Tomaszek Napisano 6 Marca 2007 Share Napisano 6 Marca 2007 Witam nowych a szczególnie tych powitanych ostrzeżeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sass Napisano 7 Marca 2007 Share Napisano 7 Marca 2007 Witam wszystkich mieszkam 8km od przeczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qba Napisano 7 Marca 2007 Share Napisano 7 Marca 2007 Witam nazywam się Kuba, jestem z Lublina. Wędkuję od ok. 8 lat. Najczęściej nad jeziorem na pojezierzu łęczyńsko - włodawskim, spędzam tam większość wakacji. Stosowałem różne metody połowu, ale powoli przerzucam się tylko na spining. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzczepanM1986 Napisano 7 Marca 2007 Share Napisano 7 Marca 2007 witam wszystkich których nie witałem i pozdrawiam wszystkich również pozdrowionych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chomik Napisano 8 Marca 2007 Share Napisano 8 Marca 2007 witam jestem z międzyrzecza lubuskiego mam tu pod blokiem(100m.)rzeke obrę ktora wlasnie dosc mocno wylala...lecz rzadko na nia chodze,wole jeziora ktorych wokol mojego miasta jest sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HAK Napisano 8 Marca 2007 Share Napisano 8 Marca 2007 Siemka Jestem z Płocka, do Wisły mam "2 kroki" ale i jezior tez nie brakuje pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 8 Marca 2007 Share Napisano 8 Marca 2007 Witam cię serdecznie chomik ,tym bardziej że jesteś z Międzyrzecza, brakuje mi pare info z twego rejonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 9 Marca 2007 Share Napisano 9 Marca 2007 Coś się ostatnio zapuściłam Wiec witam wszystkim nowo przybyłych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 11 Marca 2007 Share Napisano 11 Marca 2007 Hej, siemasz FLS, witaj na haczyku. Na tym koncze. ...to nie koniec, to dopiero początek..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egonix Napisano 12 Marca 2007 Share Napisano 12 Marca 2007 Witam, mam na imię Łukasz i jestem uzależniony... od wędkarstwa oczywiście Mieszkam od niedawna w Poznaniu i zamierzam spróbować spinningu na Warcie. Do tej pory łowiłem wyłącznie na jeziorach w okolicach Konina. Nie mogę się już doczekać płynącej wody . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 12 Marca 2007 Share Napisano 12 Marca 2007 Siemasz egonix, pewnie będziesz miał z tym sporo zabawy - ja też jakoś już sobie radziłem na stojącej wodzie jak zacząłem wędkować na Wiśle w Warszawie - z początku.... masakra. Ale wiesz - z czasem człowiek się uczy i potem to już luzik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chomik Napisano 12 Marca 2007 Share Napisano 12 Marca 2007 Witam Maniek ogladalem dzis galerie i widzialem ze ktos z twojej rodziny ladne szczupaki z Głębokiego wyciagnal.Mozesz nie wierzyc ale jeszcze nigdy tam nie wedkowalem dla mnie to jezioro to jedna wielka glosna plaza a ja lubie bardziej klimatyczne miejsca a poza tym wedkuje od trzech sezonow a jezior w mojej okolicy jest zdecydowanie zbyt wiele zeby je wszystkie zwiedzic a co dopiero poznac przez tak krotki czas...Postaram sie dorzucic cos do galerii...z zeszlego lata Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arekmarunio Napisano 13 Marca 2007 Share Napisano 13 Marca 2007 Witam nazywam sie Arek mieszkam w Legnicy wedkoje 33lata jestem karpiazem uzywam sprzetu wylocznie marki Shimano. Serdecznie wszystkich pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 13 Marca 2007 Share Napisano 13 Marca 2007 Witaj na haczyk.pl arekmarunio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arekmarunio Napisano 13 Marca 2007 Share Napisano 13 Marca 2007 Moge udzielic porad co do sprzetu itd... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 13 Marca 2007 Share Napisano 13 Marca 2007 Moge udzielic porad co do sprzetu itdWitam ,tylko prosze w odpowiednich tematach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arekmarunio Napisano 13 Marca 2007 Share Napisano 13 Marca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 13 Marca 2007 Share Napisano 13 Marca 2007 wedkarskiego oczywiscieNo oczywiście ,chętnie poczytam co tam w nowych trędach karpiarskich się lansuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuberek Napisano 14 Marca 2007 Share Napisano 14 Marca 2007 Witam wszystkich. Mam na imie Piotrek jestem z Kutna. Wedkuje od 3 lat. Gorąco pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 14 Marca 2007 Share Napisano 14 Marca 2007 Witam wszystkich niewitanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
front247 Napisano 15 Marca 2007 Share Napisano 15 Marca 2007 witam all mam na imie Przemek,jestem z zielonej gory i czesze rybki najczęsciej na odrze w okolicach zielonej:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeux Napisano 17 Marca 2007 Share Napisano 17 Marca 2007 Witam nowych ,CO do PZW wrocław to ja jestem ale nie samego wrocławia ----Milicz się Kłania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ochódzki Napisano 18 Marca 2007 Share Napisano 18 Marca 2007 Witam wszystkich.Jestem nowy i zaczynam swoją przygodę z wędkarstwem po 8 latach przerwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robson Napisano 18 Marca 2007 Share Napisano 18 Marca 2007 Witam Szanownych Kolegów po kiju, w swoim pierwszym poście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roland Napisano 18 Marca 2007 Share Napisano 18 Marca 2007 Witam nowych uzytkowników. Mamy kolejnego uzytkownika z najlepszego regionu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi