JONEK Napisano 26 Maja 2009 Share Napisano 26 Maja 2009 Dzień dobry Jestem z Krakowa mam 32 lat od tego roku rozpoczełem przygodę z wędkarstwem na razie więcej czytam o łowieniu niż łowie choć na wypady z wędką staram sie poświęcać każdą wolną chwilę jako początkujacy staram sie spróbowac wszelkich systemów łowienia i różne wody na razie nejlepsze efekty daje spławik Pozdrawiam serdecznie kolegów po kiju z Krakowa i licze na wyrozumiałość dla początkującego .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Grisha Napisano 26 Maja 2009 Share Napisano 26 Maja 2009 Cześć jestem z Grodziska Mazowieckiego , mam 29 lat ... wędkuję już prawie 20 lat a to za sprawą taty i dziadka którzy wszczepili we mnie bakcyla wędkarskiego moje ulubione metody to bolonka oraz spinning Łowię przeważnie na Pilicy gdzie mam działkę ... Mam nadzieję, że znajdę na forum ciekawostki , które pomogą mi uzyskiwać lepsze wyniki oraz, że będę w stanie komuś pomóc pozdrawiam Grisha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gleam Napisano 27 Maja 2009 Share Napisano 27 Maja 2009 Witam , jestem marcin urodzilem sie we wroclawiu 25 lat temu i caly czas mieszkam w tym pieknym miescie , dopiero zaczynam lowic glownie spinning ale mam juz sprzetna grun i splawik , lowie glownie nad odra (mam dwa kanaly 500m od chaty) ale lubie tez mietkow , czernica , bajkal . wyniki narazie mizerne bo dopiero sie ucze pozdraiwm wszystkich wroclawiakow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek21_1985 Napisano 28 Maja 2009 Share Napisano 28 Maja 2009 Witam nazywam się Darek pochodzę z małopolski ale mieszkam w woj. pomorskim.okolice Lęborka.Wędkuję od dziecka mam 24 lata ulubioną metodą jest grunt spławik i spinning, praktycznie każdą wolną chwilę spędzam z żoną ,pieskiem nad jeziorkiem. Moja ulubioną rybką jest Karp mój rekord 68cm. oraz szczupak 82cm. Liczę na waszą pomoc, sam pomogę jak bende wiedział pozdrawiam wszystkich z moich okolic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 28 Maja 2009 Share Napisano 28 Maja 2009 Witam wszystkich nowych użytkowników. Grisha, zmień avart, taki ma nasz Starszy Krzesełkowy Kocur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewko Napisano 29 Maja 2009 Share Napisano 29 Maja 2009 Witam wszystkich:)mam na imię Konrad,od 7 lat mieszkam w małej miejscowości Krzaki k. Stalowej Woli(woj.podkarpackie).Wędkuje chyba już...z 10 lat.Ulubione metody: -odległościówka -feeder Karpie,Płocie i Leszcze -im poświęcam najwięcej czasu,choć i o Sumie nie zapominam. pozdro wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorcm Napisano 29 Maja 2009 Share Napisano 29 Maja 2009 Witam Witam Wędkuje z przerwami, już 10lat. Ulubione metody DS, jesienny spinning, od niedawna KARPiarstwo, które pochłania mnie bez reszty PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ds89 Napisano 29 Maja 2009 Share Napisano 29 Maja 2009 Witam nazywam się Daniel mieszkam w podlaskim okolice Łap lat 20 właśnie zaczynam dopiero co wędkować kilka razy łowiłem w dzieciństwie na spławik ale stwierdziłem że spining jest o wiele bardziej interesujący ulubiona ryba nie wiem jak złowię to napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emilsebastian Napisano 30 Maja 2009 Share Napisano 30 Maja 2009 MA na imię sebastian mam 13 lat łowie już 6 lat Jestem bardzo zapalonym wedkarzem . W maju już byłem 20 razy A na wakacjach jeżdze 4 razy w tygodniu .i łowie metodom DS bardzo fajna metoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaroufo Napisano 30 Maja 2009 Share Napisano 30 Maja 2009 Siemka 34 lata, Elbląg łowię od 5 roku życia... spławik, grunt to moje ulubione metody nie pogardzę spiningiem, a ostatnio zasmakowałem wędkarstwa morskiego - wypas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor1651 Napisano 30 Maja 2009 Share Napisano 30 Maja 2009 Witam. Mam 42 lata i pochodzę z Puław.Wędkuję od dziecka, głównie na rzekach[Wisła i Wieprz].Ostatnio próbuję sił na Mazurach- na razie bez większych sukcesów.Preferuję wędkarstwo spławikowe. Lubię zwłaszcza połów leszcza, jest jak ja- spokojny i leniwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubiak Napisano 30 Maja 2009 Share Napisano 30 Maja 2009 zmień avart, taki ma nasz Starszy Krzesełkowy Kocur No właśnie. kocur masz konkurencję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 30 Maja 2009 Share Napisano 30 Maja 2009 Kubiak, nie mam bom jedyny, niepowtarzalny i oryginalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek_mar Napisano 31 Maja 2009 Share Napisano 31 Maja 2009 Witam wszystkich wędkarzy i wędkarki. Na imię Tomek mam 22 lata, wędkarstwem pasjonuje się od małego, na swoim koncie nie posiadam porażających rekordów ale kilka większych karpików się wyjęło Łowię głównie na spławik na różnych łowiskach w mojej okolicy, najczęściej na stawach i jeziorkach, rzadziej nad rzeką. Pozdrawiam życzę udanych połowów i wybywam na rybki!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
redlupota Napisano 31 Maja 2009 Share Napisano 31 Maja 2009 Heyka ! Mam 38 lat a łowie od jakiś 30-tu... Tera mój 12 letni syn mnie dopinguje do łowienia więc znów się będe przykładał.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Grisha Napisano 1 Czerwca 2009 Share Napisano 1 Czerwca 2009 artech, avatar zmieniony kocur, przepraszam za błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakushvili Napisano 1 Czerwca 2009 Share Napisano 1 Czerwca 2009 Witam wszystkich userów forum . Na imię mam Kuba i mam 17 lat pochodzę z Wrocławia.Wędkarstwo siedzi we mnie jakiś już czas,na swoim koncie nie mam rekordów w rybkach .Poławiam metodą Spinningową(innymi metodami się nie bawię ponieważ była by to zdrada dla Spinningu ).Dla ''swoich'' najczęściej łowię na Widawie oraz kanale p.powodziowym. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 1 Czerwca 2009 Share Napisano 1 Czerwca 2009 artech, avatar zmieniony kocur, przepraszam za błąd Nie musisz przepraszać bo nie ma za co ale faktycznie po avatarach też ludzi poznają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekn Napisano 1 Czerwca 2009 Share Napisano 1 Czerwca 2009 Witajcie - mam na imię Paweł - łapie ryby spokojnego żeru ponad 30 lat - od kilku lat mój syn też łapie od dawna czytam to forum, od dzisiaj jestem userem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torro Napisano 2 Czerwca 2009 Share Napisano 2 Czerwca 2009 Witam wszystkich , jestem Artur 37 lat . Wędkuję od niedawna , spinning . Łowiska - najczęściej Warta ( okolice Poznania ) , sezonowo Rega , Wisła oraz okoliczne zaporównki i kałuże . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun_Osw Napisano 3 Czerwca 2009 Share Napisano 3 Czerwca 2009 Witam Nazywam się Damian jestem z Oświęcimia mam 19 lat. Wędkuje od 10 lat najczęściej na przepięknej rzece Sole, na jeziorach Kruki i Rajsko rzadziej rz. Skawa. Łowie różnymi metodami z wiekszymi mniejszymi osiągnieciami począwszy od gruntu a skończywszy na muchówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal6700 Napisano 3 Czerwca 2009 Share Napisano 3 Czerwca 2009 Siemka Jestem Michał, 14 lat wędkuje od 8-9 roku życia, wcześniej 4m tyczka, dziś spławik i niedługo mój pierwszy feeder , ulubione łowiska : Ujście Skawy, Jezioro Goczałkowickie, i takie leśne rozlewisko... Za tydzień dostane karte wędkarską i dopiero zaczną się łowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zen Napisano 3 Czerwca 2009 Share Napisano 3 Czerwca 2009 Witam wszystkich kolegów na forum, czasami łowię i wypuszczam rybki, czasami tylko siedzę nad wodą, forum czytałem do tej pory a dzisiaj się zarejestrowałem by się lepiej czytało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tequil Napisano 4 Czerwca 2009 Share Napisano 4 Czerwca 2009 Witam Wszystkich serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seba75 Napisano 5 Czerwca 2009 Share Napisano 5 Czerwca 2009 Witam wszystkich:) Mam na imię Sebastian. Wędkarstwem zaraził mnie ojciec, kiedy jeszcze byłem dzieckiem. Data wstąpienia do PZW - 1986 rok. Łowiska to przede wszystkim: rzeka Warta, zbiorniki Próba i Jeziorsko, łowiska komercyjne oraz prywatne stawy. Preferuję sławik i grunt. Wędkowanie traktuję jako relaks, a to czy ryba znajdzie się na patelni ma drugorzędne znaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi