keri Napisano 15 Stycznia 2007 Share Napisano 15 Stycznia 2007 Witajcie, witajcie i z nami zostańcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 23 Stycznia 2007 Share Napisano 23 Stycznia 2007 WITAM SERDECZNIE Jak widać w niku mam na imię Roman, należe do grupy bardzo przerośniętej młodzieży(57L).Pochodzę z Wrocławia,wędkuję już sporo czasu bo prawie 40wiosenek.Od około 15 lat zakochałem się w spiningu i obecnie tylko jemu jestem wierny, jest moją pasją.Oprucz tego kolejnym moim skrzywieniem jest sport wędkarski i działalność na jego żecz oraz dłubanie z rużnego rodzaju "wynalazkami" do łowienia na spining. Najwiekszymi sukcesami w sporcie to III miejsce w Klubowych Drużynowych Mistrzostwach Polski (klub "Paproszek"),a moją ulubioną rybką jest sandacz i boleń największe sztuki złowione to sandacz 7,9kg. a boleń 5,2kg.Jestem z natury człowiekiem otwartym i spokojnym. P.S. Z tym użądzeniem na którym teraz kreślę te słowa prubuję się zaprzyjaźnić- mam go dopiero od kilku miesięcy i jest to moje wyzwanie życiowe,poełniam okrutnie dużo błędów (co widać jak mi wyszło z nikiem) Bądźcie wyrozumiali i bijcie po łapach jak będzie coś nie tak. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 23 Stycznia 2007 Share Napisano 23 Stycznia 2007 Siemasz prezes! Ja jestem Tomaszek, będę wyrozumiały i nie omieszkam bić po łąpach Jeśli jesteś prezesem tego co myślę, to pewnie nie raz na forum przeczytasz kilka "ciepłych słów" po adresem organizacji. Nie martw się tym jednak wcale, za to śmiało zabieraj głos w dyskusjach! np. http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=2199 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 23 Stycznia 2007 Share Napisano 23 Stycznia 2007 Witaj Tomaszek- to miło być ciepło przyjętym w tak zacnym gronie, od kilku dni obserwuję forum myślę że gdzieś tam dam znać o sobie,tematy bardzo ciekawe i puczające tak że myślę jak pożyjemy-zobaczymy.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 23 Stycznia 2007 Share Napisano 23 Stycznia 2007 moją ulubioną rybką jest sandacz i boleń największe sztuki złowione to sandacz 7,9kg. a boleń 5,2kg.Jestem z natury człowiekiem otwartym i spokojnym. No ładne osiągnięcia! Witaj na forum i zapraszamy do dzielenia się wiedzą i doświadczeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kisux Napisano 23 Stycznia 2007 Share Napisano 23 Stycznia 2007 Witamy witamy i do dyskusji zapraszamy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 23 Stycznia 2007 Share Napisano 23 Stycznia 2007 Witaj roman gawlas. Napewno masz sporą wiedzę co do wędkarstwa - spinjningu i myślę, że się z nami nią podzielisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 23 Stycznia 2007 Share Napisano 23 Stycznia 2007 Cieszę się z przyjęcia do grona moczykijów, na pewno swoim doświadczeniem będę wspomagał kto tylko wyrazi taką wole-wiedza dla samego siebie to nie wiedza.Dzięki dla Tomek1,Kisux i Wobler129 oraz dla Wszyskich kturzy się przyłączą, ja wychodzę troszkę potyrać więc do jutra nie będzie mnie w sieci. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patiomkin Napisano 23 Stycznia 2007 Share Napisano 23 Stycznia 2007 Witam wszystkich, jako że po roku nie bywania na rybach wracam znowu do tego dodatkowego pożeracza czasu aczkolwiek to przyjemny pożeracz jest liczę na pomoc i wyrozumiałość przy ewentualnych wpadkach na formum A ,że kolegoa Sogun_zag mnie zaszczepił polowaniem na sandacze to sam sobie winien jak mu będę tyłek zawracał i ładował się na ponton he he. Pozdrawiam serdecznie wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz789 Napisano 23 Stycznia 2007 Share Napisano 23 Stycznia 2007 Witam jestem Łukasz z konta tego bede korzystal razem z ojcem . Tata lowi od 30 lat w tym od 25 lat na muche. ja dopiero od 15 w tym od 10 na muche. W innych metodach oprocz muchy jestesmy dość ciency więc prosimy o wyrozumiałóść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 23 Stycznia 2007 Share Napisano 23 Stycznia 2007 Tata lowi od 30 lat w tym od 25 lat na muche. ja dopiero od 15 w tym od 10 na muche. W innych metodach oprocz muchy jestesmy dość ciency więc prosimy o wyrozumiałóść. Witajcie! Akurat dobrze bo szpeców od muchy nie nadbywa Może jednak zalożysz ojcu osobnego nika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 23 Stycznia 2007 Share Napisano 23 Stycznia 2007 Witam wszystkich serdecznie. poełniam okrutnie dużo błędów no nie da się ukryć kturzy żecz Oprucz rużnego ale sam kazałeś Bądźcie wyrozumiali i bijcie po łapach jak będzie coś nie tak Roman jest na to sposób zainstaluj sobie przeglądarkę Mozilla Firefox, podkreśla na czerwono wszystkie błędy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 23 Stycznia 2007 Share Napisano 23 Stycznia 2007 I ja się przyłączam do powitań, chętnie nauczę się czegoś nowego od nowych-starych wyg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 23 Stycznia 2007 Share Napisano 23 Stycznia 2007 witajcie Może jednak założysz ojcu osobnego nika? załóż, załóż, człowiek miałby przyjemność wiedzieć z kim wymienia poglądy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiek555 Napisano 23 Stycznia 2007 Share Napisano 23 Stycznia 2007 cześć , jestem Grzegorz i tak jak Wy, interesuję się wędkarstwem Jestem ze Szczecina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 23 Stycznia 2007 Share Napisano 23 Stycznia 2007 Witam wszystkich, spiningistów muszkarzy i innych wędkarzy. Zabierajcie często głos na forum to lepiej się poznamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu82 Napisano 23 Stycznia 2007 Share Napisano 23 Stycznia 2007 cześć , jestem Grzegorz i tak jak Wy, interesuję się wędkarstwem Jestem ze Szczecina Witam , grono Szczecinskich wędkarzy na forum rośnie w siłe zachęcam do dyskusji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
210artur Napisano 23 Stycznia 2007 Share Napisano 23 Stycznia 2007 Witam wszystkich. Na imię mam Artur, wedkuję od wielu lat. Wędkarstwo jest dla mnie przyjemnością, czyli nie zagłębiam się w tzw. tajniki i super sekrety. Nie mniej z uwagą śledzę forum .Na pewno nauczę sie czegoś nowego. Najbardziej lubię wędkować na federa i spining - preferuję błystki, do wszelkiego rodzaju gum jakoś nie mogę się przekonać. No i oczywiście musi to wszystko odbywać sie na jeziorze. (na rzece nie miałem okazji) Pozdrawiam Wszystkich Może spotkamy się gdzieś nad jeziorem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 23 Stycznia 2007 Share Napisano 23 Stycznia 2007 Witam wszystkich nie witanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 23 Stycznia 2007 Share Napisano 23 Stycznia 2007 Witam wszystkich nie witanych.Tak, tak - i ja dołączam się do powitań dla tych których jeszcze nie witałem.Swoją droga te powitania tak falowo nadchodzą. Najpierw cisza a potem wysyp - potem znowu cisza i znowu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 24 Stycznia 2007 Share Napisano 24 Stycznia 2007 Dzięki za życzenia od trini 1,tomik,deo2,dkeri tomasz siudak,no i już na początek czegoś się nauczyłem dzięki artech zabieram się do pracy, całkiem fajne rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kciuk Napisano 24 Stycznia 2007 Share Napisano 24 Stycznia 2007 Siema wszystkim! Widze znajome twarze z poprzedniego forum na którym byłem. Przeniosłem się, ponieważ może tutaj odpowiedzi będą szybsze i bardziej dokładne Mam na imię Tomek, mieszkam w Bydgoszczy, mam 16 lat łowię ryby od hmmm 3 roku życia Mimo tego w wędkarstwie nie jestem mistrzem. Interesuję sie także informatyką, pirotechniką, narciarstwem, ASG, nurkowaniem i majsterkowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 24 Stycznia 2007 Share Napisano 24 Stycznia 2007 mieszkam w Bydgoszczy w bydgoszczy to mi komórkę ukradli, i przez to szanowny plus mi karę narzucił za zerwanie umowy którą dzisiaj muszę spłacić... Ale witaj serdecznie baw się dobrze, i zasysaj wiedzę, bo tu większość chłopaków to stare i mądre wygi pirotechniką a podobno fajerwerki są od 18tu lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roland Napisano 24 Stycznia 2007 Share Napisano 24 Stycznia 2007 Kciuk, witaj ...i bądź ostrożny Kiedys bawilem sie troche z prochem, ale głownie z saletrą i karbidem. Mialem pare sytuacji z ktorych teraz sie smieje, ale byly dosc niebezpieczne Musialem z tym skonczyć kiedy w moim starym mieszkaniu robilismy pedardy z saletry(takie co do góry lećą ) no i robilismy na gazecie. Wzieło mnie żeby podpalic troche saletry na koncu gazety a ona (franca ) zapaliła sie cała. A wiadomo ze to dymi jak holera, wiec ja otwieram okno a tam sasiadka z krzykiem (akurat matka kolegi) czy dzwonic po straż? No i rodzice sie dowiedzieli i zabrali caly sklad ktory w mnie troche kosztował razem z kluczami Eeeeeee troche odbieglem od tematu. Moze opiszesz troche co sam robisz bo to ciekawy temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 24 Stycznia 2007 Share Napisano 24 Stycznia 2007 tomasz siudakhmyy jakiego nicka używasz Tomku Siudak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi