Patolek Napisano 6 Września 2009 Share Napisano 6 Września 2009 Siemanko Jestem Patryk dla znajomych Patolek mieszkam w Vlissingen (Holnadia) lubie lowic na rzekach z szybkim nurtem niedaleko od Ukrainy 100 km na wschód od Rzeszowa lowie od roku mam 12 lat...No i to chyba tyle Pisze z bykami bo jestes w NL [glow=red][/glow][shadow=green][/shadow] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 6 Września 2009 Share Napisano 6 Września 2009 WRÓCIŁEM!!! Patryk, no wreszcie Już nie mogę doczekać się spotkania gupy dolnośląskiej... Zajrzyj w Dolnośląskie, szykuje się wrześniowe karpiowanie Witam wszystkich niewitanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 6 Września 2009 Share Napisano 6 Września 2009 Zajrzyj w Dolnośląskie, szykuje się wrześniowe karpiowanie Madi - ja tylko spinning, ale na spotkanko jako grillowy mogę przyjeachać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 6 Września 2009 Share Napisano 6 Września 2009 Madi - ja tylko spinning No ja raczej też, ale czego ja nie zrobię dla Haczykowców na spotkanko jako grillowy mogę przyjeachać.... No i takie podejście mi się podoba Już kończymy z OFFem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialy131 Napisano 9 Września 2009 Share Napisano 9 Września 2009 WITAM WSZYSTKICH Zacząłem zabawę w wędkowanie już jako mały chłopiec po czym się zaniedbałem w wyprawach na rybki.Po latach powróciła pasja. Ostatnio spodobało mi się spiningowanie choć nie wiele o tym wiem, mam nadzieje że tu się dowiem więcej. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 9 Września 2009 Share Napisano 9 Września 2009 Witam wszystkich serdecznie. Mam na imię Dariusz.Wędkuje od 11tego roku życia czyli jakby nie patrzeć prawie 27lat, pisze prawie gdyż miałem 10letnia przerwę którą postanowiłem zakończyć niecały miesiąc temu Zaczynałem pewnie jak większość od spławika, później był grunt (zasiadki nocne) by w końcu ograniczyć się wyłącznie do spinningu. Łowie na Wiśle w okolicy Solca Kujawskiego, głównym celem moich wypraw jest sandacz ewentualnie szczupak. To na tyle i nic mądrzejszego nie przychodzi mi do głowy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malpa_ns Napisano 10 Września 2009 Share Napisano 10 Września 2009 siema mam na imie Bartek,jestem z Nowego Sącza,wedkuje od 5 roku zycia,pierwsza rybe (okonka)zlapalem wlasnie w tyn wieku na kawalek patyka i zylki i od tego sie zaczela moja przygoda z wędkarstwem obecnie mam 21 lat. zaczynalem od splawika,pozniej byl grunt,wedkarstwo podlodowe i i teraz zaczynam ze spiningiem. glownie w tym rokujezdzilem na zasadzki na karpia i suma i pare efektow bylo. pozdro dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maca7 Napisano 13 Września 2009 Share Napisano 13 Września 2009 Witam Mam na imię Maciej. Mieszkam w Ryjewie(15km od Kwidzyna).Wędkuję już od kilku lat na spławik; w tym sezonie postanowiłem przerzucić się na spinning:] pozdrawiam wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Fish_Master_ Napisano 14 Września 2009 Share Napisano 14 Września 2009 Siema. Mam na imie Dawid , mieszkam w Olkuszu.Wedkuje od 2-3 miesiecy i mam na koncie Karpie 45-55 cm i szczupaka 60 cm.Najchetniej wedkuje na Feedera i na Spining .Oprócz wedkarstwa nie mam innej pasji.Wedkarstwo to cale moje zycie .No chyba tyle o mnie juz wystarczy. Nara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryko22 Napisano 14 Września 2009 Share Napisano 14 Września 2009 witam...Mam na imię Krzysiek mieszkam koło Lublina, wędkuje odkąd pamiętam moimi ulubionymi metodami są tyczka, odległościówka ale najczęściej spininguje i tu miewałem drobne sukcesy ponieważ biorę udział w zawodach wędkarskich kiedy na to czas pozwoli, myśle dzielić sie swoimi spostrzeżeniami i wymieniać sie wiedzą pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolPZWSkoki Napisano 15 Września 2009 Share Napisano 15 Września 2009 Witam....Mam na imię Karol. Mam 23 lata i mieszkam koło Gniezna w miejscowości Witkowo. Wędkarstwem interesuję się od 10 lat,lecz kartę mam od 2 tygodni. Przedtem cały czas wędkowałem z kolegą na wodach PZW oraz na wodach komercyjnych na których nie potrzebowałem mieć karty.Wciąż czekam na swoją rybę życia jak to się mówi. Ostatnio złapałem Okonia 1,5 kg i jest do jedno z moich pierwszych poważnych ryb.Moją ulubioną metodą wędkowania jest grunt i spławik. Chciałbym życzyć wszystkim udanego sezonu oraz połamania kija ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paliwo Napisano 15 Września 2009 Share Napisano 15 Września 2009 Witam wszystkich. Mam na imię Jarek mieszkam w Inowrocławiu, wędkarstwem interesuje sie od 14 lat. Przez ostatnie 5 lat celem moich zasiadek jest tylko i wyłącznie karp. Pozdrawiam wszytskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muayfan Napisano 16 Września 2009 Share Napisano 16 Września 2009 Nie zauważyłem takiego tematu predzej i zdążyłem już się wpisać w innym temacie więc wklejam moje "intro" Witam, Na wstępie krótko o mnie. Mam 32 lata (sic!) i niestety dopiero teraz zaczynam przygodę z wędkowaniem. Kręci mnie to niesamowicie a poza tym jest to świetny pretekst, żeby wyskoczyć z domu od tzw "baby". Choć mam za soba parę wypraw "gruntowych" i "spinningowych" (raczej bez sukcesów) uważam się za wedkarza totalnie "zielonego". Czytałem przeróżne fora i postanowiłem zarejestrować się na haczyku.pl. Na grunt posiadam kijek MISTRALL RedLine TeleCarp 3,6m CW20-60 .., kołowrotek Jaxon Mexar FD300, Na spinning używam Catany 2.7m CW10-30 i krecioł Shimano Catana 2500. Wiem, że wybór nie do końca trafny ale sprzęt ten kupowałem bez wielkiej wiedzy na "te" tematy. Następne mam nadzieję będą lepsze. Pozdrawiam Kuba-muayfan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beniamin Napisano 20 Września 2009 Share Napisano 20 Września 2009 Witam nazywam się Beniamin mam 24 lata, wędkuje od 9 roku życia.Pochodzę z Gniewkowa, aktualnie mieszkam w Rypinie.Uwielbiam wędkowanie spławikowe, gruntowe nie pogardzę także spinningiem:) .Moje dotychczasowe osiągnięcia to Karp 9,5kg, lin 1,5kg, amurek 5,5kg i wiele wiele innych :>.Poza wędkowaniem uwielbiam boks i gry pc . Jestem nowym użytkownikiem forum. Pozdrawiam wszystkich serdecznie do zobaczenia na łowisku . Jomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinm157 Napisano 21 Września 2009 Share Napisano 21 Września 2009 Witam. Mam na imię Marcin. Użytkownikiem forum jestem już od jakiegoś czasu ale jakoś się tak złożyło że nie pisałem nic i dopiero teraz przedstawiam się, wędkuje od zawsze, teraz już głównie na spinning pochodzę z Biskupca na Warmi, a mieszkam w Warszawie gdzie jestem studentem Weterynarii. Pozdrawiam wszystkich użytkowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 21 Września 2009 Share Napisano 21 Września 2009 witam nowych użytkowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość czermin Napisano 21 Września 2009 Share Napisano 21 Września 2009 Witam, nazywam się Kamil, mam niespełna 20 lat i w tym roku zacząłem na poważnie bawić się wędkarstwem. Sporo łowie, czytam- generalnie nadrabiam zaległości. W tym sezonie zacząłem spinningować, to chyba moja ulubiona metoda wędkarstwa. Na rozkładzie mam już kilka ładnych okoni, średnich jazi i szczupaków. Czasem też spławikuje lub bawię się feederem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kroku Napisano 22 Września 2009 Share Napisano 22 Września 2009 Siema mam na imię Daniel jestem z Bieszczad okolice Soliny, moja pasja oczywiście rybki i muzyka hip hop ,postaram się udzielać na forum pisać posty,dowiadywać się wiele ciekawych rzeczy i jak najbardziej pomagać innym :)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Kowalski Napisano 22 Września 2009 Share Napisano 22 Września 2009 Witam! Mam na imię Rafał, mieszkam w Turku (Wielkopolska), mam 34 lata, wędkuję od dziecka - najchętniej na spinning i grunt, głównie na Warcie. Pozdrawiam wszystkich pozytywnie zakręconych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzryba Napisano 24 Września 2009 Share Napisano 24 Września 2009 Witajcie przyjaciele wędkarze. Jestem Grześ i żałuję dwóch rzeczy, że mało ryb mamy w naszych wodach i jeszcze mniej pięknych "rybek" nad wodami z wędką w ręku. Spławik, to jest to, na czym się wychowałem a grunt na rzece to to, czego się uczę nieustannie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukSLOV Napisano 24 Września 2009 Share Napisano 24 Września 2009 Jestem Łukasz z Międzyświecia .Wękowaniem zaraziłem się już w wieku przedszkolnym i tak mi pozostało do dziś Łowię głównie na stawach i rzece.Lubię grunt.spławik i drgającą szczytówkę choć mucha i spining nie są mi obce. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławek2009 Napisano 25 Września 2009 Share Napisano 25 Września 2009 Witam. Nazywam się Sławek, mam 27 lat. Dopiero zaczynam przygodę z wędkowaniem tzn. kompletuje sprzęt. Pochodzę z Rybnika. pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 26 Września 2009 Share Napisano 26 Września 2009 Witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorozej Napisano 26 Września 2009 Share Napisano 26 Września 2009 witam, jestem z warszawy, mam 34 lata, do hobby powróciłem po kilku latach, może nawet kilkunastu. Chciałbym połowić szczególnie metodą spinningową. Ogłaszam się tu z bardzo prozaicznego powodu, szukam kompana na wyprawy wędkarskie dobrze znającego temat spinningu. Mam samochód, łódkę, echosondę. pozdrawiam wszystkich zakręconych po latach>Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorozej Napisano 26 Września 2009 Share Napisano 26 Września 2009 do postu powyżej... kompanowi mogę pomóc w kupnie sprzętu w usa, właśnie tam skompletowałem sobie swój za połowę ceny ps. do moderatorów, bardzo fajna strona, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi