Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich niewitanych. Rower ma większość plusów minusem jest niezbyt komfortowa sytuacja jeśli chodzi o sprzęt :wink:

przynęty na klenia   Dragon
Napisano
Połączyłem teraz dwie pasje-wętkarstwo z fotografią
Połączenie bardzo trafne, pewnie wrzucisz trochę fotek na forum.

Witam serdecznie :cool::grin:

Napisano

Witam wszystkich kolegów wedkarzy :)

Mam na imie Marcin i mieszkam w woj lodzkim :razz:

Uwielbiam chodzic na rybki i obcowac z przyroda :cool:

Nienawidze brudasow ktorzy smieca nad woda i w ogole

jak bym tylko mogl to bym ich wszystkich powybijal :lol:

Mam 22 latka i ciagle sie uczę tego ciezkiego fachu jakim jest wedkarstwo :lol:

No i narazie to chyba wszystko

pozdro dla wszystkich! :mrgreen:

Napisano

Jestem z Głowna i teraz dopiero zaczynam wedkowac po dosc dlugiej przerwie u mnie w miasteczku, oraz jezdze na Bzure.

Zastanawiam sie czy nie wybrac sie do Tomaszowa na zalew.

A Ty gdzie moczysz kija ? :mrgreen:

Napisano
Wróciłem dzisiaj z całodziennego połowu bez ryby.Moja rzeka jest b.kapryśna jak

kobieta.Ale i tak jest moją najlepszą przyjaciółką.Lary... mie nie chodzi o komfort

a o wysiłek fizyczny na świeżym powietrzu.W zeszłym roku jeszcze dałem radę

pojechać z pełnym wyposarzenim 30km łowić około 7godz no i powrót-bardzo ciężki

ale dzięki temu jeszcze mało-wiele funkcjonuje. bad_ghost powiem Ci---wybierz rzekę

Rzeka jest tajemnicza,kapryśna,piękna i nieprzewidywalna.Tylko rzeka da Ci pełną satysfakcję z "upolowanej" ryby.Na koniec przytoczę moje credo "Wędkarstwo ma być

przyjemnością,anie bezmyślnym zabijaniem ryb".Ja też chodzę na jeziora,ale rzeka to rzeka.Do następnego rybaczenia.

w pewnym sensie zgadzam sie z Toba

ostatnio bylem na bzurze w taki bardzo fajnym dzikim miejscu

mimo ze rybki nie braly przez lornetke mysliwska popatrzylem sobie na bociany na polach, dzieciola stukajacego w drzewo i rodzine sarenek biegnacych przez pole....

lowilem w przeslicznym miejscu, naturalny dolek - sciete przez bobry wielkie drzewo dookola krzaki a za mna bagienka :)

JAK DLA MNIE LEPSZA MIEJSCOWKA NA RYBKI NIE ISTNIEJE

moze nie bylo za wygodnie ale czulem sie jak uczstnik jakies wypraw pokazywanej na discovery czy animal planet :mrgreen:

gdzie takie wartunki znalazłbym nad zalewem? ehh ciezko by bylo...

mimo to nad jeziorkiem tez bardzo lubie lowic :)

Napisano

bad_ghost mieszkam w Działoszynie ale to drugi koniec Łódzkiego u mnie tylko warta i to tylko wiosna bo latem zupełna pustynia. Polecam Poraj koło Częstochowy często tam bywam no i oczywiście Odra.

Napisano

Elo ja jestem Damian mam 19 lat łowie rybeczki dopiero od 3 lat rekord moj to karp 3,2kg i szczupaczek 89cm i 3,5 kg narazie doksztalcam sie w tym fachu ale w tym fachu trzeba sie dokształcac przez cale zycie bo rybeczki maja coraz lepsze zachcianki lub tez wracaja do starych przysmaków.Jestem z Lubelszczuzny jest naprwde ładnie elcz zbiorniki PZW nie sa zbyt zaskakujace dla wedkarza płaci sei duze pieniadze a przez rok lowi sie 10 ryb nie wiem jak jest u was ale chciałbym wyjechac gdzies do hiszpani jak w tych filmach wedkarstwo moje hobby i popolowac na naprawde duze sumy lub tez karpie.Aj to wszystko pewnie uuuuuuu jak przypomne cos sobie to dopiszeelo

Napisano

Witam wszystkich

Mam na imię Grzegorz i w sierpniu kończę 35 :smile:

Wędkuję od 10 lat z 3 letnią przerwą

Ta przerwa została spowodowana kradzieżą moich bardzo fajnych kijków – źli ludzie ukradli mi cały osprzęt zbierany kilka lat

Wróciłem nad wodę jak okazało się ze moja córka chce zobaczyć jak to jest złowić rybę

Od 3 lat raczej tylko w wolne dni wpadam nad wodę – brak czasu i młoda znalazła bardziej interesujące dla nastolatek zajęcia .

To na tyle

Jeszcze raz witam wszystkich

Napisano

Witam

Forum czytam już od jakiegoś czasu, lecz teraz postanowiłem się zarejestrowac. :)

Nie lubią pisac o sobie, więc nie będę :), liczę na owocną wymianę informacji. Pozdrawiam.

Napisano

Witajcie latynosi (sądząc po nickach), dwie strony wcześniej Tomaszek witał 'chlebem i solą', więc nie wstydźcie się i częstujcie się... :wink:

Napisano

Gdzie witają chlebem i solą, to POLACY.......i całe forum Haczyka!!

Dołączam się do tego przedstawienia, choc dołączyłem troszkę wcześniej ale teraz w końcu się przedstawię!

Kolega Wojtek Ur. w Kołobrzegu i zamieszkały... znak Bliźniak-------- Ojciec Jurek też wędkarz..... to mój Nauczyciel!! Bardzo mu dziękuje za te wszystkie rady, i pokazanie wspaniałej rzeki Parsęty!! (zna ją do samego dna) :) głównie lubię łowić na spining, Trcie Łososie, okonie i sandacze, nie pogardzę też spokojnym spławiczkiem i gruntóweczka..... cóż duzo mówić z krwi i kości prawdziwy rodowity Wędkarz z Kołobrzegu

Pozdrawiam wszystkich forumowiczow i zespól redakcyjny :)

Do zobaczenia nad wodą!

Napisano

Witam.

Jestem nowy na tym forum, a więc należy się najpierw przywitać co

czynię.

Forum przeglądam od jakiegoś czsu i często korzystam z waszych rad.

Wędkarstwem zaraziłem się stosunkowo niedawno, bo w sierpniu ubiegłego

roku.

Napisano

Witam wszystkich,jestem początkującym wędkarzem można tak powiedzieć moja ostatnia przygoda z wędkowaniem to 20 lat temu ,moje sukcesy to szczupak ,węgorze,no i drobnica.

Kiedyś to była moja pasja ale życie ,praca ,dom , nie pozwoliły mi moczyć kija w wodzie.

mieszkam w Zabrzu wiek średni no i dużo pasji do rybek.

pozdrawiam sokolik04

Napisano

Witam, witam. To i ja się przedstawię. Moje dane to Daniel Zarzecki, rok urodzenia 1989, zamieszkały Grajewo, a zawód?? Uczeń Liceum Ogólnego. Profil matematyczno-językowy. Zainteresowania to wędkastwo, FWŚ, ekologia, motoryzacja i siatkówka. :mrgreen: Ulubiona metoda to spinning, następnie spławik no i gruntówką też czasami wymachuję. Co tu jeszcze pisać? :razz: Cel życiowy? Siedzieć nad wodą i chłonąć, chłonąć i jeszcze raz chłonąć :mrgreen: wszystko co otacza, a podpis mówi wszystko.

A Tomaszka zdążyłem już poznać z FWŚ :) Mieliśmy małą sprzeczkę. :wink:

Pozdrawiam

Napisano

Witam wszystkich.

Jestem Sylwek, mam 36 lat. Przygodę z wędkarstwem zacząłem 25 lat temu. Ulubiona metoda to spławik, a szczególnie zestaw skrócony. Najczęściej wędkuję na kanale Żerańskim w Warszawie. Czasami startuję w zawodach Okręgu Mazowieckiego

Napisano

witam wszystkich

forum odwiedzam juz od dłuższego czasu, a teraz przełamałem sie i postanowilem sie zarejestrowac :grin:

Interesuje sie wedkarstwem od...4? moze 5 lat, ulubiona metoda to spławik i spinning.