szczypek20 Napisano 1 Marca 2010 Napisano 1 Marca 2010 Witam serdecznie. Mam na imię Marek i jestem z Warszawy. Mogę się śmiało nazwać odgrzewanym moczykijem. W latach 90-siątych wędkowałem aktywniej niż teraz. Mam nadzieję, że dzięki Waszej życzliwości nadgonię braki w wiedzy teoretycznej i praktycznej. Wędkowanie to mój drugi (cudowny) świat. Bardzo często wracam "o kiju" ale nie ma lekko, trzeba być twardym. Pewne jest to, że będę korzystał z Waszych usług i prosił o pomoc. Pozdrawiam wszystkich wiosennie - Marek Cytuj
lisek102 Napisano 1 Marca 2010 Napisano 1 Marca 2010 Witam wszystkich wedkarzy i choć zaliczam się do tych niedzielnych to cenię pomoc i rady starszych wiekiem i doświadczeniem.Na imię mam Mirek i mieszkam sobie w Łodzi. Cytuj
HENKA Napisano 3 Marca 2010 Napisano 3 Marca 2010 Witam. Mam na imię Henryk 32 lata,mieszkam w Żabieńcu koło Piaseczna ( tak wyszło) wędkuję od 7 roku życia. Na początku był oczywiście spławik, potem spławik, później spławik i troszeczkę z gruntu, a teraz tylko i wyłącznie spinning (od 1,5 roku). Z reguły wędkuję na Wiślę w okolicach Góry Kalwarii, Konstancina i na mojej ukochanej Jeziorce. Cytuj
Lary Napisano 3 Marca 2010 Napisano 3 Marca 2010 Witam. Mam na imię Henryk 32 lata,mieszkam w Żabieńcu koło Piaseczna ( tak wyszło) wędkuję od 7 roku życia.Witam fajnie, że zaczynamy od przedstawienia się. Pozdrawiam. Cytuj
Lin_ Napisano 4 Marca 2010 Napisano 4 Marca 2010 Witam Wszystkich Nazywam się Artur i mieszkam w Krakowie. Łowię głównie z gruntu oraz na spinning. Najbardziej lubie okolice Tyńca na Wiśle, ale z braku czasu łowię najczęściej na Wiśle w samym Krakowie. Pozdrawiam Cytuj
andisek Napisano 5 Marca 2010 Napisano 5 Marca 2010 Witam, mam na imię Adam, mam 17 lat - z tego wędkuję już 10 lat. Najbardziej lubię łowić na spinning chociaż na spławik i grunt też często jeżdżę. Mieszkam w Pile i najczęściej łowie w tych okolicach (nie dalej niż 40km). Cytuj
abc Napisano 6 Marca 2010 Napisano 6 Marca 2010 Witam mam na imię Adam, wędkarstwem zajmuje się ho ho a może i dlużej. Moja ulubiona metoda to splawik i polów okoni na spining. Cytuj
marcinslask111 Napisano 6 Marca 2010 Napisano 6 Marca 2010 witam mam na imie marcin jestem tutaj nowy mieszkam na sląsku od10 lat wędkuje głównie na j.goczałkowickim oraz wisła strumień pozdrawiam wszystkich Cytuj
PietraSS Napisano 6 Marca 2010 Napisano 6 Marca 2010 Witam. Z tej strony Piotrek świeżo co naturalizowany mieszkaniec okolic Odolanowa. Od niedawna w gronie rybo-maniaków Pozdrawiam i połamania no wiecie czego Cytuj
Sebol85 Napisano 7 Marca 2010 Napisano 7 Marca 2010 Witam wszystkich bardzo serdecznie, na imię mam Seba pochodzę ze szczecina z prawobrzeżnej części miasta. Wędkarstwem zaraziłem się 2008 roku w wakacje w styczniu 2009 wyrobiłem kartę uiściłem wszystkie opłaty i zbieram z miesiąca na miesiąc nowe doświadczenia :)pozdrawiam wszystkich: Cytuj
kolik Napisano 7 Marca 2010 Napisano 7 Marca 2010 Witam. Mam na imię Eugeniusz 49 lat z Gostynia wlkp.Wędkarstwo to odskocznia do natury chociaż od kilku lat lubie połowić z kutra przynajmniej kilka razy w roku,więc pierwsze wypłynięcie 20 marca o ile pogoda pozwoli. POZDRAWIAM Cytuj
DanielM Napisano 7 Marca 2010 Napisano 7 Marca 2010 Witam Wszystkich! Mam na imię Daniel i mieszkam w Trzebiatowie nad Regą - rzeką potrafiącą obdarzyć piękną trotką. Wędkuje już dobre 15 lat i preferuje raczej wędkarstwo spławikowe. Pozdrowionka wszystkim wędkarzom... Cytuj
newson Napisano 8 Marca 2010 Napisano 8 Marca 2010 Witam Wszystkich..niedawno wprowadzilem sie do Wroclawia wiec zaczynam atakowac Odre, bo mam do Niej okolo kilometra:)... Cytuj
Kaer Napisano 9 Marca 2010 Napisano 9 Marca 2010 Witam wszystkich.Na stronie tej zarejestrowałem się już jakiś czas temu,ale z rożnych powodów dawno tu nie zaglądałem i zapomniałem pod jakim nickiem byłem.Moją ulubioną metodą połowu jest od około 20-tu lat wyłącznie spinning,a od jakiegoś roku casting.Tak więc witam jeszcze raz. Cytuj
piotr chorzów Napisano 9 Marca 2010 Napisano 9 Marca 2010 Witam wszystkich jedna mała prośba uzupełniajcie swoje PROFILE o miejscowość , wiek - łatwiej w takim wypadku o złapanie kontaktu. Cytuj
kolumb1996 Napisano 9 Marca 2010 Napisano 9 Marca 2010 Witam wszystkich,mam na imię Krzysztof jestem początkującym wędkarzem,mam 14 lat,preferuje metodę gruntową i spinningową.Często łowię na jeziorze Zduńskim i Sumińskim.Pozdrawiam,połamania! Cytuj
optym Napisano 9 Marca 2010 Napisano 9 Marca 2010 Pozdrawiam Szanowne Zbiegowisko optym-ista , optym-alne dostosowanie do sytuacji Kiedyś nosiło mnie od morza po góry, a, że zdrowie już nie te, to wydeptane Mazowsze. Oficjalnie 44lata gapię się w spławik, słucham dzwonka i sygnalizatora, czekam na uderzenie w "blachę" albo koszyczek. Ryby są dla mnie pretekstem do wyjazdu nad wodę, a nie celem. Wymiarowe ryby zabieram, bo prosto z wody są najsmaczniejsze. Uważam , że łowienie i wypuszczanie, to tak, jak komuś dać w łeb i przeprosić Do : ciasteczka mogą być przypalone, bo używam dwa kompy równolegle Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi