzenia to: - drgająca szczytówka (lekki grunt), - metoda odległościowa (biała ryba), większość połowów myślę metodą złap i wypuść choć nie ukrywam, że czasem dobrą rybkę lubię zjeść i popić Wędkarstwem zaraził na nowo (i dobrze) sąsiad z naprzeciwka , choć jest to dla mnie powrót do młodzieńczych obserwacji "dziadka-sąsiada", który starą bambusową wędką z kołowrotkiem szpulowym i spławikiem z gęsiego pióra dokonywał "cudów" w ówczesnym wędkarskim świecie bijąc na głowę w połowach kolegów wyposażonych w "nowoczesne" wędki teleskopowe i cały arsenał środków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obar7531 Napisano 4 Maja 2009 Share Napisano 4 Maja 2009 Witam Wszystkich Miłośników Moczenia Kija!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaroleK Napisano 4 Maja 2009 Share Napisano 4 Maja 2009 Cześć wszystkim, Karol z Wrocławia, wracam do wędki po pięcioletniej przerwie. Karpie to moja była specjalność, ale powoli zaznajamiam się ze spiningiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobol Napisano 4 Maja 2009 Share Napisano 4 Maja 2009 WITAM WSZYSTKICH !!! Mam na imie Andrzej ps." tobol" Wędkuje od 30 lat. Mieszkam w cetralnej Polsce Izbica Kujawska. Łowie metodą spławikową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorzkoslodki Napisano 4 Maja 2009 Share Napisano 4 Maja 2009 Witam ! Nazywam się michał jestem z opolskiego ale przeprowadziłem się do wrocławia , jestem po 5letniej przezwie w wędkowaniu ale ta okolica sprawila , że znów wróciłem do starych zainteresowań.Moja ulubioną metodą jest klasytczny spławik na wodzie stojącej (jeziorka, kanały itp.) , oraz grunt (z przymrużeniem oka bo to dopiero moje pierwsze kroki w tej metodzie).Ostatnio porwała mnie odra w centrum wrocka ponieważ jest to łącząca nić mego rodzinnego miasta oraz wrocławia. Pozdrawiam i życzę wszystkim połamania kija!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 4 Maja 2009 Share Napisano 4 Maja 2009 WITAM WSZYSTKICH !!!Mam na imie Andrzej ps." tobol" Wędkuje od 30 lat. Mieszkam w cetralnej Polsce Izbica Kujawska. Łowie metodą spławikową. Witam TOBOL Miałem okazje łowić w okolicy Jiezioro Głuszyńskie - fajna woda była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duncan Napisano 4 Maja 2009 Share Napisano 4 Maja 2009 Zdraswucie tawarisze! Wędkuje od dziecka, bo tak się złożyło, że urodziłem się w rodzinie gdzie z bestiami wodnymi walczy się z dziada, pradziada. A więc mój ojciec ponoć zabrał mnie najpierw na ryby, a potem na mecz piłki nożnej, a dopiero potem do lasu na grzyby. Hierarchia pozostała do dziś Interesuje się tylko męskimi rzeczami, a więc: piwem (rzadziej wódką), grilem (rzadziej ogniskiem), sportem oglądanym (rzadziej uprawianym) i łowieniem ryb (rzadziej zbieraniem grzybów). Nie lubię sprzątać, odkurzać, zmywać, wieszać firanek, pracować, oglądać telenowel, chodzić w garniturze, jeść potraw bezmięsnych. Lubię za to leżeć Jestem z Łodzi i nic mi nie szkodzi Witam serdecznie wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 4 Maja 2009 Share Napisano 4 Maja 2009 duncan, czytając twój tekst czułem się jakbym czytał o sobie, dokłądnie takie same zainteresowania i ten sam gust Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 4 Maja 2009 Share Napisano 4 Maja 2009 duncan, czytając twój tekst czułem się jakbym czytał o sobie, dokłądnie takie same zainteresowania i ten sam gust A czemu mam takie samo wrażenie Zwłaszcza jeżeli chodzi o to: Interesuje się tylko męskimi rzeczami, a więc: piwem (rzadziej wódką), grilem (rzadziej ogniskiem), sportem oglądanym (rzadziej uprawianym) i łowieniem ryb (rzadziej zbieraniem grzybów). Nie lubię sprzątać, odkurzać, zmywać, wieszać firanek, pracować, oglądać telenowel, chodzić w garniturze, jeść potraw bezmięsnych. Lubię za to leżeć No z tym leżeniem to jednak trochę inaczej Witam wszystkich bardzo gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
antiarmia Napisano 5 Maja 2009 Share Napisano 5 Maja 2009 Witam wszystkich forumowiczow 31 lat temu urodzony w Slupsku. obecnie mieszkam w Warszawie. W dziedzinie wedkarstwa blizej mi do swiezaka niz "starego wygi" wracam do wedkarstwa po ladnych kilku latach przerwy. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 5 Maja 2009 Share Napisano 5 Maja 2009 witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 5 Maja 2009 Share Napisano 5 Maja 2009 Zdraswucie tawarisze! Priwiet drug Interesuje się tylko męskimi rzeczami, a więc: piwem (rzadziej wódką), grilem (rzadziej ogniskiem), sportem oglądanym (rzadziej uprawianym) i łowieniem ryb (rzadziej zbieraniem grzybów). Nie lubię sprzątać, odkurzać, zmywać, wieszać firanek, pracować, oglądać telenowel, chodzić w garniturze, jeść potraw bezmięsnych. Lubię za to leżećZ takim "przypadłościami "dobrze trafiłeś na nasze forum ,większości tak ma .Witam wszystkich nie witanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackraven Napisano 5 Maja 2009 Share Napisano 5 Maja 2009 Witam wszystkich Chciałbym nawiązać kontakt z wędkarzami łowiącymi na Bugu w okolicach Hrubieszowa i Gołebia. jestem zwolennikiem spiningu i lekkiej gruntóweczki (federek). Ponadto oferuję informacje dotyczace metod połowu na Zalewie Solinskim a nawet zdradzę miejscówki na zalewie i rzece San w okolicach Myczkowiec i Leska. Niesamowite wrażenia z połowu potokowców w małych rzeczkach np. Olszanka, Strwiąż. Zapraszam na wakacje w Bieszczady (Rajskie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yelahiah Napisano 7 Maja 2009 Share Napisano 7 Maja 2009 Witam wszystkich mam 33 lata i mieszkam w Szczecinie, kocham spędzać czas nad wodą ( wow ale błysnąłem ) Wracam do wędkowania po dłuższej przerwie - po szaleńczej pogoni za karierą odnalazłem spokój przy "kiju" Dzięki Wam Panie i Panowie i waszym poradom na łamach forum, powoli kompletuje sprzęcik (mozolnie i cierpliwie) Mam szajbę na punkcie Szczupaczka i na tym się skupię w tym sezonie.......im dalej w las....... zobaczymy. Połamania kija wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 7 Maja 2009 Share Napisano 7 Maja 2009 wow ale błysnąłem jak każdy kozak z Wybrzeża Witam szczególnie kolegę z krainy Bosmana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orion256 Napisano 7 Maja 2009 Share Napisano 7 Maja 2009 Witam Wszystkich Mam na imię Sławek, mieszkam w Skierniewicach, wędkuję z przerwami od 1980r. Ulubione metody to grunt i spinning. Zainteresowania - dość rozległe. Pozdrawiam i połamania kija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kibi3 Napisano 8 Maja 2009 Share Napisano 8 Maja 2009 Witam wszystkich Na imię mam Krystian, 35 lat, wędkuję od lat 20 z małymi przerwami. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilich Napisano 9 Maja 2009 Share Napisano 9 Maja 2009 witam. mam na imie Tomasz, jestem ze stolicy ,mam 37 lat. ps. artystyczny - PILICH lub BOCZEK wedkuje od 30 lat. poczatkowo splawik,pozniej bawiłem sie w karpie . od 14 lat głównie spinning (woblery -86% , obrotówki-14%). moje ulubione łowiska - Narew w Serocku , j.Błędowskie k. Pomiechówka , j. Zegrzyńskie , j. Czorsztyńskie. ostatnio do swoich pewnych miejsc dołączyłem j. Gim wyznaje zasadę : ZŁOW , ZRÓB ZDJECIE I WYPUŚĆ... dlaczego? - bo jedyne ryby które lubie jeść to kostki lub filet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kokon89 Napisano 10 Maja 2009 Share Napisano 10 Maja 2009 Witam wszystkich forumowiczów Mam na imię Przemek. Wędkuję od około 10 lat - początkowo jako członek uczestnik w kategorii kadet. Łowię przede wszystkim metodą spławikową (odległościówka, tyczka, bat) oraz gruntową. Czasem zdarza się pospinningować ale to raczej rzadkość. Wędkuję przede wszystkim w jeziorach, chociaż myślę aby w tym sezonie zacząć jeździć nad większe rzeki. Ulubione łowisko - zalew Przeczycko - Siewierski (od strony miejscowości Tuliszów). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi