keri Napisano 23 Kwietnia 2007 Napisano 23 Kwietnia 2007 Witajcie na pokladzie haczyka arrtur, mowisz zes z podlasia ale Brwinów to gdzies kolo Proszkowa? Jakie regiony Biebrzy obławiasz? Cytuj
Franky Napisano 24 Kwietnia 2007 Napisano 24 Kwietnia 2007 Witam wszystkich Wędkuje od kilku lat, dziś po raz pierwszy wszedłem na to forum i po 10 min postanowiłem się zarejestrować. Jeszcze raz wszyskich serdecznie witam narka Cytuj
artech Napisano 24 Kwietnia 2007 Napisano 24 Kwietnia 2007 Witamy Będzie mnie uczył Pike - mój brat. Pozdrawiam Dziki,ten Pike Cytuj
maju Napisano 25 Kwietnia 2007 Napisano 25 Kwietnia 2007 Witam! Mam na imię Kuba i wędkuje od 7 lat. Metody(głównie spławik,czasem grunt) Pozdrawiam wszystkich wędkarzy! Cytuj
Dziki Napisano 26 Kwietnia 2007 Napisano 26 Kwietnia 2007 Dziki,ten Pike Tak, Ten Pike. Właśnie otwiera garaż. Przekazać Mu coś? Cytuj
artech Napisano 26 Kwietnia 2007 Napisano 26 Kwietnia 2007 Przekazać Mu coś? Niekoniecznie. Miłego korzystania z forum życzę. Cytuj
theSpeech Napisano 28 Kwietnia 2007 Napisano 28 Kwietnia 2007 Witam wszystkich forumowiczów!!!! Po kilkuletniej przerwie postanowiłem wrócic do dawnego hobby . Cytuj
Tomaszek Napisano 28 Kwietnia 2007 Napisano 28 Kwietnia 2007 Siemasz theSpeech, witam na forum. Cytuj
jaross Napisano 28 Kwietnia 2007 Napisano 28 Kwietnia 2007 Gemba mi sie cieszy jak pozadni ludzie zabieraja sie za wedkarstwo oby bylo nas wiecej Witam wszystkich nowych forumowiczow wielkie pozdrowiona niech ryba bedzie wyposzczona Cytuj
Jacek74 Napisano 28 Kwietnia 2007 Napisano 28 Kwietnia 2007 Cześć! Po kilku miesiącach czytania forum i w miesiąc po zarejestowaniu się w końcu zdecydowałem się jednak coś napisać i przedstawić się. Łowię prawie od kiedy pamiętam, bo w takiej rodzinie się urodziłem Jeśli liczyć od momentu złowienia pierwszej ryby, to będzie już ponad 20 lat. Ostatnio jednak z czasem krucho (praca, dom, dzieci), więc spokojnie przeczekuję do emerytury Teraz łowię głównie w okolicach Wrocławia (przede wszystkim Odra), czasem tylko na Wiśle (pomiędzy Włocławkiem a Toruniem). Dawne upodobanie do przepływanki i spiningu zmieniłem na feedera (co oznacza, że z wiekim człowiek się robi gnuśny). Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Cytuj
roman gawlas Napisano 29 Kwietnia 2007 Napisano 29 Kwietnia 2007 Witaj Jacek ziomalu ja jestem z Psiaka-to rzut beretem Cytuj
kisux Napisano 30 Kwietnia 2007 Napisano 30 Kwietnia 2007 Witam wszystkich niewitanych i zarażonych tą nieuleczalną chorobą Cytuj
nikifor Napisano 30 Kwietnia 2007 Napisano 30 Kwietnia 2007 Witam. Zarejestrowałem się dzisiaj na forum aby dowiedziec się czegoś więcej o moich nowych zainteresowaniach jakimi od niedawna są ryby A o sobie cóż mogę powiedziec ... mam 17 lat a zaraził mnie do tego znajomy i obecnie wgłębiam sie w tajniki wędkowania Cytuj
ESSOX Napisano 1 Maja 2007 Napisano 1 Maja 2007 A o sobie cóż mogę powiedziec ... mam 17 lat Pierwszy post i juz kłamie W profilu jak byk stoi 16 Witajcie na forum wszyscy !!! Cytuj
nikifor Napisano 1 Maja 2007 Napisano 1 Maja 2007 A o sobie cóż mogę powiedziec ... mam 17 lat Pierwszy post i juz kłamie W profilu jak byk stoi 16 Witajcie na forum wszyscy !!! Niedużo brakuje do 17 no ale niech będzie Essox, mam 16 lat z groszami pozdrawiam, nikifor Cytuj
michmi Napisano 1 Maja 2007 Napisano 1 Maja 2007 Witam, kilka dni temu trafiłem na to forum... chętnie się przyłączę. Mieszkam w Katowicach, wędkuję gdzie mnie zaniesienie. Na co dzień rzecz jasna na Śląsku. Wędkuję już od... hmmm... tak ze trzydzieści lat, po prostu od dziecka. Cytuj
Marian Napisano 1 Maja 2007 Napisano 1 Maja 2007 Hej jestem tu nowy mam na imie Mariusz. jestem z woj.lubuskiego. Wędka to moja pasja znam ja od 8 lat. A mam dopiero 25 na karku . Lubię łowić różnymi metodami ale ostatnio przezuciłem sie na grube karpie z gruntu. Witam wszystkich!!!!!!!!!!!! Cytuj
roman gawlas Napisano 1 Maja 2007 Napisano 1 Maja 2007 Witaj Marian w gronie zapaleńców wędki. będzie nas więcej. Cytuj
jahu Napisano 1 Maja 2007 Napisano 1 Maja 2007 No witam, ja mam lat 18, mieszkam w okolicach Torunia. Wędkuje przewaznie na koncowym biegu drwęcy czasem na wisle. Najwiekszom moja pasja nie jest jednak wedkowanie a gra na perkusji, ale jak tylko mam czas to z wielka przyjemnoscia ide zamoczyc kija (w sesie za wedke ) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi