trini Napisano 6 Lutego 2007 Share Napisano 6 Lutego 2007 a przedewszystkim mile spędzony czas nad wodą czyli pełny luzik brawo wiele osób niestety o tym zapomina i się przescigają w tym i w tamtym Miło mi powitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 6 Lutego 2007 Share Napisano 6 Lutego 2007 Pozdrawiam wszystkich serdecznie i życzę udanego sezonu 2007 i dużo wolnego czasu nad wodą Dzięki Wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 6 Lutego 2007 Share Napisano 6 Lutego 2007 Siemka mobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 6 Lutego 2007 Share Napisano 6 Lutego 2007 Dla mnie są ważne wszystkie wyciągnięte ryby a przedewszystkim mile spędzony czas nad wodą Witam i ja kolege tym bardziej że z zdolnegośląska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_Assault Napisano 9 Lutego 2007 Share Napisano 9 Lutego 2007 Witam wszystkich a zwłaszcza tych z wrocławia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaross Napisano 11 Lutego 2007 Share Napisano 11 Lutego 2007 Witam nazywam sie Jarek mieszkam w Kluczborku moze ktos zna bardzo sympatyczne miasteczko wcale nie takie male chce przywitac cała rodzine wędkarska i abyscie przyjeli mnie z otwartymi rekami wedkuje dopiero od 3 w sumie nie wiem czemu tak pozno zainspirowalo mnie to hobby a mam 17 lat mimo tych paru lat siedze w tym po uszy bardzo sie ciesze z przystapienia do forum lepiej pozno niz wcale jest ono naprawde wyjatkowe odrazu widac wielkie serce administratorow do tego co tygrysy lubia robic najbardziej to tyle o mnie jeszcze chcialem dodac moje ulubione techniki to bat, feeder i postawilem pierwsze kroki jesli chodzi o spining. Mysle ze z wami fszystkimi i dzieki waszej pomocy moje osiagniecia beda sie rozrastac w zaskakujacym tempie wiec prosze was o odpowiedzi co do moich pytan itp. Wlasnie gdy czytalem od poczatku jak sie przedstawialiscie od tej chwili poczulem sie jak u swoich pozdro. dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 11 Lutego 2007 Share Napisano 11 Lutego 2007 Cześć Młody - baw się dobrze i ucz się pilnie, fajnie że Ci się podoba osiagniecia beda sie rozrastac w zaskakujacym tempie czego z całego serca życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 11 Lutego 2007 Share Napisano 11 Lutego 2007 Siemasz jaross, masz rację - to najlepsze forum wędkarskie jakie można sobie wyobrazić. Zawsze to powtarzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAULO8 Napisano 12 Lutego 2007 Share Napisano 12 Lutego 2007 WITAM Mam na imie Pawel.Lat 34.Zaczelo sie od karty wedkarskiej wypisanej przez dziadka kiedy mialem 7lat i leszczyny.Potem pierwszy bambus itd...Teraz mieszkam w Belgii, a w okolicy mam trzy jeziora i kilka kanalow.Ryby sa tu chyba wszystkie (nikt ich nie zabiera) poprostu raj.Jestem z natury leniwy i nie chce mi sie ryb skrobac.Dlatego rzadko cos ze soba zabieram.A jak juz to te mniejsze. POZDRAWIAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 12 Lutego 2007 Share Napisano 12 Lutego 2007 Teraz mieszkam w Belgii No to czekamy na ciekawe relacje wraz ze zdjęciami z belgijskich łowisk Witaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 12 Lutego 2007 Autor Share Napisano 12 Lutego 2007 Teraz mieszkam w Belgii No to Cie w ten piątek sprawdzę ... będe w Antwerpii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAULO8 Napisano 12 Lutego 2007 Share Napisano 12 Lutego 2007 to zapraszam.mieszkam 20 km za antwerpia w kierunku brukseli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 12 Lutego 2007 Share Napisano 12 Lutego 2007 WitamPAULO8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAULO8 Napisano 12 Lutego 2007 Share Napisano 12 Lutego 2007 PIOTREK .ZABIERZ TE SLAWNE KOGUTY. O RESZTE SIE NIE MARTW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAULO8 Napisano 12 Lutego 2007 Share Napisano 12 Lutego 2007 CZESC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaross Napisano 13 Lutego 2007 Share Napisano 13 Lutego 2007 Witam pozdro dla wszystkich w szczegolnosci dla osob z dolnego slaska;p dziekuje za mile przywitanie i Trini za te zyczenia z calego serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ex--treme Napisano 13 Lutego 2007 Share Napisano 13 Lutego 2007 Witam Wszystkich Pozdrawiam Kielce i wszystkich Fanów Spławika, a także całą rzeszę użytkowników forum. Jestem tu nowy, ale jak widać, już udało mi się zarobić ostrzeżenie, także nie próżnuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 13 Lutego 2007 Share Napisano 13 Lutego 2007 Witka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 13 Lutego 2007 Share Napisano 13 Lutego 2007 Jestem tu nowy, ale jak widać, już udało mi się zarobić ostrzeżenie, także nie próżnuje. To tak na miękki start Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 13 Lutego 2007 Share Napisano 13 Lutego 2007 Witam wszystkich nowych użytkowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riss69 Napisano 18 Lutego 2007 Share Napisano 18 Lutego 2007 Witam mam na imie Adrian, mam 16 lat, a łowię od trzech. Narazie nie mam wielu sukcesów ale kilka się znajdzie. Moją ulubioną metodą jest odległościówka lubię także łowić feederem. Pozdrawiam całą wędkarską społeczność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeux Napisano 18 Lutego 2007 Share Napisano 18 Lutego 2007 Witaj Riss69, społeczność wita ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 18 Lutego 2007 Share Napisano 18 Lutego 2007 Siemasz Riss69. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
respect04 Napisano 18 Lutego 2007 Share Napisano 18 Lutego 2007 Elo Riss69. Witam kolege znad wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phuskalar Napisano 21 Lutego 2007 Share Napisano 21 Lutego 2007 Witam jestem Mateusz i pozdrawiam was wszystkich z nad morza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi