katystopej Napisano 17 Marca 2012 Share Napisano 17 Marca 2012 byłem dzisiaj, nawet się nie rozkładałem, płytko, wędkarzy nie ma, brak ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perwer Napisano 17 Marca 2012 Share Napisano 17 Marca 2012 To ciekawe bo ja też byłem dzisiaj z dwoma kumplami i było około 10 innych wędkarzy . Niestety ani branka ...nikt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laki Napisano 18 Marca 2012 Share Napisano 18 Marca 2012 Dziś panowie lipa 2 godz siedzenia ok 8 wędkarzy i total 0 jak na kanale tak na Brynicy:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skydriver Napisano 18 Marca 2012 Share Napisano 18 Marca 2012 u mnie dokladnie jak u poprzednika, rzeka pusta jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majkelpl Napisano 28 Marca 2012 Share Napisano 28 Marca 2012 Hmm,od 2 tygodni spuszczaja wode z swierklanca,wiec ryby powinny byc; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ruhh Napisano 29 Marca 2012 Share Napisano 29 Marca 2012 nie wiem czy ryba nie poszła w drugą stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bumtarara Napisano 29 Marca 2012 Share Napisano 29 Marca 2012 Ja mysle, ze predzej poszła do reklamówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ruhh Napisano 30 Marca 2012 Share Napisano 30 Marca 2012 i to jest możliwe, ciekawe jak ten sezon będzie na kozłowej wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majkelpl Napisano 30 Marca 2012 Share Napisano 30 Marca 2012 Niedawno rowerkiem przejezdzalem przez tame to widzialem 5 wedkarzy od strony wymyslowa. ruhh-orientujesz sie czy moze w tym bajorku w siemoni cos ruszylo???(te przy drzewie,5m/2 ma;p) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ruhh Napisano 30 Marca 2012 Share Napisano 30 Marca 2012 w siemonii tzn tam gdzie się jedzie na strzyżowice ?? ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majkelpl Napisano 31 Marca 2012 Share Napisano 31 Marca 2012 Ymmm,wiem ze przy wjezdzie na twardowice jest prywatny sta,ale w strzyzowicach!?! Przy cmentarzu w siemoni jest droga polna,ja jedziesz do samego konca,skrecasz na koncu w lewo i jedziesz przy lesie,puzniej widac na polanie drzewko a pod nim takie bajorka z karasiami;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ruhh Napisano 2 Kwietnia 2012 Share Napisano 2 Kwietnia 2012 aa wiem o co Ci chodzi, ten stawik gospodarowal znajomy, nie wiem jak tam jest teraz, nie bylem tam okolo 10 lat. Te strzyzowice to chodzilo mi o ten kiedys pzw a teraz prywatny staw, woda z niego przeplywa do rogoźnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majkelpl Napisano 2 Kwietnia 2012 Share Napisano 2 Kwietnia 2012 Hmmm,w tym w strzyzowicach(przy drodze??jak jest taki mostek na rzeczka)sa wgl. ryby???ja tam tylko raka zlapalem;pw tym malutkim stawiku a kturym pisalem jest karasi od zatrzesienia,ale taki max 10cm,na zywca;pnie raz to i salamandre sie tam zlowilo;paha,przyneta nr 1 na tym stawiku to robaki czerwone i takie zólte kwaitki z badyli co tam rosna,jak sie tam wybierzesz to pozbieraj splawiki z drzewa,kumple duzo ich tam stracili;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ruhh Napisano 2 Kwietnia 2012 Share Napisano 2 Kwietnia 2012 dzieki za info, myslalem ze to miejsce juz jest zasypane, pamietam podczas mojej osttaniej wizyty tam spotkalem tylko smieci i pampersy tam wlasnie oprocz rakow plywa sporo okoni, nawet tam kiedys ktos karpia zlowił. Teraz to chyba jest prywatne. Kiedyś jak tam za okoniami chodziłem to tam dalej też są stawy, ale nie zwiedzałem ich niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majkelpl Napisano 2 Kwietnia 2012 Share Napisano 2 Kwietnia 2012 Hmm,wparuje tam ze spinem prze dlugi weekend,albo po egzaminach gimnazjlanych,swoja droga,smieci tam sa,ale naszczescie w niewielkiej ilosci,a w dodatku ich nie widac,wiec jest ok,ale wedeczka max 3.6m na te bajoro,bo i tak lowi sie wtedy jak batem;pmoze kiedys sie tam spotkamy;pa dosyc czesto w wakacje tam bywam; Swoja droga,dojechac autem tam sie da,w zeszlym roku taki pan jakos wjechal tam kombiakiem i se chwalil ta miejscówe,z tego wzgledu ze ryby biora jak glupie; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ruhh Napisano 2 Kwietnia 2012 Share Napisano 2 Kwietnia 2012 na karasie mialem inną miejscówkę, koło andaluzji ale woda tam wyschła i byłem tam ostatni raz temu, chyba 3 lata to nałowiliśmy ale zamiast żywca to linków chyba z 50 sztuk. Byly rybki takie nawet po 25 cm. Wzieliśmy tylko kilka do oczka wodnego bo tam chyba i tak były skazane na śmierć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majkelpl Napisano 2 Kwietnia 2012 Share Napisano 2 Kwietnia 2012 HMmm,ja obecnie jezdze na rybywlasnie w okolice andy,wiesz tam przy zrudelku niezwiazkowy staw jest,fajne liny tam siedza,jak chcesz to na pw dam ci namiary,nie chce sie chwalic na forum ta miejscówka,a jesli chodzi o zywczyki to na bleju/blaju tez sa niezle; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ruhh Napisano 3 Kwietnia 2012 Share Napisano 3 Kwietnia 2012 możesz napisać, wracając do tematu wybierasz sie do wojkowic na brynice ? ja w tym tygodniu opłacę dopiero kartę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majkelpl Napisano 3 Kwietnia 2012 Share Napisano 3 Kwietnia 2012 Ruhh,ty ta karte wgl. masz,ja mam sama legitymacje,oplacona ostatni raz 7 lat temu,a najwczesniej bede zdawal poczatkiem czerwca,a najpuzniej i najprawdopodobniej 15lipca,pod warunkiem ze przyjmna mnie do technikum lub liceum....swoja droga jestes w kole w rogozniku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ruhh Napisano 3 Kwietnia 2012 Share Napisano 3 Kwietnia 2012 tak, jestem w rogoźniku. Karte mam od 12 roku życia. Mam tam nawet takie fajne foto hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majkelpl Napisano 3 Kwietnia 2012 Share Napisano 3 Kwietnia 2012 hehe,ja mialem 8 lat jak wyrobilem legitymacje,wtedy jeszcze nie musialem miec karty; Koniec OT. Wie ktos co dzieje sie na brynicy przy "krzyzowce" jaworznika z brynica???konkretniej od strony jaworznika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ruhh Napisano 3 Kwietnia 2012 Share Napisano 3 Kwietnia 2012 a moze tez wyrobilem legitymacje, ale pamietam że mialem wtedy egzamin w relaxie w piekarach przy komisji 2 osobowej heheh stare dobre czasy. Powodzonka w wyborze szkoły. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majkelpl Napisano 3 Kwietnia 2012 Share Napisano 3 Kwietnia 2012 No,karta wedkarska jest oddzielnie,legitymacja oddzielnie,karte muszi miec na wsyzstkich wodach panstwowych,czyli PZW i te "wody niczyje",a na wodach pzw musisz miec dodatkowo legitymacje,czyli ta ksiazeczke z oplatami; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perwer Napisano 26 Sierpnia 2012 Share Napisano 26 Sierpnia 2012 Ostatni post w marcu -jak jest cisza to pewnie warto podjechać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWIDDD Napisano 26 Sierpnia 2012 Share Napisano 26 Sierpnia 2012 :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi