sly1954 Napisano 14 Czerwca 2010 Share Napisano 14 Czerwca 2010 WITAM Mam na imię Sylwek ,mieszkam w Warszawie.Wędkuje od11roku życia z niewielkimi przerwami na inne hobby,modelarstwo . Ulubiona metoda odległościówka,feder,drgająca szczytówka. Łowię głównie na Wiśle i Kanale Żerańskim.Wiosną i jesienią łowię płoć to moja obsesja,latem z rodziną na Wiśle ,rekreacyjnie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avallone Napisano 17 Czerwca 2010 Share Napisano 17 Czerwca 2010 Witam. Mam na imię Artur i wędkuje już długi czas. Od kilku lat łowię głównie sumy. Pozdrawiam wszystkich Tak nawiasem dodanie avataru to tu chyba z cudem graniczy Już bardziej nie udało mi się go zmniejszyć ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 17 Czerwca 2010 Share Napisano 17 Czerwca 2010 Avallone, Witaj [młody ] sumiarzu na haczyku.Zapodaj swoje filmiki ,bo mam parę pytań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7220481 Napisano 18 Czerwca 2010 Share Napisano 18 Czerwca 2010 Michał ze stolicy. Wędkuję już 6-7 lat. Rekord życiowy to jesiotr 130cm. Poluję na dużą rybkię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghost_ZG Napisano 18 Czerwca 2010 Share Napisano 18 Czerwca 2010 Witam Maciej z Zielonej Góry. Wędkuje od roku. Tak więc dopiero zaczynam się obywać z fachem. Jestem chętny na wszelkie wyjazdy na rybę. Pozdrawiam G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unises Napisano 18 Czerwca 2010 Share Napisano 18 Czerwca 2010 Witam wszystkich Nowych oraz starego kocura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 18 Czerwca 2010 Share Napisano 18 Czerwca 2010 Unises, pozdrawiam z nadmorskiego poligonu oraz witam nowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 18 Czerwca 2010 Share Napisano 18 Czerwca 2010 Ooo i ciocia Madzia wita wszystkich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojo Napisano 18 Czerwca 2010 Share Napisano 18 Czerwca 2010 Witam wszystkich serdecznie. Na imię mam Wojtek mieszkam w Lubinie i lubię łowić rybki rekreacyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fil_3 Napisano 20 Czerwca 2010 Share Napisano 20 Czerwca 2010 Witam wszystkich. Filip ze Szczecina. Wędkuję już prawie 20 lat, ostatnio najczęściej na spinning. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Szczyper3 Napisano 21 Czerwca 2010 Share Napisano 21 Czerwca 2010 Witam Wszystkich, Mam na imię Karol i jestem z Ostrołęki, od kilku lat próbuję złapać "coś" innego niż płoć czy leszcz, mam nadzieję że z Waszą pomocą mi się to uda Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolarz1 Napisano 22 Czerwca 2010 Share Napisano 22 Czerwca 2010 Krzysztof Koło KWK Murcki głównie spinning,ulubione łowiska Kozłowa Góra,Wisła ,Pilica ,Czarna Przemsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kefiorek Napisano 22 Czerwca 2010 Share Napisano 22 Czerwca 2010 Witam Wszystkich, Mam na imię Dominik i jestem z Lublina , od kilku lat próbuję złapać "coś" innego niż płoć czy leszcz, mam nadzieję że z Waszą pomocą mi się to uda Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 22 Czerwca 2010 Share Napisano 22 Czerwca 2010 Witaj Kolarz1 Napisz coś więcej o sobie I uzupełnij opis np o wiek Zapraszam po czapeczki z logo Haczyka zaraz kończymy zapisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziku Napisano 23 Czerwca 2010 Share Napisano 23 Czerwca 2010 Witam Wszystkich!! Mam na imię Sławek, ( dla znajomych Ziku lub Kudłaty)do wędkarstwa wróciłem po dość długiej przerwie. (Podobno facetowi po 40 - tce się zmienia ) Metoda - przeważnie ,, z gruntu". Do wędkarstwa zachęciłem też żonkę, więc dość często śmigamy razem Pozdro dla wszystkich !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 23 Czerwca 2010 Share Napisano 23 Czerwca 2010 ZIKU witaj Ciężki wiek he he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekska Napisano 23 Czerwca 2010 Share Napisano 23 Czerwca 2010 Witam Mam na imię Tomek, obecnie z Wrocławia. Wędkarstwo to pasja i praca Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GodfatherBS Napisano 24 Czerwca 2010 Share Napisano 24 Czerwca 2010 witam wszystkich serdecznie Jestem woj kuj pom lowie ryby od 5 lat moj rekord to karp 2kg .na imie mi Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mgolebiowski Napisano 24 Czerwca 2010 Share Napisano 24 Czerwca 2010 MArcin Strzegom miło mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawcio22 Napisano 24 Czerwca 2010 Share Napisano 24 Czerwca 2010 Witam, mam na imię Dawid, 23 lata z Łodzi, wędkuję odkąd pamiętam, po powrocie z ryb myślimy gdzie jechać w kolejnym tygodniu z najlepszą, niezmienną od lat ekipą . Pozdrawiam wszystkich z pozytywnym odchyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koth Napisano 26 Czerwca 2010 Share Napisano 26 Czerwca 2010 Piotr, Bogatynia. Zaczynam dopiero choć mam już 37 lat. Teściu mnie zaraził wędkarstwem spławikowym. Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drapieżnik14 Napisano 27 Czerwca 2010 Share Napisano 27 Czerwca 2010 Witam wszystkich wędkarzy mam 14 lat i pochodzę z obrzeży Opola, gdzie znajduje sie staw dość spory około 10 min od mojego domku rowerem. i pasjonuje się wędkarstwem, właśnie zaczęły się wakacje co równa się z zwiększoną ilością wypadów na rybki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hm62 Napisano 27 Czerwca 2010 Share Napisano 27 Czerwca 2010 Witam. Wędkuje od dzieciństwa,aktualnie zaraziłem się castingiem myslę ,że znajde tu wiele ciekawych informacji .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pitdoggy Napisano 28 Czerwca 2010 Share Napisano 28 Czerwca 2010 Witam. Wędkuję- a raczej wędkowałem od dziecka. Już jako kilkuletni szkrab towarzyszyłem na rybach dziadkowi. Najpierw spławik, potem spinning, zwłaszcza troć. W czasie studiów odszedłem od wędkowania, ale dalej bardzo lubiłem przebywać nad wodą. Ostatnio zrobiłem niespodziankę dziewczynie, zabrałem ją na jeden dzień na łowisko specjalne...i poczułem, jak mi tego brakowało. Czas więc zacząć ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pedros Napisano 30 Czerwca 2010 Share Napisano 30 Czerwca 2010 Po wieeeeelu latach wracam do wędkowania. Kilka razy w ciągu ostatnich lat zdarzyło się ze znajomymi wyskoczyć z wędką nad wodę, jednak teraz zaczynam kompletować własny sprzęt i i jest plan częściej bywać ze spiningiem nad wodą. Oby zapał ni opadł, bo znowu będę czekał kilka lat na kolejny impuls... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi