lulkos Napisano 4 Marca 2010 Share Napisano 4 Marca 2010 te brzanki też koło mostu? w tym roku planuje więcej czasu spędzić nad Wisłoką i Wisłą więc chętnie bym spróbował. Polecisz jakieś dobre miejscówki do spinningu? Naraz próbowaliśmy z kolegą właśnie koło mostu ( jest tam taka jedna fajna opaska ) obok piaszczystych plaż, niestety tylko szczupaczek 40cm. No i na wysokości Otałęży, jest też parę opasek po naszej stronie ale tam było bez wyników. Bardzo często zajęte miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pdygdon Napisano 21 Marca 2010 Share Napisano 21 Marca 2010 Witam Wszystkich czy może ktoś z Was napisać mi czy w Brzeźnicy koło Dębicy są ciekawe miejscówki żeby połowić na spławik czy na grunt, interesuje mnie koło mostu na Bobrową Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryszard Napisano 21 Marca 2010 Share Napisano 21 Marca 2010 te brzanki też koło mostu? w tym roku planuje więcej czasu spędzić nad Wisłoką i Wisłą więc chętnie bym spróbował. Polecisz jakieś dobre miejscówki do spinningu? Naraz próbowaliśmy z kolegą właśnie koło mostu ( jest tam taka jedna fajna opaska ) obok piaszczystych plaż, niestety tylko szczupaczek 40cm. No i na wysokości Otałęży, jest też parę opasek po naszej stronie ale tam było bez wyników. Bardzo często zajęte miejsce.tak ale koło mostu na Wisłoce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryszard Napisano 21 Marca 2010 Share Napisano 21 Marca 2010 lulkos, Spikniemy się w sezonie to pogadamy gdzie na te medalowe brzany i na co biorą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryszard Napisano 21 Marca 2010 Share Napisano 21 Marca 2010 A na razie to czekam aż woda się uspokoi na rzece bo ciągnie mnie okropnie nad wodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lulkos Napisano 29 Marca 2010 Share Napisano 29 Marca 2010 Jeszcze ze dwa tygodnie trzeba poczekać bo na chwile obecną nie da się nigdzie łowić poza małymi rzeczułkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryszard Napisano 31 Marca 2010 Share Napisano 31 Marca 2010 tak woda jeszcze wielka. i poczekamy na takie widoki chociażby takie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mokrzo Napisano 2 Kwietnia 2010 Share Napisano 2 Kwietnia 2010 Wielka woda nie oznacza, że nie można iść na ryby byłem niedawno na Wiśle w Połańcu i muszę powiedzieć, że klenie już się ruszyły, niestety na Wisłoce jeszcze cisza po za sporadycznymi uderzeniami w wobka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 8 Kwietnia 2010 Share Napisano 8 Kwietnia 2010 Byłem już 3 razy na Wisłoku ze spinem. Jakieś lekkie puknięcia parę razy w wobler czy wirówkę ale ryby jeszcze nie mam na koncie . Woda wydaje się fajna tylko ryb jakoś nie czuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fishfighter Napisano 15 Czerwca 2010 Share Napisano 15 Czerwca 2010 jak sytuacja na Wisłoce wygląda teraz ?? woda nadaje sie do łapania ???? cz dalej kawa ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mokrzo Napisano 16 Czerwca 2010 Share Napisano 16 Czerwca 2010 jak sytuacja na Wisłoce wygląda teraz ? w Mielcu stan wody jest w sam raz, cz dalej kawa ?? w dodatku z mlekiem woda nadaje sie do łapania ?? próbować zawsze można, mi udało się wydłubać bolenia, a i dziadki widziałem, że coś tam połapali i na robaka i na żywca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fishfighter Napisano 28 Czerwca 2010 Share Napisano 28 Czerwca 2010 mokrzo , byłeś moze ostatnio na wisłoce ? jakies efekty konkretne ??? ja wybieram się na początku lipca na leszcza na noc prawdopodobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mokrzo Napisano 30 Czerwca 2010 Share Napisano 30 Czerwca 2010 jak tylko czas mi pozwala to wyskakuję porzucać woblerkami ,chociażby na godzinkę, woda cały czas mętna, poziom wody ok. aczkolwiek za bardzo się waha w jedną lub drugą stronę. jeżeli chodzi o efekty, to szału nie ma, cały czas próbuje chodzić za boleniami, ale poza średniakami do 55cm nic się nie trafiło, mam ochotę pobiegać za kleniami ale wydaje mi się, że woda jest jeszcze za mętna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spinn243 Napisano 13 Października 2010 Share Napisano 13 Października 2010 Zek tego roku rozdał duzo amurów. Z mojego miejsca padło około 20. Nie ja je złowiłem lecz szwagier z kolegą. Koledzy z Przeworska około 10. Także dupczaste lato sprzyjało trawożercom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 24 Marca 2014 Share Napisano 24 Marca 2014 Postanowiłem nie otwierać nowego tematu, tylko podpiąć się tutaj z moim zapytaniem. Mam w planie niebawem wybrać się na wędkowanie na Zbiornik w Myczkowcach, pisząc emaile do PZW w Krośnie nie mogę uzyskać odpowiedzi jaką kwotę muszę zapłacić za wędkowanie na okres dwóch tygodni na tym łowisku? Może któryś z kolegów mi w tej sprawie pomoże. Serdeczne Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi