kadziul Napisano 25 Czerwca 2009 Share Napisano 25 Czerwca 2009 Witam wszystkich!!! mieszkam w Inowrocławiu ,głównie spinninguje,lecz zdaża mi połapać na spławiczek i z gruntu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 25 Czerwca 2009 Share Napisano 25 Czerwca 2009 witajcie nowi forumowicze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chmury Napisano 25 Czerwca 2009 Share Napisano 25 Czerwca 2009 Witajcie, Mam na imię Stasiek, 30 lat, podobno wymachiwalem już wędka podczas ciąży wiec smiało wedkuje od od 31 lat z przerwami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedrek Napisano 25 Czerwca 2009 Share Napisano 25 Czerwca 2009 Jędrek z Kielc...cóż tu dużo mówić...mam 13 lat(możecie się już śmiać...) i wędkuję od 6 lat...głównie na muchę i spinning,chociaż karpika i lina na feedera też nie zaszkodzi czasem ...no i się żyje jakoś....to tyle bo więcej już nie wymyślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
schecterr Napisano 25 Czerwca 2009 Share Napisano 25 Czerwca 2009 Mateusz z Końskich. Gruntowiec, ale na spławik też lubie połapać Czasami spinning Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 26 Czerwca 2009 Share Napisano 26 Czerwca 2009 Witam wszystkich nowych kolegów, a szczególnie kolejnego wędkarza ze Szczecina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Odol Napisano 26 Czerwca 2009 Share Napisano 26 Czerwca 2009 Witam. Jestem tutaj nowy. Mam 14 lat, wędkarstwem zaraziłem się od mojego kolegi w tamtym roku. Na razie łapie sobie na bata i sporadycznie wychodzę na wyprawy ze spiningiem. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johny bravo Napisano 26 Czerwca 2009 Share Napisano 26 Czerwca 2009 Witam. To mój pierwszy post więc chciałem się przedstawić. Mam na imię Marcin, jestem z Grudziądza i po sporej przerwie postanowiłem wrócić do dawnego hobby – wędkowania. Brakuje mi tego wyciszenia jakie daje przebywanie nad wodą z kijem w ręku . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimek81 Napisano 26 Czerwca 2009 Share Napisano 26 Czerwca 2009 Witam wszystkich, mam na imie Krzysiek lat 28 i rownierz poworcilem do hobby z podstawowki Mozna mnie spotkac przewaznie na odrze, aktualnie wedkuje na malym stawiku kolo Wolsztyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serek Napisano 27 Czerwca 2009 Share Napisano 27 Czerwca 2009 Witam, Na imię mam Robert, mieszkam w Chrzanowie (małopolskie). Od dłuższego czasu myślę o wypełnieniu wolnego czasu wędkarstwem. Niestety wśród przyjaciół i znajomych wędkarzy brak, stąd i moje wędkarskie początki przesuwają się w czasie (a mam już 30 wiosen ). Postanowiłem jednak wreszcie spróbować i wydaje mi się, że wstąpienie w szeregi forumowiczów ułatwi mi start. W sierpniu wybieram się nad jezioro Hańcza i to chyba dobry moment na rozpoczęcie przygody z rybką w tle. Mam do Was wiele pytań - liczę na wyrozumiałość pozdrawiam wszystkich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maski Napisano 27 Czerwca 2009 Share Napisano 27 Czerwca 2009 Witam .... ... mam na imię Maciej .Wędkarstwo nie jest moim priorytetowym hobby, ale lubię wyskoczyć nad wodę i po wędkować.Preferuję spławik i spining.Liczę że na tym forum zgłębię tajniki wędkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekr14 Napisano 27 Czerwca 2009 Share Napisano 27 Czerwca 2009 witam mam na imie piotrek mieszkam w kołobrzegu na rybki chodze w miare możliwości dość często ,nie licząc pracy ( rybak ) często jeżdze na poj,drawskie jez resko w dzwierzynie no i parsęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro62 Napisano 28 Czerwca 2009 Share Napisano 28 Czerwca 2009 Cześc ! Mam na imię Jarek.- 46 lat - Jelenia Góra. Wedkuję od bardzo dawna. Nie mam ulubionej metody wedkowania-próbuję wszystkiego po trochu - od spławika i gruntu poprzez spining,a od zeszłego sezonu także metoda muchowa.Najczęściej wędkuję na zbiorniku zaporowym Pilchowice oraz na pobliskich gliniankach ,oraz na rzece Bóbr.W tym sezonie zamierzam lepiej poznać żwirownię Wojanów. Jestem otwarty na nowe znajomości oraz na wspólne wypady na ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djpablox Napisano 28 Czerwca 2009 Share Napisano 28 Czerwca 2009 Witam ! Mam na imię Paweł i łowie od 15 lat ze średnimi raczej wynikami, chociaz próbowałem chyba wszystkiego prócz muchy. Głównie teraz bawię sie tyczką no i uwielbiam spining którym wypełniam każdą wolną chwile. Jestem z okolic Krakowa a konkretnie z miasta Alwernia gdzie łowie na pobliskich jeziorach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Analityk Napisano 29 Czerwca 2009 Share Napisano 29 Czerwca 2009 Witam, jestem z Sulęcina, mam 24 lata, moja przygoda z wędkarstwem rozpoczęła się od 6 roku życia. Moją ulubioną metodą jest gruntówka. Ale od kilku lat dominuje praktycznie tylko spining. Pozdrawiam wszystkich kolegów po kiju, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MagePro Napisano 29 Czerwca 2009 Share Napisano 29 Czerwca 2009 Witam wszystkich! Mój pierwszy post na tym forum więc się przedstawie, mam na imię Adam i mieszkam w Gdyni. Wędkuje dopiero od roku i nie mam jeszcze żadnych szokujących rekordów:] Najczęściej wędkuje z gruntu lub na spławik. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubiak Napisano 29 Czerwca 2009 Share Napisano 29 Czerwca 2009 Witam wszystkich nowych użytkowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 29 Czerwca 2009 Share Napisano 29 Czerwca 2009 Witam Analityk, , jesteśmy chyba jedyny na haczyku z Lubuskiego . Wcześniej był jeszcze omen ale .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aneta_bartek Napisano 29 Czerwca 2009 Share Napisano 29 Czerwca 2009 Witamy Serdecznie Aneta i Bartek, oboje "odgrzani" Lowilismy jeszcze jako male brzdace wraz z ojcami, a teraz gdy jestesmy juz para okazalo sie ze kolejnym wspolnym zainteresowaniem jest wedkarstwo i od roku czasu jezdzimy wspolnie na rybki. mamy nadzieje ze swoimi watpliwosciami, pytaniami nie zanudzimy Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sabat69 Napisano 29 Czerwca 2009 Share Napisano 29 Czerwca 2009 Łódź jest z Wami Coś czuję że spotkamy się niebawem na Wiśle.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGAiDAREK Napisano 30 Czerwca 2009 Share Napisano 30 Czerwca 2009 Witajcie wszyscy,witaj trini. Nie jesteś sama. Ja też lubię łowić rybki,ale ich nie pożeram Pstryknę fotkę i wypuszczam. Mój mąż w pracy,a ja chcę znależć łowisko na 3 dni z noclegiem,dlatego tu jestem. A tak w ogóle,widzę,że tu jest miło i wesoło,więc zostaję i mam nadzieję,że spotkamy się kiedyś na rybkach. Pozdrawiam wszystkich. Aga,lat 40. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dratwa74 Napisano 30 Czerwca 2009 Share Napisano 30 Czerwca 2009 Witam po raz pierwszy.Wędkuje już kilkanaście lat ,głównie weekendowo.Ulubiona technika to spinning,ale nie gardzę spławikiem i gruntówką.Swoją pasją zaraziłem też swojego brata,i to do tego stopnia że,zakupił 4 metrową łódkę,co znacznie poszerza nasze możliwości(jesteśmy w trakcie spawania przyczepki i jak sie wyrobimy to w sobotę pierwsze wodowanie ). Pozdrawiam i połamania kija życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heathen Napisano 1 Lipca 2009 Share Napisano 1 Lipca 2009 Witam serdecznie 25lat, zonaty, dzieciaty......z ogromna przerwa w wędkowaniu, postanowiłem reaktywować swoje hobby z dziecięcych lat. Do wędkowania, zaraził mnie śp. dziadek, gdy jeździłem co roku na wakacje w lubelskie, prawie cały czas spędzałem z nim nad wodą, to on nauczył mnie wszystkiego co potrafię, pokazał mi na czym polega piękno i obcowanie z naturą... mimo upływu lat, jak dzis pamietam swoja pierwsza rybe...okonia.... zarzucilem zestaw (splawik) i bawilem sie w piasku przy brzegu robiac babki itd.... nagle splawik znikł, a ja (6-7lat) krzycze...:"dziadziu, dziadziu....nie ma splawika" podciagnalem i wyjalem swoja pierwsza rybe.....z ktora pobieglem odrazu do domu pochwalic sie Gdy to wspominam, łza w oku sie kręci.... No to tyle o mnie;) Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nifelheim Napisano 2 Lipca 2009 Share Napisano 2 Lipca 2009 Witam serdecznie. Od niedługiego czasu powróciłem do wędkarstwa. Dawno dawno temu bakcylem zaraził mnie pradziadek. Tak zostało choć miałem potężną przerwę. Po latach na długiej ścieżce pokręconego życia wracam do hobby, które pozwala mi się zrelaksować i odpocząć od miasta i biura. Pozdrawiam wszystkich, Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
friend Napisano 2 Lipca 2009 Share Napisano 2 Lipca 2009 Witam serdecznie. Przybyłem tutaj by nauczyc się wędkarstwa ! Pozdrawiam wszystkich, Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi