Tomaszek Napisano 21 Lutego 2007 Share Napisano 21 Lutego 2007 Witam jestem Mateusz i pozdrawiam was wszystkich z nad morza Hej - witam na forum haczyk.pl A jak z nad morza to pewnie właśnie tam łowisz - może nawet z plaży a jeśli tak to odrazu zapraszam Cię do tematu o wędce a jak łowiłes również z kutrów to zapraszam to tego niełatwego tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 22 Lutego 2007 Share Napisano 22 Lutego 2007 Phuskalar, witamy na haczyk.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeux Napisano 22 Lutego 2007 Share Napisano 22 Lutego 2007 Witam serdecznie kolege z nad morza i tak przy okazji coś o belonie na spinning w maju (podobno najlepszy okres ) thnx za inf. ewentualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
e88cc Napisano 25 Lutego 2007 Share Napisano 25 Lutego 2007 To jak się każdy wita to i ja tak zrobię. Witam z Warszawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeux Napisano 25 Lutego 2007 Share Napisano 25 Lutego 2007 no witaj e88cc wiem jak pisać twój nick ale zastanawiam się jak czytać Pomimo to witaj miło w gronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaNeK Napisano 25 Lutego 2007 Share Napisano 25 Lutego 2007 Panek Karol lat ( za młody za głupi ) Lubelskie Zamość uwielbiam łowić ryby bo tak żadko się to zdaża że widuje jedna na 3 miesiace spinig grunt spławik żywiec ........ szukam ludzi z lubelskiego do poklikania o naszych lubelskich wodach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 27 Lutego 2007 Share Napisano 27 Lutego 2007 Witam wszystkich nie witanych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 28 Lutego 2007 Share Napisano 28 Lutego 2007 Witamy Mańka !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erazm Napisano 28 Lutego 2007 Share Napisano 28 Lutego 2007 Witam i pozdrawiam wszystkich wędkarzy. Mam na imię Andrzej. Łowię od nastu lat na "drgającą szczytówkę" i "swig tip". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 28 Lutego 2007 Share Napisano 28 Lutego 2007 Mam na imię Andrzej. Łowię od nastu lat na "drgającą szczytówkę" i "swig tip". Witaj! Liczymy że podzielisz się z nami swoją duża wiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek76 Napisano 3 Marca 2007 Share Napisano 3 Marca 2007 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Jestem początkującym wędkarzem. Mam nadzieje, że uda mi sie zawrzeć na forum wiele ciekawych znajomości oraz dowiedziec sie od Was wielu ciekawych rzeczy, co zaowocuje obfitymi połowami. Pozdrawiam wszystkich fascynatów wędkarstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 3 Marca 2007 Autor Share Napisano 3 Marca 2007 Witam wszystkich nie witanych Mam do Was małą prośbę ... umieście pod swoim nikiem miejscowość z której jesteście. Wtedy pewniakiem zawrecie więcej sasiedzkich znajomości Jeśli chodzi o domniemywaną anonimowość, którą chcecie zachować - w sieci w 99,9% nie ma takiego pojęcia ANONIM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 3 Marca 2007 Share Napisano 3 Marca 2007 w sieci w 99,9% nie ma takiego pojęcia ANONIMPrzesaaaada.Ale zgadzam się - umieszczajcie dane co i jak i gdzie; no i witam, witam nowych na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 3 Marca 2007 Autor Share Napisano 3 Marca 2007 Skąd ja wiedziałem, że to właśnie Ty Tomaszek się odezwiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 3 Marca 2007 Share Napisano 3 Marca 2007 Ostatecznie trochę czasu się już na forum znamy Zag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi Napisano 4 Marca 2007 Share Napisano 4 Marca 2007 w sieci w 99,9% nie ma takiego pojęcia ANONIM tak ale dla 0.1% społeczności internautów. Ale wracając do tematu - również witam niewitanych - połamania kija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samum Napisano 4 Marca 2007 Share Napisano 4 Marca 2007 Witam i pozdrawiam z Zabrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 4 Marca 2007 Share Napisano 4 Marca 2007 Siemasz samum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 4 Marca 2007 Share Napisano 4 Marca 2007 Witam ziomala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 4 Marca 2007 Share Napisano 4 Marca 2007 Witam wszystkich bo jeszcze nie miałem okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krynek_2004 Napisano 6 Marca 2007 Share Napisano 6 Marca 2007 Krzysztof,Kraków.Witam,witam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
richiS52 Napisano 6 Marca 2007 Share Napisano 6 Marca 2007 Witam wszystkich. Od paru dni jestem gosciem na waszym forum i nadszedl czas sie przedstawic jestem Richi ." Chlop z mazur" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 6 Marca 2007 Share Napisano 6 Marca 2007 WITAJ, Chlop z mazur" czy to nie oby sąsiad http://www.youtube.com/watch?v=L6yIUYKtaPE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
richiS52 Napisano 6 Marca 2007 Share Napisano 6 Marca 2007 NIe to nie ten tego juz widzialem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 6 Marca 2007 Share Napisano 6 Marca 2007 Witamy teraz nie tylko na naszym ale i na twoim forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi