Skocz do zawartości
Dragon

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czesc wszystkim, pochodze z Wrocławia i cieszy mnie tak liczna grupa osob łowiacych w tych rejonach. Mam 21 lat , łowie od małego aczkolwiek od 2 lat zrozumialem ze to moja prawdziwa pasja. Mam mega chec poznawania tajnikow spinningu, dlatego mam wielka nadzieje ze doswiadczeni łowcy z Wroclawia pomoga mi, zechca sie spotkac i podzielic wiedza podczas wspolnego wedkowania ( odra, widawa, sleza , bystrzyca) . Połamania, Michał.

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Siemanko Adik z tej strony, mieszkam w Tychach łowie dopiero 2 lata ,głównie na grunt. W tym roku planuje zapoznać się ze spinningiem. Pozdrawiam

Napisano

Witam wszystkich. Mam na imię Tomek i mieszkam w Poznaniu. Wędkuje po dłuższej przerwie od dwóch lat. Głównie nocki Warta okolice Kórnika. W tym roku zaczynam przygodę ze spinningiem ;)

Napisano

Witam.

Jestem Asia wędkuję od 4 lat ,a od prawie roku zafascynowała mnie tyczka. Łowię głównie w okręgu Lubelski i zazwyczaj na zawodach, ponieważ staram się startować jak najczęściej (prawie co weekend).

Pozdrawiam :wink:

Napisano

Witaj,

Chciałbym rozpocząć przygodę z wędkarstwem na Poznańskich Szachtach. Jeszcze nigdy tam nie łowiłem a w sumie to najbliższe łowisko. Chciałem spytać którędy tam dojechać, gdzie najlepiej się ustawić i na jaki rodzaj wędkowania tudzież, ryby szykować. Będę wdzięczny za każdą informację pomoc. Jestem również chętny na wspólne wędkowanie, zarówno na Szachtach jak i innych zbiornikach w Poznaniu i okolicy. Pozdrawiam

Napisano

Witam więc i ja.

Wracam do spinningu po ponad 10 lat przerwy, jednak tej adrenaliny przy walce z drapieżnikiem się nie zapomina...

Od dłuższego czasu śledzę temat wędkowania na wrocławskiej Ślęzie i tam też spędzam najwięcej wolnego czasu.

Lat 26, hobby dodatkowe to szeroko pojęta motoryzacja, od dwóch kółek po mój wehikuł jakim jest Fiat 125p. Stary i zmęczony ale się toczy.

Pozdrawiam i do zobaczenia nad wodą.

Napisano

Cześć Wszystkim :smile:

Do Wędkarstwa powracam po 10 letniej przerwie ulubione metody grunt i spławik .Pochodzę z Białegostoku . Pozdrawiam Michał

Napisano

Czołem wędkarskiej braci ! Jestem Wiktor, wędkuję amatorsko w rejonach Szczecina. Od tego sezonu zamierzam poznać ciekawe łowiska w zachodniopomorskim i pomorskim, do tej pory łowiłem jedynie na małych zbiornikach w okolicach Gryfina. Zasadniczo moja pasja to drapieżniki, wędkowanie spławikowe i gruntowe od przypadku do przypadku.

Napisano

Konrad z Torunia wita sympatyków wędkarstwa. Moimi ulubionymi metodami połowu jest spinning, spławik i czasami grunt.

Napisano

Witam wszystkich z tej strony klawiatury Michał. 28 lat ze Stolicy. Przygodę z wędkowaniem rozpocząłem w 99 r, a teraz wracam do tego pięknego sportu po blisko 10 latach przerwy. Moja największa rybka to karp 5 kg, złowiony przypadkiem bo nie przepadam za tymi stworami :wink:

Napisano

Witam mam na Imię Arek jestem z Garwolina, nie bawem zamieszkam w Warszawie co weekend tu przebywam, i staram się czasami wyrwać tu na ryby nad Wisłę.

Interesuję się wędkarstwem od około 15 lat, z przerwą, kartę posiadam drugi rok :).

Łowię tylko na spławik inne metody mi nie przypadły.

Pozdrawiam :)

Napisano

Witam

Marcin z Tychów z tej strony, przygodę z wędkarstwem zacząłem w dzieciństwie, poza tym moja druga pasja to motoryzacja. Ulubione łowiska to głównie Wisła w Strumieniu, Poręba w Łące.

Ulubiona metoda spławik, bat. Mam nadzieje ze sporo się tu dowiem.

Pozdrawiam

Napisano

Witam mam na imie Paweł lat 30 moja przygda z wędkarstwem tak powazniej czyli ze swoim sprzetem karta itp dopiero się zaczyna i mam nadzieje ze szybko sie nie skonczy:)

Napisano

Witam wszystkich "nowych"

Mam nadzieje ze sporo się tu dowiem.

Zasoby wiedzy na naszych stronach już można czytać godzinami a przecież wciąż przybywa nowych wartościowych materiałów. :wink::cool:

moja przygda z wędkarstwem tak powazniej czyli ze swoim sprzetem karta itp dopiero się zaczyna i mam nadzieje ze szybko sie nie skonczy:)

Obawiam się, że to nieuleczalna choroba. :wink::mrgreen:

Napisano

Witam !!

Jako że bab tu mało to i ja dorzucę swoje pięć groszy.

Tak więc ... 23 lata i zapał do kija od zawsze... niestety z różnymi rezultatami a zazwyczaj spławikiem na drzewie ;)

Ostatnimi czasy namiętnie poznaje możliwości mojego "Fediego" w związku z czym przerzuciłam się ze spławika na koszyczek.

Wiele nauki przede mną bo nauczycieli nigdy nie miałam a pasję do wędkarstwa postanowiłam zacząć rozwijać dopiero niedawno.

Mam nadzieję że już niebawem będę mogła pochwalić się czymś więcej, ale póki co porostu witajcie !