Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam serdecznie.

Mam na imię Marek i jestem z Warszawy. Mogę się śmiało nazwać odgrzewanym moczykijem. W latach 90-siątych wędkowałem aktywniej niż teraz. Mam nadzieję, że dzięki Waszej życzliwości nadgonię braki w wiedzy teoretycznej i praktycznej. Wędkowanie to mój drugi (cudowny) świat. Bardzo często wracam "o kiju" ale nie ma lekko, trzeba być twardym. Pewne jest to, że będę korzystał z Waszych usług i prosił o pomoc. Pozdrawiam wszystkich wiosennie - Marek

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Witam wszystkich wedkarzy i choć zaliczam się do tych niedzielnych to cenię pomoc i rady starszych wiekiem i doświadczeniem.Na imię mam Mirek i mieszkam sobie w Łodzi.

Napisano

Witam. Mam na imię Henryk 32 lata,mieszkam w Żabieńcu koło Piaseczna ( tak wyszło) wędkuję od 7 roku życia. Na początku był oczywiście spławik, potem spławik, później spławik i troszeczkę z gruntu, a teraz tylko i wyłącznie spinning (od 1,5 roku). Z reguły wędkuję na Wiślę w okolicach Góry Kalwarii, Konstancina i na mojej ukochanej Jeziorce.

Napisano
Witam. Mam na imię Henryk 32 lata,mieszkam w Żabieńcu koło Piaseczna ( tak wyszło) wędkuję od 7 roku życia.
Witam fajnie, że zaczynamy od przedstawienia się. :cool: Pozdrawiam.
Napisano

Witam Wszystkich

Nazywam się Artur i mieszkam w Krakowie.

Łowię głównie z gruntu oraz na spinning. Najbardziej lubie okolice Tyńca na Wiśle, ale z braku czasu łowię najczęściej na Wiśle w samym Krakowie.

Pozdrawiam

Napisano

Witam, mam na imię Adam, mam 17 lat - z tego wędkuję już 10 lat. Najbardziej lubię łowić na spinning chociaż na spławik i grunt też często jeżdżę. Mieszkam w Pile i najczęściej łowie w tych okolicach (nie dalej niż 40km).

Napisano

Witam mam na imię Adam, wędkarstwem zajmuje się ho ho a może i dlużej.

Moja ulubiona metoda to splawik i polów okoni na spining.

Napisano

Witam. Z tej strony Piotrek świeżo co naturalizowany mieszkaniec okolic Odolanowa. Od niedawna w gronie rybo-maniaków ;)

Pozdrawiam i połamania no wiecie czego ;)

Napisano

Witam wszystkich bardzo serdecznie, na imię mam Seba pochodzę ze szczecina z prawobrzeżnej części miasta. Wędkarstwem zaraziłem się 2008 roku w wakacje w styczniu 2009 wyrobiłem kartę uiściłem wszystkie opłaty i zbieram z miesiąca na miesiąc nowe doświadczenia :)pozdrawiam wszystkich::)

Napisano

Witam. Mam na imię Eugeniusz 49 lat z Gostynia wlkp.Wędkarstwo to odskocznia do natury chociaż od kilku lat lubie połowić z kutra przynajmniej kilka razy w roku,więc pierwsze wypłynięcie 20 marca o ile pogoda pozwoli. POZDRAWIAM

Napisano

Witam Wszystkich! Mam na imię Daniel i mieszkam w Trzebiatowie nad Regą - rzeką potrafiącą obdarzyć piękną trotką. Wędkuje już dobre 15 lat i preferuje raczej wędkarstwo spławikowe. Pozdrowionka wszystkim wędkarzom...

Napisano

Witam Wszystkich..niedawno wprowadzilem sie do Wroclawia wiec zaczynam atakowac Odre, bo mam do Niej okolo kilometra:)...

Napisano

Witam wszystkich.Na stronie tej zarejestrowałem się już jakiś czas temu,ale z rożnych powodów dawno tu nie zaglądałem i zapomniałem pod jakim nickiem byłem.Moją ulubioną metodą połowu jest od około 20-tu lat wyłącznie spinning,a od jakiegoś roku casting.Tak więc witam jeszcze raz.

Napisano

Witam wszystkich,mam na imię Krzysztof jestem początkującym wędkarzem,mam 14 lat,preferuje metodę gruntową i spinningową.Często łowię na jeziorze Zduńskim i Sumińskim.Pozdrawiam,połamania!

Napisano

Pozdrawiam Szanowne Zbiegowisko :mrgreen:

optym-ista :?: , optym-alne dostosowanie do sytuacji :wink: Kiedyś nosiło mnie od morza po góry, a, że zdrowie już nie te, to wydeptane Mazowsze. Oficjalnie 44lata gapię się w spławik, słucham dzwonka i sygnalizatora, czekam na uderzenie w "blachę" albo koszyczek. Ryby są dla mnie pretekstem do wyjazdu nad wodę, a nie celem. Wymiarowe ryby zabieram, bo prosto z wody są najsmaczniejsze. Uważam :idea: , że łowienie i wypuszczanie, to tak, jak komuś dać w łeb i przeprosić :twisted:

Do : ciasteczka mogą być przypalone, bo używam dwa kompy równolegle :razz: