Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Witam nazywam się Kuba, jestem z Lublina. Wędkuję od ok. 8 lat. Najczęściej nad jeziorem na pojezierzu łęczyńsko - włodawskim, spędzam tam większość wakacji. Stosowałem różne metody połowu, ale powoli przerzucam się tylko na spining.

Napisano

witam jestem z międzyrzecza lubuskiego mam tu pod blokiem(100m.)rzeke obrę ktora wlasnie dosc mocno wylala...lecz rzadko na nia chodze,wole jeziora ktorych wokol mojego miasta jest sporo :smile:

Napisano

Siemka

Jestem z Płocka, do Wisły mam "2 kroki"

ale i jezior tez nie brakuje

pozdrawiam

Napisano

Witam cię serdecznie chomik ,tym bardziej że jesteś z Międzyrzecza, brakuje mi pare info z twego rejonu

Napisano

Witam, mam na imię Łukasz i jestem uzależniony... od wędkarstwa oczywiście :wink: Mieszkam od niedawna w Poznaniu i zamierzam spróbować spinningu na Warcie. Do tej pory łowiłem wyłącznie na jeziorach w okolicach Konina. Nie mogę się już doczekać płynącej wody :mrgreen: .

Napisano

Siemasz egonix, pewnie będziesz miał z tym sporo zabawy - ja też jakoś już sobie radziłem na stojącej wodzie jak zacząłem wędkować na Wiśle w Warszawie - z początku.... masakra. Ale wiesz - z czasem człowiek się uczy ;) i potem to już luzik. :mrgreen:

Napisano

Witam Maniek ogladalem dzis galerie i widzialem ze ktos z twojej rodziny ladne szczupaki z Głębokiego wyciagnal.Mozesz nie wierzyc ale jeszcze nigdy tam nie wedkowalem dla mnie to jezioro to jedna wielka glosna plaza a ja lubie bardziej klimatyczne miejsca a poza tym wedkuje od trzech sezonow a jezior w mojej okolicy jest zdecydowanie zbyt wiele zeby je wszystkie zwiedzic a co dopiero poznac przez tak krotki czas...Postaram sie dorzucic cos do galerii...z zeszlego lata :wink: Pozdrawiam

Napisano

witam all

mam na imie Przemek,jestem z zielonej gory i czesze rybki najczęsciej na odrze w okolicach zielonej:)

pozdrawiam

Napisano

Witam nowych ,CO do PZW wrocław to ja jestem ale nie samego wrocławia ----Milicz się Kłania