Lary Napisano 5 Kwietnia 2007 Share Napisano 5 Kwietnia 2007 Witam wszystkich niewitanych. Rower ma większość plusów minusem jest niezbyt komfortowa sytuacja jeśli chodzi o sprzęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 5 Kwietnia 2007 Share Napisano 5 Kwietnia 2007 Połączyłem teraz dwie pasje-wętkarstwo z fotografią Połączenie bardzo trafne, pewnie wrzucisz trochę fotek na forum.Witam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 5 Kwietnia 2007 Share Napisano 5 Kwietnia 2007 +/- 2 miesiące temu Wętkuje od 50-ciu lat Witam wszystkich "starych" i "świeżych" wędkarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bad_ghost Napisano 6 Kwietnia 2007 Share Napisano 6 Kwietnia 2007 Witam wszystkich kolegów wedkarzy Mam na imie Marcin i mieszkam w woj lodzkim Uwielbiam chodzic na rybki i obcowac z przyroda Nienawidze brudasow ktorzy smieca nad woda i w ogole jak bym tylko mogl to bym ich wszystkich powybijal Mam 22 latka i ciagle sie uczę tego ciezkiego fachu jakim jest wedkarstwo No i narazie to chyba wszystko pozdro dla wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 7 Kwietnia 2007 Share Napisano 7 Kwietnia 2007 Siemka bad_ghost, a gdzie najczęściej wędkujesz w łódzkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bad_ghost Napisano 7 Kwietnia 2007 Share Napisano 7 Kwietnia 2007 Jestem z Głowna i teraz dopiero zaczynam wedkowac po dosc dlugiej przerwie u mnie w miasteczku, oraz jezdze na Bzure. Zastanawiam sie czy nie wybrac sie do Tomaszowa na zalew. A Ty gdzie moczysz kija ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 8 Kwietnia 2007 Share Napisano 8 Kwietnia 2007 Witaj bad_ghost. No to przybywa wędkarzy z łódzkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bad_ghost Napisano 8 Kwietnia 2007 Share Napisano 8 Kwietnia 2007 Czesc Lary, skad jestes dokładnie? Głowno wita masz jakies ciekawe lowiska w lodzkim? bo ja to narazie tylko u mnie no i za bzure sie wziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bad_ghost Napisano 8 Kwietnia 2007 Share Napisano 8 Kwietnia 2007 Wróciłem dzisiaj z całodziennego połowu bez ryby.Moja rzeka jest b.kapryśna jak kobieta.Ale i tak jest moją najlepszą przyjaciółką.Lary... mie nie chodzi o komfort a o wysiłek fizyczny na świeżym powietrzu.W zeszłym roku jeszcze dałem radę pojechać z pełnym wyposarzenim 30km łowić około 7godz no i powrót-bardzo ciężki ale dzięki temu jeszcze mało-wiele funkcjonuje. bad_ghost powiem Ci---wybierz rzekę Rzeka jest tajemnicza,kapryśna,piękna i nieprzewidywalna.Tylko rzeka da Ci pełną satysfakcję z "upolowanej" ryby.Na koniec przytoczę moje credo "Wędkarstwo ma być przyjemnością,anie bezmyślnym zabijaniem ryb".Ja też chodzę na jeziora,ale rzeka to rzeka.Do następnego rybaczenia. w pewnym sensie zgadzam sie z Toba ostatnio bylem na bzurze w taki bardzo fajnym dzikim miejscu mimo ze rybki nie braly przez lornetke mysliwska popatrzylem sobie na bociany na polach, dzieciola stukajacego w drzewo i rodzine sarenek biegnacych przez pole.... lowilem w przeslicznym miejscu, naturalny dolek - sciete przez bobry wielkie drzewo dookola krzaki a za mna bagienka JAK DLA MNIE LEPSZA MIEJSCOWKA NA RYBKI NIE ISTNIEJE moze nie bylo za wygodnie ale czulem sie jak uczstnik jakies wypraw pokazywanej na discovery czy animal planet gdzie takie wartunki znalazłbym nad zalewem? ehh ciezko by bylo... mimo to nad jeziorkiem tez bardzo lubie lowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 8 Kwietnia 2007 Share Napisano 8 Kwietnia 2007 bad_ghost mieszkam w Działoszynie ale to drugi koniec Łódzkiego u mnie tylko warta i to tylko wiosna bo latem zupełna pustynia. Polecam Poraj koło Częstochowy często tam bywam no i oczywiście Odra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dyman Napisano 8 Kwietnia 2007 Share Napisano 8 Kwietnia 2007 Elo ja jestem Damian mam 19 lat łowie rybeczki dopiero od 3 lat rekord moj to karp 3,2kg i szczupaczek 89cm i 3,5 kg narazie doksztalcam sie w tym fachu ale w tym fachu trzeba sie dokształcac przez cale zycie bo rybeczki maja coraz lepsze zachcianki lub tez wracaja do starych przysmaków.Jestem z Lubelszczuzny jest naprwde ładnie elcz zbiorniki PZW nie sa zbyt zaskakujace dla wedkarza płaci sei duze pieniadze a przez rok lowi sie 10 ryb nie wiem jak jest u was ale chciałbym wyjechac gdzies do hiszpani jak w tych filmach wedkarstwo moje hobby i popolowac na naprawde duze sumy lub tez karpie.Aj to wszystko pewnie uuuuuuu jak przypomne cos sobie to dopiszeelo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtsz Napisano 9 Kwietnia 2007 Share Napisano 9 Kwietnia 2007 Witam wszystkich Mam na imię Grzegorz i w sierpniu kończę 35 Wędkuję od 10 lat z 3 letnią przerwą Ta przerwa została spowodowana kradzieżą moich bardzo fajnych kijków – źli ludzie ukradli mi cały osprzęt zbierany kilka lat Wróciłem nad wodę jak okazało się ze moja córka chce zobaczyć jak to jest złowić rybę Od 3 lat raczej tylko w wolne dni wpadam nad wodę – brak czasu i młoda znalazła bardziej interesujące dla nastolatek zajęcia . To na tyle Jeszcze raz witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 9 Kwietnia 2007 Share Napisano 9 Kwietnia 2007 Jeszcze raz witam wszystkich Witaj źli ludzie ukradli mi cały osprzęt zbierany kilka lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garsija Napisano 10 Kwietnia 2007 Share Napisano 10 Kwietnia 2007 Witam Forum czytam już od jakiegoś czasu, lecz teraz postanowiłem się zarejestrowac. Nie lubią pisac o sobie, więc nie będę , liczę na owocną wymianę informacji. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bajlamos Napisano 10 Kwietnia 2007 Share Napisano 10 Kwietnia 2007 hey. jestem nowy więc witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesio Napisano 10 Kwietnia 2007 Share Napisano 10 Kwietnia 2007 Witajcie latynosi (sądząc po nickach), dwie strony wcześniej Tomaszek witał 'chlebem i solą', więc nie wstydźcie się i częstujcie się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SALMON Napisano 10 Kwietnia 2007 Share Napisano 10 Kwietnia 2007 Gdzie witają chlebem i solą, to POLACY.......i całe forum Haczyka!! Dołączam się do tego przedstawienia, choc dołączyłem troszkę wcześniej ale teraz w końcu się przedstawię! Kolega Wojtek Ur. w Kołobrzegu i zamieszkały... znak Bliźniak-------- Ojciec Jurek też wędkarz..... to mój Nauczyciel!! Bardzo mu dziękuje za te wszystkie rady, i pokazanie wspaniałej rzeki Parsęty!! (zna ją do samego dna) głównie lubię łowić na spining, Trcie Łososie, okonie i sandacze, nie pogardzę też spokojnym spławiczkiem i gruntóweczka..... cóż duzo mówić z krwi i kości prawdziwy rodowity Wędkarz z Kołobrzegu Pozdrawiam wszystkich forumowiczow i zespól redakcyjny Do zobaczenia nad wodą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 11 Kwietnia 2007 Share Napisano 11 Kwietnia 2007 Fajnie , że dopływa świeża krew. Pozdrawiam wszystkich nowych forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dragon2004 Napisano 11 Kwietnia 2007 Share Napisano 11 Kwietnia 2007 Witam. Jestem nowy na tym forum, a więc należy się najpierw przywitać co czynię. Forum przeglądam od jakiegoś czsu i często korzystam z waszych rad. Wędkarstwem zaraziłem się stosunkowo niedawno, bo w sierpniu ubiegłego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokolik04 Napisano 12 Kwietnia 2007 Share Napisano 12 Kwietnia 2007 Witam wszystkich,jestem początkującym wędkarzem można tak powiedzieć moja ostatnia przygoda z wędkowaniem to 20 lat temu ,moje sukcesy to szczupak ,węgorze,no i drobnica. Kiedyś to była moja pasja ale życie ,praca ,dom , nie pozwoliły mi moczyć kija w wodzie. mieszkam w Zabrzu wiek średni no i dużo pasji do rybek. pozdrawiam sokolik04 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 12 Kwietnia 2007 Share Napisano 12 Kwietnia 2007 Witam wszystkich nowo przybyłych na haczyk.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniel zarzecki Napisano 13 Kwietnia 2007 Share Napisano 13 Kwietnia 2007 Witam, witam. To i ja się przedstawię. Moje dane to Daniel Zarzecki, rok urodzenia 1989, zamieszkały Grajewo, a zawód?? Uczeń Liceum Ogólnego. Profil matematyczno-językowy. Zainteresowania to wędkastwo, FWŚ, ekologia, motoryzacja i siatkówka. Ulubiona metoda to spinning, następnie spławik no i gruntówką też czasami wymachuję. Co tu jeszcze pisać? Cel życiowy? Siedzieć nad wodą i chłonąć, chłonąć i jeszcze raz chłonąć wszystko co otacza, a podpis mówi wszystko. A Tomaszka zdążyłem już poznać z FWŚ Mieliśmy małą sprzeczkę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bad_ghost Napisano 13 Kwietnia 2007 Share Napisano 13 Kwietnia 2007 witam wszystkich new users i polamania kija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sevek Napisano 14 Kwietnia 2007 Share Napisano 14 Kwietnia 2007 Witam wszystkich. Jestem Sylwek, mam 36 lat. Przygodę z wędkarstwem zacząłem 25 lat temu. Ulubiona metoda to spławik, a szczególnie zestaw skrócony. Najczęściej wędkuję na kanale Żerańskim w Warszawie. Czasami startuję w zawodach Okręgu Mazowieckiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcadoo Napisano 14 Kwietnia 2007 Share Napisano 14 Kwietnia 2007 witam wszystkich forum odwiedzam juz od dłuższego czasu, a teraz przełamałem sie i postanowilem sie zarejestrowac Interesuje sie wedkarstwem od...4? moze 5 lat, ulubiona metoda to spławik i spinning. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi