Gość Zawaś Napisano 6 Kwietnia 2010 Share Napisano 6 Kwietnia 2010 Witam wszystkich wędkarzy, dołączam się do WAS liczę na pomoc, ze swojej strony również służę pomocą. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolor01 Napisano 7 Kwietnia 2010 Share Napisano 7 Kwietnia 2010 Witam serdecznie wszystkich sympatyków wędkarstwa.Moją ulubioną metodą jest spinning i mam nadzieję że będę mógł się podzielić moimi doświadczeniami,a także czegoś się dowiedzieć.POZDRAWIAM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 7 Kwietnia 2010 Share Napisano 7 Kwietnia 2010 Witam wszystkich "świeżaków" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BIDA Napisano 7 Kwietnia 2010 Share Napisano 7 Kwietnia 2010 Cześć.Mam na imię Grzegorz.Witam wszystkich wędkarzy,łowię od 1981 roku przeważnie Poraj i okolice.Ulubiona metoda to spinning,chociaż oprócz sztucznej muszki próbuje wszystkich metod,dołączam do WAS i liczę na pomoc,ze swojej strony również służę pomocą w miarę możliwości.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sławomir stocki Napisano 9 Kwietnia 2010 Share Napisano 9 Kwietnia 2010 Witam Wszystkich. Wędkuję od kiedy zacząłem chodzić, jestem zarażony na maxa. Wędkuję wszędzie: rzeka, jezioro, morze, staw, jednym słowem tam gdzie są ryby. Pozdrowienia. Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateuszek22 Napisano 9 Kwietnia 2010 Share Napisano 9 Kwietnia 2010 cze wszystkim nazywam sie mateusz. Po długiej przerwie znowu zacząłem wędkować kiedys na spławik a teraz próbuje metoda DS i spining (przeważnie tylko rzeka) pozdrawiam i połamania kija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FantasySpirit Napisano 9 Kwietnia 2010 Share Napisano 9 Kwietnia 2010 Witam wszystkich. Mam na imię Jędrzej. Wędkuje od młodości . Głownie rzeka , ale też jeziorka. Preferuje spinning ale o spławiku również nie zapominam. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter Napisano 10 Kwietnia 2010 Share Napisano 10 Kwietnia 2010 Witam, Mam na imię Piotrek i jestem z Ostrowa Wielkopolskiego. Wędkuje w okolicach mojego miasta na różnych stawach i jeziorach. Przygodę z wędkarstwem rozpocząłem w 2003 roku. Niestety przerwałem ją w latach 2007-2008, ale w ubiegłym roku głód wędkarski powrócił i znowu regularnie spędzam czas nad wodą. Mój największy okaz nie jest spektakularny, bo to 4-kilowy karp. Na początku "kariery" złowiłem też imponującego karasia, miał około 40 centymetrów, ale był dość wychudzony i niestety nie pamiętam jego wagi. Póki co to na tyle z mojej strony. Pozdrawiam. PS: Chętnych na wspólne wypady z okolic zapraszam do kontaktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xlibor Napisano 10 Kwietnia 2010 Share Napisano 10 Kwietnia 2010 Witam, moje imie jest Dalibor, i mejszkam v Ostrave, jestem poczatkujacy do polowu muchowym, wlasnym sprzet #5 pret i kolowratek Taimen, i chcialbym rozpoczat polow v gorskich sektorach Wisly ci Brennicy. Niestety v Czechach nie jest komercialny sektor do przelywu rzek, tylko jeziora lub stawy . Przepraszam z gory za moj jazyk Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość asasyn78 Napisano 10 Kwietnia 2010 Share Napisano 10 Kwietnia 2010 witam serdecznie, mam na imię Derek.Wędkuje od małego wcześniej na spławik a od jakiegoś czasu przerzuciłem się na spining. pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 10 Kwietnia 2010 Share Napisano 10 Kwietnia 2010 BIDA, sławomir stocki, mateuszek22, FantasySpirit, Piter, xlibor, asasyn78, witajcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sewer Napisano 11 Kwietnia 2010 Share Napisano 11 Kwietnia 2010 Witam,mam na imię Seweryn lat 33-mieszkam w Złocieńcu woj.zach-pomorskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gustaw Napisano 11 Kwietnia 2010 Share Napisano 11 Kwietnia 2010 Witam, Gustaw, lat 36, okolice Szczecina, pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BIDA Napisano 11 Kwietnia 2010 Share Napisano 11 Kwietnia 2010 Witaj Seweryn też mieszkałem (przymusowo) niedaleko Złocieńca w 92-93 roku w jednostce wojskowej 1013 Budowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 11 Kwietnia 2010 Share Napisano 11 Kwietnia 2010 Witam wszystkich nowych użytkowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość FALUBAZ_ZG Napisano 12 Kwietnia 2010 Share Napisano 12 Kwietnia 2010 Witam. Nazywam sie Bartek. Pochodze z Zielonej Gory, ale obecnie mieszkam w Szczecinie. Wedkuje od dzieciaka, ale nigdy karty nie mialem, bo na poczatku na ryby zabieral mnie dziadek, potem po jego smierci byl przestoj w moim wedkowaniu, a po wskrzeszeniu hobby jezdzilem z kolesiami i lowilem pod ich skrzydlami. Kolo wakacji jak sie obronie i bede w koncu mial wiecej czasu zamierzam sobie taki dokumencik wyrobic. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viper993 Napisano 13 Kwietnia 2010 Share Napisano 13 Kwietnia 2010 Witam serdecznie kolegów po kiju! Nazywam się Maciek i jestem z Torunia. Cieszę się że będą mógł się z wami dzielić informacjami, a także brać udział w życiu forum w sezonie 2010 oraz przez kolejne sezony. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 13 Kwietnia 2010 Share Napisano 13 Kwietnia 2010 Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the-k Napisano 14 Kwietnia 2010 Share Napisano 14 Kwietnia 2010 Witam wszystkich Daniel, aktualnie mieszkam w Warszawie (i chyba tak już zostanie ;/) Wędkuję z przerwami od 10r życia (z dłuugimi przerwami . Pozdrawiam wszystkich o do zobaczenia nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alle Napisano 14 Kwietnia 2010 Share Napisano 14 Kwietnia 2010 Witam, jestem nowym uzytkownikiem haczyk.pl i chcialbym sie przywitac Mam na imie Alex. Wedkowaniem zajalem sie od niedawna i bardzo mnie wciagnelo. Po kilku latach czestego lowienia wiem, ze wedkarstwo bedzie jednym z moich najwiekszych hobby. Do uslyszenia na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozak Napisano 14 Kwietnia 2010 Share Napisano 14 Kwietnia 2010 witam wszystkich i pozdrawiam, Grzegorz amator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnyQ Napisano 15 Kwietnia 2010 Share Napisano 15 Kwietnia 2010 Witam Wszystkich Jestem z Będzina mam 33 lata mieszkam 500m od POGORI IV Chętnie skoczę w niedziele na rybki - zainteresowanych wspólnym wędkowaniem zapraszam na maila Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szarikow Napisano 16 Kwietnia 2010 Share Napisano 16 Kwietnia 2010 Witam Wszystkich, właśnie się zalogowałem. Wędkowaniem zaraził mnie mój ojciec jak miałem może z 10 lat - czyli wędkuje już jakieś 22 lata:) Nie jestem jednak wymiataczem - zawodowcem. Raczej, niedzielnym miłośnikiem spędzenia czasu nad wodą. Życzę wszystkim udanych połowów! Pozdrawiam Szarik Szarikow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek* Napisano 16 Kwietnia 2010 Share Napisano 16 Kwietnia 2010 Witam Wszystkich Moją przygodę z moczeniem kija zaczynałem w 4-5 klasie podstawówki. A tak na poważnie to od 1991r. kiedy to wstąpiłem w szeregi PZW. Był piękny słoneczny wrzesień 91r. ... i czar leśnego jeziorka, na którym pływała tratwa do spławiania kloców, miejscowi z niej od czasu do czasu spinningowali. Postanowiliśmy z kolegą po kiju spróbować metody spinningowej ze ,,środka pływającego” typu tratwa. Efekt przerósł nasze, ,,moje” najśmielsze oczekiwania pierwszy w życiu szczupak 60cm i przepięknie ubarwiony okoń 35cm. Podczas holowania mojego pierwszego szczupaka kolega tak mnie instruował, że wpadł po pas do wody ... . Dziś już wiemy, że tam jest tylko metr wody. Ale ... strach, emocje, śmiech, radość jaka Nam Wszystkim towarzyszy podczas kolejnej wędkarskiej wyprawy, duma po złowieniu dużej ryby... I jak tu nie ,,złapać bakcyla”, który trwa i trwa ... Z wędkarskim pozdrowieniem taaakiej ryby Mirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dafon Napisano 16 Kwietnia 2010 Share Napisano 16 Kwietnia 2010 Witam, jestem świerzakiem na forum, choć wędkuje już kilka dobrych lat. Ostatnio jednak z braku czasu trochę się opuściłem. Zamierzam jednak w tym sezonie wziąść się ostro do roboty. Widze że forum bardzo "aktywne'' To dobrze. Pozdrawiam Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi