Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

WITAM SERDECZNIE

Jak widać w niku mam na imię Roman, należe do grupy bardzo przerośniętej młodzieży(57L).Pochodzę z Wrocławia,wędkuję już sporo czasu bo prawie 40wiosenek.Od około 15 lat zakochałem się w spiningu i obecnie tylko jemu jestem wierny, jest moją pasją.Oprucz tego kolejnym moim skrzywieniem jest sport wędkarski i działalność na jego żecz oraz dłubanie z rużnego rodzaju "wynalazkami" do łowienia na spining. Najwiekszymi sukcesami w sporcie to III miejsce w Klubowych Drużynowych Mistrzostwach Polski (klub "Paproszek"),a moją ulubioną rybką jest sandacz i boleń największe sztuki złowione to sandacz 7,9kg. a boleń 5,2kg.Jestem z natury człowiekiem otwartym i spokojnym.

P.S. Z tym użądzeniem na którym teraz kreślę te słowa prubuję się zaprzyjaźnić- mam go dopiero od kilku miesięcy i jest to moje wyzwanie życiowe,poełniam okrutnie dużo błędów (co widać jak mi wyszło z nikiem) Bądźcie wyrozumiali i bijcie po łapach jak będzie coś nie tak. Dzięki

Napisano

Witaj Tomaszek- to miło być ciepło przyjętym w tak zacnym gronie, od kilku dni obserwuję forum myślę że gdzieś tam dam znać o sobie,tematy bardzo ciekawe i puczające tak że myślę jak pożyjemy-zobaczymy.Pozdrawiam

Napisano
moją ulubioną rybką jest sandacz i boleń największe sztuki złowione to sandacz 7,9kg. a boleń 5,2kg.Jestem z natury człowiekiem otwartym i spokojnym.

No ładne osiągnięcia! Witaj na forum i zapraszamy do dzielenia się wiedzą i doświadczeniem. :wink:

Gość wobler129
Napisano

Witaj roman gawlas. Napewno masz sporą wiedzę co do wędkarstwa - spinjningu i myślę, że się z nami nią podzielisz :wink:

Napisano

Cieszę się z przyjęcia do grona moczykijów, na pewno swoim doświadczeniem będę wspomagał kto tylko wyrazi taką wole-wiedza dla samego siebie to nie wiedza.Dzięki dla Tomek1,Kisux i Wobler129 oraz dla Wszyskich kturzy się przyłączą, ja wychodzę troszkę potyrać więc do jutra nie będzie mnie w sieci. Pozdrawiam

Napisano

Witam wszystkich, jako że po roku nie bywania na rybach wracam znowu do tego dodatkowego pożeracza czasu aczkolwiek to przyjemny pożeracz jest liczę na pomoc i wyrozumiałość przy ewentualnych wpadkach na formum :mrgreen: A ,że kolegoa Sogun_zag mnie zaszczepił polowaniem na sandacze to sam sobie winien jak mu będę tyłek zawracał i ładował się na ponton he he. Pozdrawiam serdecznie wszystkich.

Napisano

Witam jestem Łukasz z konta tego bede korzystal razem z ojcem .

Tata lowi od 30 lat w tym od 25 lat na muche. ja dopiero od 15 w tym od 10 na muche. W innych metodach oprocz muchy jestesmy dość ciency więc prosimy o wyrozumiałóść.

Napisano
Tata lowi od 30 lat w tym od 25 lat na muche. ja dopiero od 15 w tym od 10 na muche. W innych metodach oprocz muchy jestesmy dość ciency więc prosimy o wyrozumiałóść.

Witajcie! Akurat dobrze bo szpeców od muchy nie nadbywa :wink: Może jednak zalożysz ojcu osobnego nika?

Napisano

Witam wszystkich serdecznie.

poełniam okrutnie dużo błędów
no nie da się ukryć :mrgreen:
kturzy
żecz
Oprucz
rużnego
ale sam kazałeś
Bądźcie wyrozumiali i bijcie po łapach jak będzie coś nie tak

Roman jest na to sposób zainstaluj sobie przeglądarkę Mozilla Firefox, podkreśla na czerwono wszystkie błędy :wink:

Napisano

witajcie :!:

Może jednak założysz ojcu osobnego nika?

załóż, załóż, człowiek miałby przyjemność wiedzieć z kim wymienia poglądy :lol:

Napisano

Witam wszystkich, spiningistów muszkarzy i innych wędkarzy.

Zabierajcie często głos na forum to lepiej się poznamy.

Napisano
cześć , jestem Grzegorz i tak jak Wy, interesuję się wędkarstwem :razz: Jestem ze Szczecina

Witam , grono Szczecinskich wędkarzy na forum rośnie w siłe :grin::grin: zachęcam do dyskusji :grin::grin:

Napisano

Witam wszystkich. Na imię mam Artur, wedkuję od wielu lat. Wędkarstwo jest dla mnie przyjemnością, czyli nie zagłębiam się w tzw. tajniki i super sekrety. Nie mniej z uwagą śledzę forum .Na pewno nauczę sie czegoś nowego. :wink:

Najbardziej lubię wędkować na federa i spining - preferuję błystki, do wszelkiego rodzaju gum jakoś nie mogę się przekonać. No i oczywiście musi to wszystko odbywać sie na jeziorze. (na rzece nie miałem okazji) :cry:

Pozdrawiam Wszystkich

Może spotkamy się gdzieś nad jeziorem?

Napisano
Witam wszystkich nie witanych.
Tak, tak - i ja dołączam się do powitań dla tych których jeszcze nie witałem.

Swoją droga te powitania tak falowo nadchodzą. Najpierw cisza a potem wysyp - potem znowu cisza i znowu...

Napisano

Siema wszystkim! Widze znajome twarze z poprzedniego forum na którym byłem. Przeniosłem się, ponieważ może tutaj odpowiedzi będą szybsze i bardziej dokładne :wink:

Mam na imię Tomek, mieszkam w Bydgoszczy, mam 16 lat łowię ryby od hmmm 3 roku życia :grin: Mimo tego w wędkarstwie nie jestem mistrzem. Interesuję sie także informatyką, pirotechniką, narciarstwem, ASG, nurkowaniem i majsterkowaniem.

Napisano
mieszkam w Bydgoszczy

w bydgoszczy to mi komórkę ukradli, i przez to szanowny plus mi karę narzucił za zerwanie umowy którą dzisiaj muszę spłacić... :evil::roll::wink::wink::wink:

Ale witaj serdecznie baw się dobrze, i zasysaj wiedzę, bo tu większość chłopaków to stare i mądre wygi :D:mrgreen:

pirotechniką

a podobno fajerwerki są od 18tu lat :twisted::twisted::twisted:

Napisano

Kciuk, witaj

...i bądź ostrożny :mrgreen: Kiedys bawilem sie troche z prochem, ale głownie z saletrą i karbidem. Mialem pare sytuacji z ktorych teraz sie smieje, ale byly dosc niebezpieczne :mrgreen: Musialem z tym skonczyć kiedy w moim starym mieszkaniu robilismy pedardy z saletry(takie co do góry lećą :wink: ) no i robilismy na gazecie. Wzieło mnie żeby podpalic troche saletry na koncu gazety a ona (franca :wink: ) zapaliła sie cała. A wiadomo ze to dymi jak holera, wiec ja otwieram okno a tam sasiadka z krzykiem (akurat matka kolegi) czy dzwonic po straż? No i rodzice sie dowiedzieli i zabrali caly sklad ktory w mnie troche kosztował razem z kluczami :sad: Eeeeeee troche odbieglem od tematu. Moze opiszesz troche co sam robisz bo to ciekawy temat :)