szczypek20 Napisano 1 Marca 2010 Share Napisano 1 Marca 2010 Witam serdecznie. Mam na imię Marek i jestem z Warszawy. Mogę się śmiało nazwać odgrzewanym moczykijem. W latach 90-siątych wędkowałem aktywniej niż teraz. Mam nadzieję, że dzięki Waszej życzliwości nadgonię braki w wiedzy teoretycznej i praktycznej. Wędkowanie to mój drugi (cudowny) świat. Bardzo często wracam "o kiju" ale nie ma lekko, trzeba być twardym. Pewne jest to, że będę korzystał z Waszych usług i prosił o pomoc. Pozdrawiam wszystkich wiosennie - Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisek102 Napisano 1 Marca 2010 Share Napisano 1 Marca 2010 Witam wszystkich wedkarzy i choć zaliczam się do tych niedzielnych to cenię pomoc i rady starszych wiekiem i doświadczeniem.Na imię mam Mirek i mieszkam sobie w Łodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 1 Marca 2010 Share Napisano 1 Marca 2010 Witam wszystkich nowych użytkowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekRada Napisano 1 Marca 2010 Share Napisano 1 Marca 2010 Witam wszystkich ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziaramon Napisano 3 Marca 2010 Share Napisano 3 Marca 2010 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel332 Napisano 3 Marca 2010 Share Napisano 3 Marca 2010 witam na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HENKA Napisano 3 Marca 2010 Share Napisano 3 Marca 2010 Witam. Mam na imię Henryk 32 lata,mieszkam w Żabieńcu koło Piaseczna ( tak wyszło) wędkuję od 7 roku życia. Na początku był oczywiście spławik, potem spławik, później spławik i troszeczkę z gruntu, a teraz tylko i wyłącznie spinning (od 1,5 roku). Z reguły wędkuję na Wiślę w okolicach Góry Kalwarii, Konstancina i na mojej ukochanej Jeziorce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 3 Marca 2010 Share Napisano 3 Marca 2010 Witam. Mam na imię Henryk 32 lata,mieszkam w Żabieńcu koło Piaseczna ( tak wyszło) wędkuję od 7 roku życia.Witam fajnie, że zaczynamy od przedstawienia się. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lin_ Napisano 4 Marca 2010 Share Napisano 4 Marca 2010 Witam Wszystkich Nazywam się Artur i mieszkam w Krakowie. Łowię głównie z gruntu oraz na spinning. Najbardziej lubie okolice Tyńca na Wiśle, ale z braku czasu łowię najczęściej na Wiśle w samym Krakowie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andisek Napisano 5 Marca 2010 Share Napisano 5 Marca 2010 Witam, mam na imię Adam, mam 17 lat - z tego wędkuję już 10 lat. Najbardziej lubię łowić na spinning chociaż na spławik i grunt też często jeżdżę. Mieszkam w Pile i najczęściej łowie w tych okolicach (nie dalej niż 40km). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artone Napisano 6 Marca 2010 Share Napisano 6 Marca 2010 witam wszystkich w naszym skromnym gronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abc Napisano 6 Marca 2010 Share Napisano 6 Marca 2010 Witam mam na imię Adam, wędkarstwem zajmuje się ho ho a może i dlużej. Moja ulubiona metoda to splawik i polów okoni na spining. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinslask111 Napisano 6 Marca 2010 Share Napisano 6 Marca 2010 witam mam na imie marcin jestem tutaj nowy mieszkam na sląsku od10 lat wędkuje głównie na j.goczałkowickim oraz wisła strumień pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PietraSS Napisano 6 Marca 2010 Share Napisano 6 Marca 2010 Witam. Z tej strony Piotrek świeżo co naturalizowany mieszkaniec okolic Odolanowa. Od niedawna w gronie rybo-maniaków Pozdrawiam i połamania no wiecie czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebol85 Napisano 7 Marca 2010 Share Napisano 7 Marca 2010 Witam wszystkich bardzo serdecznie, na imię mam Seba pochodzę ze szczecina z prawobrzeżnej części miasta. Wędkarstwem zaraziłem się 2008 roku w wakacje w styczniu 2009 wyrobiłem kartę uiściłem wszystkie opłaty i zbieram z miesiąca na miesiąc nowe doświadczenia :)pozdrawiam wszystkich: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolik Napisano 7 Marca 2010 Share Napisano 7 Marca 2010 Witam. Mam na imię Eugeniusz 49 lat z Gostynia wlkp.Wędkarstwo to odskocznia do natury chociaż od kilku lat lubie połowić z kutra przynajmniej kilka razy w roku,więc pierwsze wypłynięcie 20 marca o ile pogoda pozwoli. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DanielM Napisano 7 Marca 2010 Share Napisano 7 Marca 2010 Witam Wszystkich! Mam na imię Daniel i mieszkam w Trzebiatowie nad Regą - rzeką potrafiącą obdarzyć piękną trotką. Wędkuje już dobre 15 lat i preferuje raczej wędkarstwo spławikowe. Pozdrowionka wszystkim wędkarzom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
newson Napisano 8 Marca 2010 Share Napisano 8 Marca 2010 Witam Wszystkich..niedawno wprowadzilem sie do Wroclawia wiec zaczynam atakowac Odre, bo mam do Niej okolo kilometra:)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaer Napisano 9 Marca 2010 Share Napisano 9 Marca 2010 Witam wszystkich.Na stronie tej zarejestrowałem się już jakiś czas temu,ale z rożnych powodów dawno tu nie zaglądałem i zapomniałem pod jakim nickiem byłem.Moją ulubioną metodą połowu jest od około 20-tu lat wyłącznie spinning,a od jakiegoś roku casting.Tak więc witam jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 9 Marca 2010 Share Napisano 9 Marca 2010 Witam i życzę sukcesów wędkarskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi82 Napisano 9 Marca 2010 Share Napisano 9 Marca 2010 Witam! połamania kija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 9 Marca 2010 Share Napisano 9 Marca 2010 Witam wszystkich jedna mała prośba uzupełniajcie swoje PROFILE o miejscowość , wiek - łatwiej w takim wypadku o złapanie kontaktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolumb1996 Napisano 9 Marca 2010 Share Napisano 9 Marca 2010 Witam wszystkich,mam na imię Krzysztof jestem początkującym wędkarzem,mam 14 lat,preferuje metodę gruntową i spinningową.Często łowię na jeziorze Zduńskim i Sumińskim.Pozdrawiam,połamania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
optym Napisano 9 Marca 2010 Share Napisano 9 Marca 2010 Pozdrawiam Szanowne Zbiegowisko optym-ista , optym-alne dostosowanie do sytuacji Kiedyś nosiło mnie od morza po góry, a, że zdrowie już nie te, to wydeptane Mazowsze. Oficjalnie 44lata gapię się w spławik, słucham dzwonka i sygnalizatora, czekam na uderzenie w "blachę" albo koszyczek. Ryby są dla mnie pretekstem do wyjazdu nad wodę, a nie celem. Wymiarowe ryby zabieram, bo prosto z wody są najsmaczniejsze. Uważam , że łowienie i wypuszczanie, to tak, jak komuś dać w łeb i przeprosić Do : ciasteczka mogą być przypalone, bo używam dwa kompy równolegle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rojass Napisano 10 Marca 2010 Share Napisano 10 Marca 2010 Witam wszystkich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi