Lary Napisano 28 Stycznia 2009 Share Napisano 28 Stycznia 2009 Witajcie wszyscy nowi haczykowcy. Witam dopiero uczę się tego wypoczynku poprzez wędkarstwo dobrze trafiłeś Jurek myślę, że dużo wyniesiesz czytając forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j-94 Napisano 29 Stycznia 2009 Share Napisano 29 Stycznia 2009 Witam wszystkich bardzo serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dobrodziej1983 Napisano 29 Stycznia 2009 Share Napisano 29 Stycznia 2009 Cześć , właśnie sie chciałem zalogować a tu wyskoczyło że nie mam przeczytanych 500 postów i coś tam bla bla. Mieszkam w Poznaniu i jutro odbieram swoją legitymację Chętnie wybiorę sie na ryby z bardziej doświadczonymi kolegami, jak będzie okazja, ale o tym w innym dziale. Pozdro dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek Napisano 29 Stycznia 2009 Share Napisano 29 Stycznia 2009 Człowiek rodzi się zmęczony i żyje aby odpocząć...na rybachDzienki Lary chciałbym się dowiedzieć więcej o tym pięknym sporcie Nieczytany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek Napisano 29 Stycznia 2009 Share Napisano 29 Stycznia 2009 Lary odpisał że dobrze trafiłem ale chciałbym trochę większej pomocy w tym temacie z góry dzienki jeśli dasz rady to możesz pisać na moje GG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 29 Stycznia 2009 Share Napisano 29 Stycznia 2009 ale chciałbym trochę większej pomocy w tym temacie z góry dzienkiWitam tu tylko się przedstawiamy ,aby wiedzieć minimum o sobie ,wszelkie pytania które nas nurtują zadajemy w odpowiednich działach tematycznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek Napisano 29 Stycznia 2009 Share Napisano 29 Stycznia 2009 dzienki Maniek wiem już gdzie szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHARKK Napisano 29 Stycznia 2009 Share Napisano 29 Stycznia 2009 Witam wszystkich nazywam się Sebastian mieszkam w małej miejscowości w Karkonoszach w Wojciechowie. Moją ulubioną metodą jest spławik. Lubie łowić na małych jeziorach i stawach... Pozdrawiam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 29 Stycznia 2009 Share Napisano 29 Stycznia 2009 dzienki Maniek wiem już gdzie szukaćOk . witam wszystkich niewitanych jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 29 Stycznia 2009 Share Napisano 29 Stycznia 2009 Również witam niewitanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gropek Napisano 31 Stycznia 2009 Share Napisano 31 Stycznia 2009 Mam na imie piotrek.Ryby lowie od 10 lat.Metody na ktore lapie sa przerozne ale najbardziej z nich odpowiada mi spinning i lapanie na wlos.PzDr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giepol Napisano 31 Stycznia 2009 Share Napisano 31 Stycznia 2009 Zgodnie z tematem witam Wszystkich Forumowiczów tradycyjnym " połamania kija", wędkuję od 33lat z różnymi sukcesami, ale ostatnimi czasy ( od 5 lat) głównie na spining z łódki. Mój "rejon "to północna wielkopolska okolice Złotowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plakon83 Napisano 1 Lutego 2009 Share Napisano 1 Lutego 2009 Witam, na ryby jeździłem z Tatą od małego, ale od tamtej pory miewałem spore przerwy, które od kilku lat odrabiam, mam 25 lat więc mam nadzieję wszystko przed mną, ulubiona metoda spinning, sukcesy umiarkowane, szczupaków dobre kilkadziesiąt, niestety największy tylko 1.8kg, poza tym od pewnego czasu robię woblery, idzie całkiem nieźle, ale testy nad wodą jeszcze przede mną. Mam na imię Wojtek tak btw;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilk325 Napisano 1 Lutego 2009 Share Napisano 1 Lutego 2009 Witam brać wędkarską. Wędkuję oczywiście ze zmiennym szczęściem od 40 lat. Mieszkam w Bydgoszczy i mogę się pochwalić przepiękną okolicą i miejscami do uprawiania swojego hobby - wędkarstwo. Tadeusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jimijons Napisano 2 Lutego 2009 Share Napisano 2 Lutego 2009 Witam. Mam na imię Radek. Mieszkam w Gubinie.Wędkuję od 15 lat ,głównie spining na Odrze i Nysie łużyckiej. Uganiam się za szupakiem , okoniem i kleniem. Pozdrowienia dla Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zomer Napisano 4 Lutego 2009 Share Napisano 4 Lutego 2009 Witam wszystkich. Mam na imię Daniel 29 lat mieszkam w Kielcach. Łowię około 20 lat okazów jako takich nie połowiłem, największa ryba to szczupak 102 cm oraz troć 94 cm oraz okoń 45 cm złowiony dwa tygodnie temu na zbiorniku Wióry z pod lodu. Jak widać z lodem teraz słabo więc może warto spróbować sił ze pstrągiem, z którym tak naprawdę mało miałem do czynienia. Chciałbym prosić o jakieś wstępne namiary łowisk gdzie można zacząć próbować złowić jakiegoś kropkowańca. Słyszałem wiele dobrego na temat Sanu, czy ktoś może podzielić się opiniami na temat tego łowiska. Pozdrawaiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalk137 Napisano 5 Lutego 2009 Share Napisano 5 Lutego 2009 Cześć wszystkim wędkarzy. Mam na imię Michał.Wędkuję już od ponad czterdziestu lat. Mieszkam w okolicy przepięknej rzeki Gwdy na pograniczu dwóch województw.Kocham wędkarstwo rzeczne.Jednak ze względu na zdrowie oraz wiek(59 lat) zamieniłem na wędkarstwo jeziorowe. Mam takie wrażenie jak bym zamienił auto na rower.Ma to swoje uroki,ale dopiero zaczynam je dostrzegać.Mam wiele problemów i chciałbym o nich pogadać z kimś,kto ma większe doświadczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 5 Lutego 2009 Share Napisano 5 Lutego 2009 ...Wędkuję już od ponad czterdziestu lat... ...wiele problemów i chciałbym o nich pogadać z kimś,kto ma większe doświadczenie... Witam i mam nadzieję że my też czegoś się dowiemy od tak doświadczonego wędkarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 6 Lutego 2009 Share Napisano 6 Lutego 2009 czesc jestem marek z chwaszczyna kolo gdyni mam22lata lowie od jakis 16lat moja ulubiona ryba lin metoda grunt koszyk amatorsko splawik i spining ulubione lowiska to jez wysockie osowskie tuchomskie i pare na kaszubach rekordy narazie lin 42cm 1,70kg 42cm1,20 szczupak60cm 1,97kg ploc 30cm 50dkg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szotornik Napisano 6 Lutego 2009 Share Napisano 6 Lutego 2009 ooo jak milo witam gdynie prawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igi25 Napisano 6 Lutego 2009 Share Napisano 6 Lutego 2009 Witam wszystkich - pozdrawiam ze Szczecina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarecki Napisano 6 Lutego 2009 Share Napisano 6 Lutego 2009 Witam wszystkich,jestem z Włocławka jeśli macie jakieś pytania o tę okolice to pytajcie.HEJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zenobiuszek101 Napisano 6 Lutego 2009 Share Napisano 6 Lutego 2009 WItam tu Jacek z Warszawy-totalny amator ale jestem tu by sie uczyc pozdrawiam:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikadus Napisano 7 Lutego 2009 Share Napisano 7 Lutego 2009 Witam.Jestem Paweł . Wędkarstwem zajmuje się już dosyć długo. Każdą wolną chwilę spędzam nad wodą. Nie mam zamiaru tego hobby zamieniać na inne. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iwan495 Napisano 8 Lutego 2009 Share Napisano 8 Lutego 2009 cześć jestem iwan mieszkam koło lubina wędkuje od 15 lat uwielbiam spining pozdrawiam wszystkich kompanów po kiju .Mam nadzieje że umówie się z kimś z okolicy na jakiś wypad pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi